Звездни компромати- 363 част

• 95 483
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
# 136
Стойката на Елвира Георгиева е точно като на бабе на 86, а в лицето е като порцеланова кукла
http://static.bnr.bg/sites/radiobulgaria/culture/gallery/publish … 02-07-50349_1.jpg
Как намирате това за "много добре изглежда" и хубаво, не знам въобще.

# 137
Как намирате това за "много добре изглежда" и хубаво, не знам въобще.

Вероятно "много добре изглежда"... като за нея си. Simple Smile Защото обикновено е по-зле. Simple Smile

# 138
Елвира наистина ли е на 56? Имах я за почти наборка на Лили Иванова.
Оказва се, че са почти връстнички с Гола- едни 5 години ги делят.

# 139
  • DE
Някой каза, че прилича на прасковка  hahaha С това префърцунено гнездо на главата е застинала във времето. Само жени на нейната и около нейната възраст съм виждала с такава  Grinning

# 140
Гала изглежда добре за възрастта си, Елвира изглежда зле за жена на пластичен хирург. Ето още един неин хит, от далечното минало.

# 141
Както се вижда по старите снимки, Елвира и някога си беше кукумицин.

# 142
  • Англия
Как пък никой не е бил селянин в предишния си живот-всички крале и кралици.... иначе Теди Велинова изглежда зле за жена на пластичен хирург, Елвира за възрастта си е повече от прекрасна. Може да е хахава, но не се натрапва излишно, напоследък се показа тук-там, но години наред си кротува и не лежи на стари ларви като Петя Буюклиева, Ритон и прочие....

# 143
Елвира винаги съм я харесвала, според мен без тунинга щеше да е по-красива.

# 144
Елвира винаги съм я харесвала, според мен без тунинга щеше да е по-красива.
Да и аз това имах предвид. Като млада беше много красива.

# 145
Елвира е симпатяга, ама не може да е по хубава от бабата на Роузи. Никой не е.
Ето една много симпатична двойка. Личи им, че се обичат:

# 146
  • София
Да ви кажа, радвайте се на Гала, защото има вероятност скоро да не я гледаме в На кафе поне. Това за феновете й, аз не съм от тях. Четох, че Нова обмислят сутрешен формат като на бтв и за водещи спрягат Георги Любенов и Ева Кикерезова. И двамата ги харесвам, но изобщо не се радвам на копи-пейст модели. Какво нещо е живота, помня как Сашко и Деси бяха като аутсайдери, а сега ги вземат за пример. Дали е истина обаче хич не знам, някъде из блицовете го четох.

# 147
  • софия
Ох, най-накрая! А дано!

# 148
  • Mediterraneo
Аз понеже никак не разбирам от пластични интервенции, да питам нещо, ако позволите. Не са ли измислили вече на този етап пипването и на шията? Визирам Елвира- в лице е като бебешко дупе, а шията й изглежда потресаващо на фона на лице без бръчки. И далече не е само тя, разбира се, масово се опъват в лице, а от брадичката надолу възрастта им личи и то отдалеч.

# 149
  • София
Георги Любенов може да го сложат на мястото на малоумния Виктор Николаев, а не да го забутат във времето след 9 ч. сутринта.

Общи условия

Активация на акаунт