Кауфланд - тема 29

• 88 390
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
  • София-Младост
Стана ми ясно, не ме касаят хич Simple Smile

# 331
А продават ли се или само при покупка над 20лв се дават?
При покупка

# 332
Стана ми ясно, не ме касаят хич Simple Smile
  Не знам от къде сте,но ще се радвам ако сте от Благоевград  и не ви трябват топчовците с удоволствие бих ги взела.Хем ще се запознаем.

# 333
Два дни подред пазарувам за по 100 лева и ги отказвам още на касата,казвам им да ги дадат на някой,който ги събира.Така правех и със Стикитата в Лидл.

# 334
  • somewhere over the rainbow
Супер, фенове сме на разните събирания. Ще събираме и разменяме с удоволствие Simple Smile

# 335
Да и аз съм супер фен на събирания и футбол.За това днес купих прах изи хаха.

# 336
Два дни подред пазарувам за по 100 лева и ги отказвам още на касата,казвам им да ги дадат на някой,който ги събира.Така правех и със Стикитата в Лидл.

За съжаление не ги дават, а си ги прибират. Случи ни се веднъж преди нас да каже така човекът и аз помолих касиерката да ги даде на дребния, но тя каза, че не може и си ги прибра.... Thinking Crossing Arms

# 337
Блазе им на касиерките 5 топчета за тях само от вас.Още някой  ако им даде и супер.

# 338
Ееее,стига де,наистина ли???
Повече няма да оставям!
Случвало ми се е веднъж едно малко момиченце да ми поиска някакви стикери бяха в Билла и ѝ ги дадох.
Явлението БГ Продавачка...

# 339
Пели, взимай ги, а после ги давай на деца.

# 340
Ееее,стига де,наистина ли???
Повече няма да оставям!
Случвало ми се е веднъж едно малко момиченце да ми поиска някакви стикери бяха в Билла и ѝ ги дадох.
Явлението БГ Продавачка...[/quot Няма как да знам със сигурност,но предполагам.

# 341

За съжаление не ги дават, а си ги прибират. Случи ни се веднъж преди нас да каже така човекът и аз помолих касиерката да ги даде на дребния, но тя каза, че не може и си ги прибра.... Thinking Crossing Arms

Отвратително поведение от страна на касиерката, но защо ли не се учудвам?!
Ако клиентът пред вас е пожелал да бъдат дадени на някой, който събира въпросните топчовци, тя въобще не е трябвало да ви отказва. Бих се обърнала към управител, честно казано. Много се дразня с тези събираеми джунджурийки, дето зарибяват децата с тях, значи.  #Cussing out

# 342
  • София
Аз ги взимам и после ги давам на някое дете в магазина. Те поне им се радват.

# 343
Някой може ли да ми обясни как да кача снимка от лаптоп? Да покажа топчовците.

# 344
  • София
Здравейте, аз търся мнение за Стоун форте тиганите (дето ги дават с точки) Някой купил ли си е и мнение за тях моля. Ползвам в момента икейски незалепващ на индукционен котлон и не съм доволна ( то и цената не е висока ... какво ли очаквам). Та се чудех за тези има ли отзиви. Мерси

Общи условия

Активация на акаунт