Перилни препарати и омекотители – 53

• 70 218
  • 726
  •   1
Отговори
# 345
  • Петрич
На мен ми е любопитно Скип в Гърция примерно за колко евро се взема, ако може да съпоставим цените с тези на нашия пазар Wink
Мъжът ми ми го е купувал 8€ дори, но съм го виждала на промоция по 5,50€ или 6,50€ не помня точно.

# 346
  • София
Минавам да похваля Омо колор. Изпра ми едни светли дънки с кръв, която се бях опитвала да пера на ръка, след това изсъхнаха, абе ... гадост.
Миризмата на Омото несе усеща с новия Силан с кокос.

# 347
  • Пловдив
При мен, засега, най-добрият и траен аромат на дрехите след изпиране е с течен Омо Color + омекотител Lenor Gold orchid.

# 348
  • Русе
Ами те съхнаха два дена - няколко часа навън и след това ги прибрах вътре. Петната ги забелязах, чак когато изсъхнаха напълно. Ще пробвам втори път да ги изпера с прах за бяло, дано се оправят.
До сега прала ли си ги? На времето, в края на 80-те години имах морско сини еспадрили. И на слънце и на сянка, все пожълтяваха. След година помня, че си бях купила бели. Пак така пожълтяваха. Аз си мисля, че е от самите еспадрили. Бели платненки съм имала. Ходех с тях на танци и ги перях постоянно. Не са ми пожълтявали.

# 349
  • София
И да се оплача от Persil power mix caps color. Не бях попадала на толкова лош продукт досега! Сложих една капсула, изпрах - все едно съм пуснала без прах. Викам си - аз не съм у ред.
Сложих 2 капсули - същото. Прането мирише на това, което е миришело преди пералнята.🤢🤢
И то на 3-4 кг дрехи. Дадох пари за нищо.
Или аз не знам как да слагам капсули?
Ама нали трябва да са лесни и прости - мяташ при прането и това е?

# 350
  • Петрич
И да се оплача от Persil power mix caps color. Не бях попадала на толкова лош продукт досега! Сложих една капсула, изпрах - все едно съм пуснала без прах. Викам си - аз не съм у ред.
Сложих 2 капсули - същото. Прането мирише на това, което е миришело преди пералнята.🤢🤢
Ето за това не харесвам никакви капсули. Мисля, че дрехите не ми миришат.

# 351
  • На изток от Ада
ама ,дали са се разтворили, слага се капсулата после дрехите. Имсх този проблем точно с Персил ,слагам излиза разтворена, пак пускам пак същото, че накрая стана.

# 352
  • Велико Търново
Аз нямам този проблем с Ариел капсули - разтварят се при 40 градуса, нарочно в началото не ползвах и омекотител, за да видя дали оставя аромат - ами, има, лек, приятен и ненатрапчив.
Мислех да пробвам и Персил капсули, но май се разубеждавам.

# 353
Най-силен аромат имат дрехите ми след изпиране с комбинираните капсули на Персил точно. Омекотител не ползвам. Дори и с 1 капсула. Обаче понякога ми я изхвърля на люка...та следя в началото и я връщам в барабана. Или я слагам в чорап.
Изненадана съм, че не оставят аромат....при мен е интензивен и наситен Thinking

Агент...да не ти е запушен носа Grinning

# 354
  • Пловдив
При мен от капсулите на Ариел не ми миришат дрехите изобщо, миришат на мокро,но не и на свежо,чисто или както там трябва да мирише прането. Дори смених пералнята,защото си мислих,че тя не изпира добре. Сега с новата отново нямат никакъв аромат дрехите. Смених капсулите с гел Омо- еми съвсем различно е.

# 355
Правилно и добре изпраните дрехи винаги миришат на свежо и чисто. Аромата на праха или гела няма никакво отношение към мириса на ДОБРЕ изпрано пране.

# 356
  • София
Момичета, извинявам се, че вероятно ще ви питам нещо коментирано вече, но не мога да открия къде ми се беше мернало - течните препарати се сипват не в отделенията горе, а директно в барабана, но как точно? На дъното преди дрехите като капсулите или по друг начин? Може ли помощ?

# 357
Върху дрехите или слагаш пълна капачка в барабана при дрехите.

# 358
  • Пловдив
Правилно и добре изпраните дрехи винаги миришат на свежо и чисто. Аромата на праха или гела няма никакво отношение към мириса на ДОБРЕ изпрано пране.
Тя старата ми пералня и не изпираше добре,освен че вадеше дрехите без аромат. Всички дрехи ми се засякоха. Изобщо не миришеха на свежо и чисто. А съм си поддържала машината,както трябва.

# 359
  • София
teta75 благодаря ти!  bouquet И един много глупав въпрос - нали не оставям капачката вътре  newsm78 няма опасност да стане петно върху дрехата, където съм сипала гела, нали?

Общи условия

Активация на акаунт