Звездни компромати- 363 част

• 94 927
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
# 406
Каква е логиката за черупчестите?

# 407
В коментарното "На кафе" имаше една изискана жена в синя рокля и шапка, която ми направи страхотно впечатление. Излъчва класа и стил. Не можах да разбера коя е?

Последна редакция: нд, 20 май 2018, 16:57 от anra

# 408
Каква е логиката за черупчестите?

Предполагам, че  защото морската храна се разваля изключително бързо при неправилно съхранение. Това може да доведе до хранително отравяне, симптомите на които се проявяват бързо след консумация.

И да не им се наложи скоростно посещение на 00.
И още нещо, което сега прочетох

През 2008 г. Йоркският херцог принц Андрю разкри, че на членовете на кралската фамилия е забранено да играят у дома известната светска игра Монополи, защото била твърде долнопробна. Само че не разкри с какво я заменят. Shocked

# 409
От споменатите забрани, първите три - за босите крака, лака и обувките, май се нарушават системно и то не от вчера.
Скрит текст:

# 410
  • София
За морските черупчести яденета жената със синята рокля при Гала обясни, че са лесно развалящи се и едно евентуално натравяне от тях на висшите особи, би ги извадило извън строя за определено време и съответно не биха могли да си изпълняват функциите. Макар че не вярвам да не ядат скрити по някой друга скарида или омар😂

# 411
  • Sofia
За въвеждането на правилото да носиш черно облекло в куфара гледах в сериала Короната (The Crown) - бащата на Елизабет Втора умира по време на нейно посещение в Кения и след като самолетът кацa в Англия, тя чака да й донесат черни дрехи, които да облече.

Препоръчвам сериала, много добре е направен и в него са показани много аспекти и подробности от живота на кралското семейство. Актрисата, която играе Елизабет, е много приятна.

# 412
Ръкавите сигурно са оставени широки, за да може да си сгъва ръцете, като гледам колко твърдо изглежда това нещо (не ми хареса тая рокля), ако бяха тесни, щеше да е хептен като в гипсов костюм.
Аз като виден хейтър се чудя колко ли ще изтрае този брак... 10 години, ако изкарат заедно, ще ги призная.
Хитра лисичка ми изглежда Мегън. След няколко години като се понаиграе, като нищо може да "запали" двореца. Ще видим.  Sunglasses

# 413
Горкия Джорд Клуни чакал да го пуснат 10мин до сватбата:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5749277/George-ney-Polic … -TEN-minutes.html

Шушон, може ли линк къде чете за забраните? Ще ми е интересно.
Не съм Шушон, но забраните са доста, от които най-често коментираните:
1. Ярки лакове за нокти
2. Босите крака с рокля
3. Отворени обувки, при които се виждат пръсти
4. Не можеш да продължиш да се храниш, ако кралицата е приключила
5. Морските черупчести са забранени
6. Дамската чанта не се носи на рамо или под мишница
7. Тоалетите трябва да са предимно от британски дизайнери
8. Чаят, естествено се пие по британски маниер
9. Не е позволено да дава автографи
10. Коментираният черен тоалет при пътуване

Точка три..... значи потрисам се в офиса някой като се появи с отворени обувки. Имам колега който идва лятото с чехли м/ у пръстите. И в някой офиси забраняват отворените обувки, според мен правилно

# 414
Нещо такова, нали
http://prikachi.com/images/677/9331677N.jpg
Ама и да напишеш "някоЙ офиси" също е потресаващо, да знаеш.

# 415
Нещо такова, нали
http://prikachi.com/images/677/9331677N.jpg
Ама и да напишеш "някоЙ офиси" също е потресаващо, да знаеш.

Такива са чехлите, но не точно такъв модел
Аре прочети какво съм написала после се прави на даскалица , а?!
Ето -“значи потрисам се в офиса някой като се появи с отворени обувки. Имам колега който идва лятото с чехли м/ у пръстите”

# 416
Точка три..... значи потрисам се в офиса някой като се появи с отворени обувки. Имам колега който идва лятото с чехли м/ у пръстите. И в някой офиси забраняват отворените обувки, според мен правилно
Тъй де ...

# 417
Тъй де ...
Много добре знам кога се поставя й и кога и, още повече, че пишем с ученика всяка вечер. В момента пиша от телефона и коректора ме е поправил, не винаги проверявам
Понякога доста странни неща излизат написани, когато не погледна

# 418

MG18, не влизай в обяснителен режим. Видимо е, че грешката е неволна.
 Аз също съм правила забележка за такива неща, не ги приемам, но всичко пошло и не еститично се възприема тук, в Бг с бързината на светлината. Та свиквам.

# 419
Даяна, Кейт и Мегън в сватбените си рокли.
Скрит текст:
И приза за най-зле облечена кралска особа, отива при:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт