Кауфланд - тема 29

• 88 382
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
  • На изток от Ада
Аз в понеделник взех един Изи прах о си взех топчото.

# 361
  • Бургас / UK
ММ направил сметка 80 лв. в понеделник и не са му дали топчовци. Попитал касиерката, измрънкала нещо от сорта, че не ги били получили още. Децата бяха разочаровани.

Ако пазите касовата бележка може да попитате,щом тогава са нямали значи няма проблем да ви дадат,това са 4 топчовци все пак...

# 362
ММ направил сметка 80 лв. в понеделник и не са му дали топчовци. Попитал касиерката, измрънкала нещо от сорта, че не ги били получили още. Децата бяха разочаровани.

Ако пазите касовата бележка може да попитате,щом тогава са нямали значи няма проблем да ви дадат,това са 4 топчовци все пак...

Те щом тогава не са дали, едва ли сега. И за кой град става дума? Ето при Пелли са имали още миналата седмица. При нас също в неделя имаше, но почнаха в понеделник да дават.

# 363
Ей, аман от лакоми продавачки!
При нас им е коронния номер да смотолевят, че нямат.Спрях да им давам от мен да мине.
Последния път тидох при управителя и се оказа, че имало, но касиерката не разбрала какво искам.

# 364
И при нас редовно "уж" забравят да дадат ,но аз си искам Simple Smile

# 365
Хора, какво става с цената на морковите? Допреди един месец бяха на 1-1,20. А вчера гледам на 2,65. По другите места, пазари, така ли е?

# 366
Лидл 1,99 вчера взех
Не знам, може би не е сезон?

# 367
Аз миналата седмица в неделя ги взех последно на 1,99 лв/кг. Много се учудих на цената, но се оказа, че са толкова. Излиза, че вече са колкото  цената на "био" морковите.

# 368
Лидл 1,99 вчера взех
Не знам, може би не е сезон?

Миналата година не са имали такава цена. Явно увеличението на цените няма да подмине нищо.

# 369
  • София
Аз си купувам един хляб с много семена, беше 1.99, сега вече е 2.09, и му сложили жълт етикет - Ниска цена.

# 370
Някой има ли отзиви за уреда за вадене на костилки за череши.

# 371
И при нас редовно "уж" забравят да дадат ,но аз си искам Simple Smile
О, поисках и още как! Заради тия топчовци се замъкнах чак до скапания им магазин и се чуди какво да взема

# 372
  • Карлово
Хора, какво става с цената на морковите? Допреди един месец бяха на 1-1,20. А вчера гледам на 2,65. По другите места, пазари, така ли е?
Според мене са пресни. Нещо като тези на връзка. Пък и на вкус са по- хубави.

# 373
Какво стана с играта на Бевола на Кауфланд?

# 374
Днес зададох въпроса във формата им за контакт и отговора беше,че според правилата първо съобщавали на печелившите с мейл и след това публикуват на сайта.

Общи условия

Активация на акаунт