Черен петък 2025 - тема 2

• 673
  • 27
  •   26
Отговори
https://www.bg-mamma.com/?topic=1822061.1020
линк към предната

Заповядайте в новата и на слука Wink

# 1
Мерси за темата. Чакам зара на 28 ноември.

# 2
  • София
На мен ми е малко странно, че за едно събитие темата трябва да е като отчетните, но щом ръководството е решило така. Grinning

Аз чакам едни мокри кърпички и грил тиган от Емаг, които кой знае кога ще пристигнат:D

Взех си вече четката за зъби със Симба от Технополис, благодаря, за който я спомена. Simple Smile

# 3
  • София
Мерси много за новата тема. До момента съм се отчела стабилно с намаленията за бъдещото бебе, но май е крайно време да си купя нещо и за себе си, че ентусиазмът и положителните ми емоции вървят сериозно надолу.

# 4
Имам купони за отстъпка на
astratex - 25лева
skyoptic -50% на диоптрични и рамки

# 5
Аз също не разбрах защо ми изтриха мнението за копринените калъфки, което е важно да се знае, защото са скъпи и едва ли някоя би си я купила, само защото е друго усещането... (косата не се накъсва и оплита, и лицето не се мачка - тоест здрава коса и кожа без бръчки) Grinning

И да не ме изтрият, ще кажа, че Юск са от 20.11, а чакам Аквафор да се включат, за да поръчам филтри. Simple Smile

# 6
И аз не разбрах защо трябваше да има нова тема, като досега не се ги делили.

Скромен черен петък за мен, но следя Амазон какво ще предложат.

Алтея Органикс с намаление 40%, но само за абонати.

# 7
Благодаря за новата тема, макар че не виждам много смисъл да има две теми, то скоро приключват черните петъци.
И аз вече чакам само Амазон.

# 8
Технополис са ми пратили поръчката с Експрес уан. Пак е по-добре от Европът, поне имат някакъв офис, който е на 5 мин с кола от къщи…
Честно казано, на нас ни трябваха уреди и неща за дома, не видях нещо кой знае какво по магазините. Половината неща, които харесахме, не влизаха в ЧП.

# 9
снощи в последния момент поръчах една прахосмукачка филипс с контейнер. не искам вертикални

# 10
в кико, дъглас (сега имат пред-чееренпетък) и сефора някой знае ли какви са очакванията и на кой петък - истинския 28ми или?

# 11
  • Някъде по Дунава
Благодаря за темата. Аз поръчах само козметика. Чакам Златна рибка и трябва да избера лаптоп за едното дете.

# 12
Моята поръчка от Технополис се закучи, а видях, че вече си получавате вашите с различни куриери. Поръчах си лаптоп на 15-ти с получаване от магазин, защото мислех, че така ще бъде най-бърза доставката, но още стои на статус Обработване. Днес на няколко пъти висях на телефона, докато ме изключат, но операторите били заети. А лаптопът ми трябва спешно, защото моя е на последни издихания и постоянно се рестартира. Вече започнах да си мисля, че може да ми сервират новината, че е изчерпан и няма да го получа... Някой имал ли е такива проблеми с поръчка от Технополис, има ли смисъл да ходя да проверявам в магазин или да продължавам с опитите да се свържа по телефон?

За сравнение - поръчка от Техномаркет от петък вечерта ми я доставиха в неделя вечерта, чак не повярвах като ми се обадиха куриерите.

# 13
  • някъде там
От Емаг, вече ми пристигнаха кафеавтомата, тигани за палачинки, хлебопекарна, чакам един телевизор и чаршафи с ластици, от памучен сатен два броя за 17 лв бяха. От технополис, приборите пристигнаха...
Сега ще гледам в амазон живот и здраве

# 14
Благодаря за темата.
Благодаря и на съфорумката, която спомена за лего Мона Лиза, от emag само лего поръчах.
Търся матраци, но не знам какви, а има много намаления в момента.

Общи условия

Активация на акаунт