Звездни компромати- 363 част

• 95 423
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
ЖДНБ, Елвира била кралица... Емотикон удрящ се по челото.
Щото обичала шапки. И как се е случило да се прероди в ... Казанлък? Тю.

Последна редакция: пт, 18 май 2018, 09:51 от Билян@

# 106
  • София
Добре, че Гала ни светна за черната кръв, щото май никой не беше забелязал преди това. Дали изкоментира какво би излязло при смесването на черна със синя кръв? Много елементарно същество, барабар с мъжлето до нея.

Роклята на Але Амбросио е страхотна.

# 107
Елвира Георгиева е при Гала в безумен тоалет с безумна прическа и безумен / за нея, иначе го харесвам / цвят на косата. Изглежда така, сякаш Дядо Мраз е чупил в яда си коледни играчки и я е замерял с тях. А някои са полепнали по блузата й. На всичкото отгоре е сложила и колие, но то се "губи" за щастие в този тотален кич. Показват снимки от новия й дом - цитирам: "дворцов, с позлата и орнаменти". Е, прилича й - кралска особа. Гала дори я изчетка, че е готова за утрешната кралска сватба.
Не мога да кача снимка, за съжаление!
Редактирам се, за да добавя, че и Биляна е видяла Нейно величество. Докато пиша, съм изтървала това царствения й произход.

# 108
След последното цветущо описание на Елвира, ми се прииска да я видя.

# 109
Ще развали петъчното настроение!

# 110
  • където ми харесва
Джо, точно това има общо. Хиляди пъти предпочитам този орангутан с хаотично направени татуировки, пред някой, който изглежда изпит и съсухрен още на 20+ години Simple Smile

# 111
Дайте снимка на Елвира  Laughing

# 112
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Адел, аз и сега си го харесвам, но понеже винаги съм била почитател на минимализма и естетиката, вече ми е далеч по-приятно да го гледам облечен Simple Smile

Другият с потресающата русалка на гърба май е Адам Ливайн, мм?

# 113

Беше със същият тоалет и гнездо на главата и при В. Райкова в Папараци, мисля.
Дано не бъркам, но постоянно в тв- тата е с тази визия.

# 114
Като прасковка е Елвира Георгиева.
Да ви кажа, не ми идва отвътре да я подиграя, защото усещам, че е абсолютно искрена винаги и нейната шантавост винаги наричам ексцентричност. Такава е една ефирно отвеяна, но честна.
Докато онова същество Голата... Усещам я, че е неискрена, подмазва се толкова евтино, само да е на екран. Тя е от онези селянчета, превзели София и ако някой посмее да я измести, както се хили жизнерадостно, така ще му издълбае сърцето с два лакирани нокъта. И пак ще се усмихва.

# 115
Аз Елвира не съм я засичала от години и наистина не знам на какво прилича в момента.

# 116
Елвира
Скрит текст:

# 117
Аз Елвира не съм я засичала от години и наистина не знам на какво прилича в момента.
Ами много прилично изглежда. Според мен пластиките й са много обрани и изглежда наистина много добре. Току що каза, че е на 56! Има нещо детско в нея.

# 118
Ако правилно съм забелязала сега всички се татуират едно към гьотере. Демек е модерно да си като обкичен с магнити (лепенки) хладилник. На мен ми харесват така ошарени тела, стига да не са на родни футболисти или киборги.

# 119
Давам само линк към живото предаване.
https://nova.bg/live

Общи условия

Активация на акаунт