Кауфланд - тема 29

• 88 222
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
И при нас не беше хубав айсберга, имаше доста от намалените неща от миналата седмица, включително и филтри за каната, които пък ги нямаше тогава.
Ползвате ли кана? Доволни ли сте? Аз съвсем на скоро си купих, но не съм я ползвала още.. откривате ли разлика.. надявам се да е полезна, че в Пловдив водата хич не е добра.. Blush
Благодаря за информацията за филтрите.. ще намина да проверя и тук дали има още..

# 91
В Кауфланд има ли сух шампоан?
да един видях поне

Благодаря. При шампоаните ли е?

# 92
  • На изток от Ада
В Кауфланд има ли сух шампоан?
да един видях поне

Благодаря. При шампоаните ли е?
Да, там е.

# 93
  • Сливен
На шаума е ,бял със синя капачка.

# 94
  • оттам, откъдето започва България
И при нас не беше хубав айсберга, имаше доста от намалените неща от миналата седмица, включително и филтри за каната, които пък ги нямаше тогава.
Ползвате ли кана? Доволни ли сте? Аз съвсем на скоро си купих, но не съм я ползвала още.. откривате ли разлика.. надявам се да е полезна, че в Пловдив водата хич не е добра.. Blush
Благодаря за информацията за филтрите.. ще намина да проверя и тук дали има още..

Аз съм доволна от филтрираната вода.

# 95
Благодаря ви за отзивчивостта!  bouquet

# 96
  • На изток от Ада
аз друг видях ,чисто зелен beauty formula ,бързах и него мернах само.

# 97
Аз точно този си купих преди време от К. Ползвам го рядко,но съм доволна.
Мерси за отговорите за чашата,май няма да взема,не ми харесва. 😃

# 98
  • shumen
Филтрираната вода у дома се харесва.

# 99
Абсолютен мит е, че Кауфланд е евтин магазин

Понякога има попадения в намаленията, но рядко

# 100
Абсолютен мит е, че Кауфланд е евтин магазин

Понякога има попадения в намаленията, но рядко
+1 Peace
+1 Sunglasses

# 101
Относно каните за вода. Усеща се разликата във вкуса на водата. От значение е филтъра. Когато не ви харесва вкуса с филтрите от К опитайте с филтри на друг производител.

# 102
Много зависи къде е магазина и какви са цените в другите магазини наоколо. Ще дам пример-в супера до нас захар 1 кг е 1,90лв,в К е 0,90-1 лв. Яйца 6 броя тук са 2,20,в К не знам точно,но в един друг магазин малко по-далече от нас са 1,80. Та е относително дали е скъп или не. Тук няма друг голям магазин освен К и в сравнение с другите магазини си е ок.

# 103
Нали си представяте какво би се случило с цените, ако не бяха такива големи вериги и да пускат неща на промоции извивайки вносители и производители? Добре, че всяка седмица във всяка голяма верига има промоция почти от всяка хранителна/нехранителна група. Наскоро видях картофи по 3 лв. в малко населено място.

# 104
3лв за 1кг или чувалче 5 кг картофи?

Общи условия

Активация на акаунт