Кауфланд - тема 29

• 88 187
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
 .Нашия беше Галия, не си спомням колко струваше. Но абсолютно същия пъпеш си купих една седмица по-рано от друга верига, беше супер сладък и сочен, защо в Кауфланд толкова често попадам на гадни плодове и зеленчуци Laughing

# 76
Това ли е екзотичният, Пели?
Кората е такава, съдържанието не знам, но като погледнах 60 стотинки за кг. Едва ли е хубав.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 21 май 2018, 11:28 от Билян@

# 77
Не не не,беше лимоново жълт,гладка кора и големи вдлъбнатини.

# 78
О. Този жълтият ми е любим. Ама какво му е екзотичното? Той си вирее по нашите ширини и е най - хубавия сорт за мен. Обаче от него през август.

# 79
  • София
Мисля, че за този сорт говориш
Скрит текст:

# 80
Днес към 9 ч отидохме по списък да си напазаря ,че може и да свършат нещата.
Първо ми беше салатата айсберг.Ами ето да видите каква е при нас.Не мисля ,че става дори за продаване,дано да бъркам, защото от предишни пъти съм вземала в идеално състояние.Става въпрос за Асеновград.
Скрит текст:

После си взех от кафе Спетема с чашката, ябълки,маргарин и други дребни неща.Уж нямаше много хора в магазина,но на касите опашка и само три работят.Та си почаках.

# 81
Взех от детските чорапи, много съм доволна Simple Smile

# 82
После си взех от кафе Спетема с чашката, ябълки,маргарин и други дребни неща.Уж нямаше много хора в магазина,но на касите опашка и само три работят.Та си почаках.
Удобно ли ще е да снимаш чашката да я видя,че и аз искам да взема,а от каталога не добивам представа каква е точно? Мерси предварително!

# 83
Някой пробва ли вече новата им марка козметика bevola?

# 84
Удобно ли ще е да снимаш чашката да я видя,че и аз искам да взема,а от каталога не добивам представа каква е точно? Мерси предварително!
Като я гледам,същата е като тази която имам от предишна промоция, прилича ми на лабораторен инвентар.  Sick

Последна редакция: пн, 21 май 2018, 16:28 от Lemy

# 85
Някой пробва ли вече новата им марка козметика bevola?

Бях се обаждала преди време да питам за пяната за коса на К-classic дали са я спрели, тогава бяха ми обяснили, че това е бевола със същото качество.

# 86
В Кауфланд има ли сух шампоан?

# 87
  • На изток от Ада
В Кауфланд има ли сух шампоан?
да един видях поне

# 88
И при нас не беше хубав айсберга, имаше доста от намалените неща от миналата седмица, включително и филтри за каната, които пък ги нямаше тогава.

# 89
Ето това е чашата,не съм снимала моята де.
Е ,какво излиза ,че айсберга на всякъде не е хубав....

Общи условия

Активация на акаунт