Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 51

• 56 398
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Оо мерси много! Аз не се уплаших, предположих, че е нещо такова.
Dolca.callejo В коя г.с. си? Ако си в девети месец е най-вероятно да е тапата

Далеко е от девети месец тя, но тапата уж не е прозрачна. Просто утрогестана има такъв ефект върху секрета понякога.

# 331
  • Някъде там
Dolca.callejo В коя г.с. си? Ако си в девети месец е най-вероятно да е тапата

Далеко е от девети месец тя, но тапата уж не е прозрачна. Просто утрогестана има такъв ефект върху секрета понякога.
Масово сега на юнските мами са им прозрачни, като желе без примеси на кръв 😁

# 332
  • Димитровград
На мен гинеколожката ми каза, че всяко течение което е бяло на цвят и като белтък на яйце по време на бременност е напълно нормално. Макар че моето е и леееко жълтеникаво, но микробиологията за сега ми е чиста.

# 333
Дали изпускането на газове вреди на шийката и лекото напъване до тоалетна?

# 334

Спри се вече с тия глупави въпроси, направи си дневник или си намери някакви приятели.

# 335
Аз имам чувството, че на някой хора им е прекакено скучно и се чудят каква тъпотия да попитат. Стана вече много дразнещо да се отговаря на малоумни въпроси.

# 336
Здравейте, искам да попитам, ако някой знае, в деня на отворените врати в Шейново, татковците допускат ли се?

# 337

Наистина стига вече, както са казали и другите, намери си занимание и прочети няколко книжки!!!

# 338
Еми не ми отговаряйте просто и не четете като видите пост от мене и готово, то па много сте чувствителни 😂

# 339
  • София
Еми не ми отговаряйте просто и не четете като видите пост от мене и готово, то па много сте чувствителни 😂

Изпускането на газове вреди на вас и на другите около вас.

# 340

Изпускането на газове вреди на вас и на другите около вас.

Може да преговаря, да я включат към Турски поток.

# 341
Според мен всичко си е до кожа, имам приятелка, която два пъти е раждала. Беше с огромни кореми през двете бременности и няма нито една стрия.

# 342
Момичета включвам се за да ви кажа, че моят малък принц Никола, вчера се роди и в момента двамата с него сме добре. Благодаря ви за цялата подкрепа по - време на бременността!
Когато ни изпишат отново ще пиша! 
Heart Heart Simple Smile

# 343

вие ще ме умори те.  Не изпускането на газове е мирише що само нищо повече. Но не се напъвай чак толкова а по скоро хапваЙ храни които по бързо се разграждат в организма. яж по често готвено че иначе е гадно. По 2 дена без тоалетна си е приключение.
успех и не се шашкаЙ толкова-бременна си а не болна

# 344
Честита рожба! Здраве и беззъби усмивки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт