Звездни компромати- 363 част

• 95 112
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Чудна си е Тейлърчето! Слаба, средна, дебела, все е красавица!

# 466
Тейлър Суифт ми се струва наедряла, наскоро мернах ново видео, така нескопосно танцуваше, слон с маратонки... Беше много нежно момиче до скоро..
Ее, ама прекалявате! Стига сте преувеличавали!

# 467
Африканските коси се изправят трайно с едни много силни препарати, на същия принцип като с къдренето. Сигурно третира косата си всяка седмица, защото порастващите коренчета са си къдрави и понякога се вижда.
Тейлър Суифт ми се струва наедряла, наскоро мернах ново видео, така нескопосно танцуваше, слон с маратонки... Беше много нежно момиче до скоро..

Аз виждам стегнато, мускулесто женско тяло. Вече не е на 20. Не знам какви са ви стандартите... Hands V

# 468
Тейлър:
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 469
Тейлър:
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Всеки има кофти ъгли и дрехи. Напомнихте ми, защо спрях да следя темата интензивно. Hands V
Скрит текст:

# 470
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хайде сега, чак пък толкова, не е казано нещо кой знае какво. Очевадно е напълняла Суифт, но пък краката и са със страхотен тонус и не изглежда неприятно.
Къде по-кофти изказвания е имало за къде по-вталени знаменитости.

# 471
Ее, ама прекалявате! Стига сте преувеличавали!
Е, моля ти се! Аз съм все още нова тук и не спирам да се изумявам на малоумни преценки за външността на известните. Малката Харпър била дебела, а Риана била слоница май беше.
Тези дълбокомислени изводи са направени от хора, които огорчени от себствената си неудволетвореност, умират да плюят по външността на успелите.
И сега да не вземете да започнете да ми се обяснявате, няма да взема под внимание написаното.

# 472
# 473
  • София
Тейлър много тренира, така че бих се учудила, ако е отпусната. Просто съм приятно изненадана, че е сложила няколко килца отгоре. Мислех, че се кефи да е кльоща като най-добрата си приятелка Карли Клос.

# 474
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Те я нахейтиха, че е много слаба и ей на...за техните стандарти е нормална, за мен- дебела

# 475
Е, то за теб всички, освен баба ти не стават Grinning

# 476
Е, то за теб всички, освен баба ти не стават Grinning
Joy

# 477
  • София

Бекъм най-красивият гост, но жена му е чиста веяна скумрия.
Абсолютно!

Аз гледах репортажа на немците по RTL, щото доста непрофесионално ми се видя отразяването на събитието и по 3те наши телевизии ooooh!, та коментара относно Бекъмова беше безпогрешен -припомням, за тези, които са го следили- "Виктория изглежда така, като че ли се връща от гинеколог newsm78. А и доста наподобява на персонаж от сем. Адамс." А и нали била диктаторка на модата, било и простено... Joy ooooh!

# 478
  • София
Аз гледах репортажа на немците по RTL, ...та коментара относно Бекъмова беше безпогрешен -припомням, за тези, които са го следили- "Виктория изглежда така, като че ли се връща от гинеколог newsm78.
дефицитите на немската журналистика?
какво трябва да означава подобен коментар? да позная ли пола на коментатора:)))

# 479
  • София
Дефицитите бяха по нашите 3 телевизии. Simple Smile Коментарите на немската си бяха съвсем адекватни и безпощадно точни. 2 жени и мъж имаше в студиото.

А и всъщност, това за гинеколога официално го има в медиите, че Бекъмови сами са си го казали, че след това щели да ходят нa посещение при гинеколог. Та коментара отново е резонен.
https://www.tz.de/stars/victoria-beckham-so-reagiert-netz-auf-ih … t-zr-9884198.html

Дадох шанс и на Гала и на БНТ и на БТВ. Напъни и желание за изява на не е толкова приятни на зрителите личности, поканени за коментар в студиото.
По време на изпълнението на специално поканеният американски епископ и отявлен оратор -Гала дала думата на Касабието да ми обяснява тя за арабските сватби и да ми прави нелепи сравнения с кичозността и камъните им.  ooooh!
По време на прекрасният госпъл -Stay by me-  поканен в подкрепа на Мегън, Сашо Кадиев се закача с Петя Дикова, която явно страда от липса на внимание и в ефирно време кокетничи и пърха мигли минавайки в режим защита в отговор на подмятането му че била " ...по-инглиш от Джони Инглиш", все едно не отразява кралската сватба за каквото и е хонорара там, а парти в Студентски град.

Изключително съм възхитена от сватбената рокля на Мегън, която напук на компетентните прогнози, че щяла с 10 хил камъка да бъде обсипана и пр., показа, че вкус, стил и класа може да бъде показaна и без нито един камък! Буквално излезе в бял плат! Ако съм и се възхищавала понякога дори за малко, в този момент изпитах ...преклонение!

Последна редакция: пн, 21 май 2018, 16:08 от kopche

Общи условия

Активация на акаунт