Черен петък 2025 - тема 2

• 79 833
  • 940
  •   2
Отговори
# 30
И аз също чакам Зара. По спомен други години каква им е политиката, намаление на основни ортикули или на всички? И дали ще важи и за пазаруване през сайта?

# 31
Не съм измислила коледни подаръци, а някой намаления вече минаха

# 32
  • Melmak
Явно нямам късмет и за това съм с европът. Цяла седмица ходя в офиса и наистина ми звънят, но ме няма. Проблемът е, че май са ми пратили 2 прахосмукачки. Днес получих известие, че дължа 800 лв, а не 400! Прахосмукачката ми е 400. Не знам, ретроградния Меркурий по време на ЧП.. не е ок!

Исках и аз Зара, ама няма, защотос бременния корем не знам какво ще нося.
В магазините за плочки като Сико ще има ли нещо?

# 33
А, чакайте, на мен не са ми пратили нищо още Технополис Grinning има генерирана товарителница и дотам. Нищо не пътува още с нея.

# 34
този черен петък съм много слаба.Уважих само Фешъндейз,Ансуеър и Нотино;
Предишни години голямо пазаруване имаше, а  и подготвях всички коледни подаръци;
Тази годинанищо не ме устройваше и не видях хубави намаления;

# 35
  • София
в кико, дъглас (сега имат пред-чееренпетък) и сефора някой знае ли какви са очакванията и на кой петък - истинския 28ми или?

Какви са намаленията в Кико?

Няма нищо. В Италия също не е започнал, че бях тези дни в Милано. Миналата година там беше купуваш 6 продукта, от които 3 са безплатни.

# 36
Благодаря за темата! Чакам Златна рибка само.

# 37
Аз съм тази, която ви пусна мухата" прибори Grinning Днес ги получих от Технополис, със Спиди до адрес. Лъжицата, която е като мостра в кутията много надраскана. Много тъпо. Ножа мостра се моташе под капака върху хартията. Можеше да ги прихванат, не просто сложени така.

# 38
в кико, дъглас (сега имат пред-чееренпетък) и сефора някой знае ли какви са очакванията и на кой петък - истинския 28ми или?

Няма нищо. В Италия също не е започнал, че бях тези дни в Милано. Миналата година там беше купуваш 6 продукта, от които 3 са безплатни.

аз питах именно за очакванията. 6за3 не ми харесва или пък не е лошо май - ще следим Simple Smile
и за сефора нямам идея, а дългас едва ли ще е кой знае какво...

рибката и аз ги чакам, да видим

# 39
На Златна Рибка не им ли беше сега черния петък?

# 40

аз питах именно за очакванията. 6за3 не ми харесва или пък не е лошо май - ще следим Simple Smile
и за сефора нямам идея, а дългас едва ли ще е кой знае какво...

рибката и аз ги чакам, да видим

Кико в Пловдив бяха пуснали 6 за 3 на 11.11 и го изпуснах :/
Казаха ми във физическия магазин, че този и другия петък ще имат кампания, но не знам точно каква.

# 41
Аз взех от Технополис епилатор и две четки за зъби със Симба. Всичко дойде със Спиди, много бързо при това.

# 42
  • София
В официалния сайт на Кико до вчера беше 3+3, дано и при нас го пуснат в петък.

# 43
https://stil99.com/
Мен ме интересува този сайт. До сега пълно затишие, а искам раница на David Jones.
Чакам Amazon.de в петък.

# 44
Ще Ви следя. Аз се разписах с Прахосмукачка (обикновена Филипс), сешоар (Remington) и ютия (Philips) за жилище, което ще даваме под наем. Ще чакам промоции за маси  (Евентуално Jysk), килим и някои други като Нутрибулет 😃

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 19:47 от ronisum

Общи условия

Активация на акаунт