Черен петък 2025 - тема 2

• 79 835
  • 940
  •   1
Отговори
# 915
Адрес на София - МО Еконт Дружба

# 916
Това е склада в Горубляне. И за Младост стоят там пратките. Не може да се взима пратка от там, затова съм написала “отлежава”.
В понеделник куриерите взимат пратките за кварталите, този куриер за Дружба ще я вземе и на статус трябва да се промени “предадена на куриер”.

# 917
Много благодаря на всички за помощта с Еконт Flowers Hibiscus Явно човек и добре да живее, все някога опира до тях, колкото и да се пази от това Smile Обикновено успявам да ги избегна, но много исках едни стъклени чинии Дуралекс, които открих само в Амазон, и сега ще им треперя докато ги получа Satisfied

# 918
Когато пратката е в куриер и ти пратят съобщение, в него има и телефон за връзка с куриера. Можеш да му звъннеш и да се разберете ако му е удобно да мине, когато си на адреса.

# 919
Момичета, някой има ли промокод за технополис 😇

# 920
Имате ли опит с продукти с дълга доставка от Озон? Поръчах един сешоар, даде ми доставка 21-25.12. Но от вчера е със статус "Продуктите са налични. Предстои събиране.". Чудя се това означава ли, че е възможно да пристигне преди 22.12. От чата не можаха да ми отговорят и се чудя какъв е вашият опит.

# 921
На мен последните ми такива поръчки от Озон стояха много дълго с този статус и нито една не пристигна по-рано от посочените срокове.

# 922
3 от последните ми поръчки от Озон стояха с такъв статус в продължение на 5-6 дни. За едната ми звъннаха допълнително след 5 дни да ми кажат, че ми анулират единият от продуктите, понеже бил изчерпан, нищо че пишеше че го има в наличност и в поръчката имах статус - "Продуктите са налични. Предстои събиране."
Като цяло специално за тези 3 поръчки (през ноември), чаках по 8-10 дена (за 2 от тях), и 12 дена за третата. Досега не ми се беше случвало да има такова голямо забавяне.

# 923
И аз стоях на този статус няколко дни, докато ми изпратят пратката. Явно не смогват.

# 924
  • Melmak
Бокс нау ме прецакаха да ходя на 6 спирки с автобус от нас, защото близкия бокс е пълен, нали… аман!

# 925
То това на тях им е редовния номер. Аз си пренасочват пратката до откат докато не ми я заредят в моя бокс. Стига да не ми е нещо спешно, де 😃

# 926
  • Melmak
Даже не виждам къде е бутона за пренасочване.

# 927
Звъниш или пишеш имейл.

# 928
Имате ли опит с продукти с дълга доставка от Озон? Поръчах един сешоар, даде ми доставка 21-25.12. Но от вчера е със статус "Продуктите са налични. Предстои събиране.". Чудя се това означава ли, че е възможно да пристигне преди 22.12. От чата не можаха да ми отговорят и се чудя какъв е вашият опит.
Около Великден имах такъв случай. Писах им, обясних, че е за подарък и трябва да е при мен на Х дата и ми го изпратиха дори ден по-рано от моята дата.

# 929
Ами току-що получих имейл, че поръчката е изпратена.. Ама каквото такова, ще иде на друг адрес и ще си я взема преди Коледа. Реших да не сменям адреса като видях вашият опит.

Общи условия

Активация на акаунт