Черен петък 2025 - тема 2

• 79 828
  • 940
  •   2
Отговори
# 930
Вчера поръчах. Изписа ми доставка до 19ти. Писах им че е спешно и днес е изпратена, а утре  я очакмам

# 931
Аз чакам замяна от Ориндж, но се надявам тия дни вече да приключим.

# 932
  • Някъде по Дунава
Аз чакам от Озон телефон. На 21 ноември е поръчан.

# 933
Преди време поръчвах от Озон телефон, с калъфче и нещо друго като подарък. След доста време ми се обадиха, че подаръка не е наличен, питаха ме съгласна ли съм да ми го изпратят без него и ми намалиха цената с 50 лв.

# 934
  • Някъде по Дунава
Телефонът е без калъф и е конкретен модел и цвят айфон. Почти никъде го няма вече. Дано го доставят. Дъщеря ми работи и си събира пари за него.
Все пак имам надежда, защото в сайта още го предлагат.

# 935
Писах на Ориндж, щяха да го заменят с друго. Нооооо и другото дойде със скъсан целофан и съответно не става за подарък. Много съм ядосана, предупредих ги и пак. За какво се занимавах...тотален хикс от мен!

# 936
Останах изненадана.Досега каквото съм поръчвала от Озон е пристигало много бързо и без проблем.Възможно да е и от адрес 🤷🏾♀

# 937
Моята поръчка от неделя дойде вчера от Озон. Бях ги помолила и те успяха.. доволна съм

# 938
Аз чакам поръчка от 10.12 от озон ..вече започват да ме притесняват че коледния подарък на детето и мъжа ми са там

# 939
Аз понделник направих поръчка (бейби.бг, но са на Озон) и вчера са я предали на Спиди. Обаче гледах нещата, които поръчвам да са на склад, защото имат някои неща със 7 дни доставка. Вижте в профила си кое, какъв срок има. Ако бавят Озон нещата, явно чакат продукт от доставчик. Ако и доставчика ги бави…. Смятайте.

# 940
  • Някъде по Дунава
Аз писах на Озон. Доставчикът ги бави. Между другото имам още две поръчки от тях. Бързо дойдоха. Ще чакаме. Знаехме за забавянето. Просто дъщеря ми държи точно на този телефон.

Общи условия

Активация на акаунт