Черен петък 2025 - тема 2

• 79 833
  • 940
  •   2
Отговори
# 15
  • София
Моята поръчка от Технополис се закучи, а видях, че вече си получавате вашите с различни куриери. Поръчах си лаптоп на 15-ти с получаване от магазин, защото мислех, че така ще бъде най-бърза доставката, но още стои на статус Обработване. Днес на няколко пъти висях на телефона, докато ме изключат, но операторите били заети. А лаптопът ми трябва спешно, защото моя е на последни издихания и постоянно се рестартира. Вече започнах да си мисля, че може да ми сервират новината, че е изчерпан и няма да го получа... Някой имал ли е такива проблеми с поръчка от Технополис, има ли смисъл да ходя да проверявам в магазин или да продължавам с опитите да се свържа по телефон?

За сравнение - поръчка от Техномаркет от петък вечерта ми я доставиха в неделя вечерта, чак не повярвах като ми се обадиха куриерите.

Моята от Технополис беше за вземане от магазин. Получих смс в неделя, докато по случайност бях в мола - голям късмет. Grinning

# 16
  • Melmak
Технополис са ми пратили поръчката с Експрес уан. Пак е по-добре от Европът, поне имат някакъв офис, който е на 5 мин с кола от къщи…
Честно казано, на нас ни трябваха уреди и неща за дома, не видях нещо кой знае какво по магазините. Половината неща, които харесахме, не влизаха в ЧП.
Удрят дъното с тези куриери! Преди работеха със спиди!
И аз гледах за уреди, нищо не харесах. Търся съдомиялна, сушилня и хладилник.

# 17
Аз като поръчвах от Технополис, ми даваше избор на офис на куриер. При вас нямаше ли такава опция?

# 18
# 19
Аз също не разбрах защо ми изтриха мнението за копринените калъфки, което е важно да се знае, защото са скъпи и едва ли някоя би си я купила, само защото е друго усещането... (косата не се накъсва и оплита, и лицето не се мачка - тоест здрава коса и кожа без бръчки) Grinning

И да не ме изтрият, ще кажа, че Юск са от 20.11, а чакам Аквафор да се включат, за да поръчам филтри. Simple Smile

Аз искам да пробвам основно защото не попиват толкова колкото памука.

# 20
От Технополис си поръчах ръчната прахосмукачка на Бош, която коментирахте в... предишната тема 🙄, и днес си я взех от Спиди.

# 21
Експрес1 са найййй-трагичните куриери. Спиди и Еконт са топ, обаче и те имат някакъв капацитет. Днес си взех първата пратка от ЧП и в Еконт е лудница от пратки. Търсят хора почасово да взимат пратките от склада и да ги разнасят по офисите. Имам още една, която е заседнала по пътя. Другите ми пратки още не са ги изпратили. И да не е празен поста ми, бях пробвала това олио за коса от една кутия. Сега видях, че го има пълноразмерно в Нотино и го забърсах. Прави ми топ русата перушина след изсушаване. Но не е икономично и си върви.

# 22
Записвам се и аз в новата темa.
Слабо се включох тази година, но нямам нужда от кой знае какво. Както някой написа- следколедни, новогодишни, чистене на колекции… тепърва предстоят намаления.

# 23
Аз поръчах в неделя приборите от Технополис.  Платени са, но поръчката още не е потвърдена.  За вземане от магазина е.
Иначе си получих част от едната поръчка от Емаг и две ютии в отделни пратки пак от тях. От Газиро също машината ми дойде.  Реално чакам приборите и втората част от поръчката.

# 24
  • 🌊
Потвърждавам. Баба ми си взе пералня и хладилник, едното чрез Еконт, другото Експреса. Еконтската пералня днес идва, от ЕкспресУан само генерирана товарителница. Отделно последните имат навика да лъжат, че е нямало човек на адреса и те карат да ходиш до офис, но с хладилника не са познали.

# 25
Да отчета и аз тройния чушкопек - купих го от Технополис в събота.
Понеже младежът ми прибра шампоана за косопад от Гален сега трябва да си поръчвам/купувам нов.
Кои козметични имат още намаления?
И книга дебна...

# 26
  • Пловдив
Аз също чакам някой да се обади от Технополис за взимане на прахосмукачка от магазин, но досега никой.

# 27
  • София
в кико, дъглас (сега имат пред-чееренпетък) и сефора някой знае ли какви са очакванията и на кой петък - истинския 28ми или?

Какви са намаленията в Кико?

# 28
Да отчета и аз тройния чушкопек - купих го от Технополис в събота.
Понеже младежът ми прибра шампоана за косопад от Гален сега трябва да си поръчвам/купувам нов.
Кои козметични имат още намаления?
И книга дебна...

Гален, Дъглас, Нотино, Озон имат и книги, и козметика.

# 29
Момичета, моля за инфо за магазини Немски център за физическите магазини дали и кога ще иам намаления. Много ми хареса едно яке, но го няма в интернет, а магазина крият кога ще има.

Общи условия

Активация на акаунт