Звездни компромати- 363 част

• 94 872
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Да, беше много хубава жена.

# 541
Благодаря Ви!

# 542
Ники и Саня са заедно от цяла вечност. Той кога е успял и дете да направи на друга жена? Може би паралелно.  Thinking

# 543
То за правене на дете много време не се изисква. Предполагам, че още си е бършел носа с ръкав като е станал баща.

# 544
  • софия
Ники няма как да се изнася,защото Саня живее в неговото жилище.По точно тя се е изнесла.За съжаление от репортажа и аз мисля,че са разделени.Ники се държеше доста резервирано.Даже бих казала студено.От тук нататък за Саня мисля ще е трудно,трябва да си стъпи на крака в личния живот, а и в професионалния също.Всички знаят ,че нейната кариера се въртеше около Ники.

# 545
Антъни Хопкинс  с дъщеря си

Снимките са стари - Хопкинс даде интервю наскоро, в което казва, че не е виждал дъщеря си от над 20 години и дори не знае, дали е станал дядо междувременно. Тя е единственото му дете. Интервюто му е в смисъл "не съжалявам за нищо, в някои семейства е така, човек си продължава живота, отношенията с дъщеря ни са студени, но не ми пука".

Дъщеря му е певица, актриса и театрален режисьор. Сменила си е фамилията, за да изгради своя собствена кариера.

Поредният Холивудски баща-отличник...

# 546
Да, много красива, но като актриса хич я няма.

# 547
Поздравявам ви с хита на дует Беркел за лято 2018 "Джан-джун"

Скрит текст:

# 548
Антъни Хопкинс и той ли?! Добре си живеехме някога..., в неведение.

# 549
Антъни Хопкинс  с дъщеря си

Снимките са стари - Хопкинс даде интервю наскоро, в което казва, че не е виждал дъщеря си от над 20 години и дори не знае, дали е станал дядо междувременно. Тя е единственото му дете. Интервюто му е в смисъл "не съжалявам за нищо, в някои семейства е така, човек си продължава живота, отношенията с дъщеря ни са студени, но не ми пука".

Дъщеря му е певица, актриса и театрален режисьор. Сменила си е фамилията, за да изгради своя собствена кариера.

Поредният Холивудски баща-отличник...

А какво се е случило толкова, че така са прекъснали отношенятя си?

# 550
Това текста на някой нашенски хит ли е? Това с Бойко и Меркел.

Саня и Ники изглеждаха един за друг, като кармично свързани. Поне такова впечатление създават като ги гледаш един до друг. Той обаче има самочувствието на известен софийски дришльо още от тийнейджър, а тя коя е - никоя от северозапада. Само дето е красива като излязла от приказка, но какво от това. Сигурно си мислят с надутата му майка, че не го заслужава. Не знам, това си е между тях, но видимо Саня страда. От друга страна изглежда непроменена, докато той има вид на сериозно болен  newsm78.
Тази новата, Даяна, е хубавица също, но никак не му подхожда. Ще видим колко ще изкарат.

# 551

Не казва, тя също не е давала някакви интервюта и си пази пространството. Дъщерята сега е на 48, от първия му брак е, а Хопкинс вече е на жена номер 3.

# 552
  • Пловдив

Не казва, тя също не е давала някакви интервюта и си пази пространството. Дъщерята сега е на 48, от първия му брак е, а Хопкинс вече е на жена номер 3.
А има ли други деца?

Деси Радева блеснала с тоалет ...
https://www.vesti.bg/galerii/foto/desislava-radeva-s-eleganten-t … kva-6044/33380042

Последна редакция: вт, 22 май 2018, 11:26 от mystic woman

# 553
Не, единствено дете му е.

# 554
  • София
Четох, че и баща му на Ники - Бойко Илиев, е сменил Саня в единствената постановка, в която играе, с Йоан Буковска.

Общи условия

Активация на акаунт