Перилни препарати и омекотители – 53

• 70 095
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
Какво Омо има там?
Скип съответства на нашето Омо ултимейт...

# 571
  • София
Предимно такова:
https://www.caremarket.gr/apor-pl-omo-lebant-2745k-45pl-kout
Наумила съм си, че без прах няма да се прибера Grinning та и се двуумя. То и по Ариел се загледах.

# 572
Не ми се види читаво това Омо....Stuck Out Tongue Winking Eye

Скип защо не си вземеш...

# 573
Гръцкото Омо е нисък клас....като Деро. Направих бърза справка в старите теми.
Не си заслужава....я пак огледай за нещо друго....

# 574
  • София
За да не се прецакам, първо скокмах тук, за проверка. Grinning Иначе хората заредили цял щанд, каквото се сетите и си стоях и се чудех. Скипът е някакъв розов с розички.

# 575
Прах Скип е за бяло.

# 576
  • София
Ако си спомням правилни, гърците ползваха течен за цветно. Та от въпросния Скип има и тепна форма, капсули също. Та за течен съм се замислила.

# 577
  • Ловеч
Препоръчвам ти Skip. Чудесно изпира и ухае много приятно.
Купувала съм и Ariel и също нямах забележки.
Това е моя Skip.

# 578
  • София
Препоръчвам ти Skip. Чудесно изпира и ухае много приятно.
Купувала съм и Ariel и също нямах забележки.
Това е моя Skip.
Само за бяло ли го използваш?
Цветните избеляват ли?

# 579
Омо за Цветно изпра на 90 % петно от конфитюр от череши върху Бяла тениска на 30 градуса Simple Smile
Само казвам...

# 580
Какво прави туй петно от сладко на блузката, м Stuck Out Tongue Winking Eye
Окапахме ли се ...Ill

Шегуваааам се...

# 581
Да,ядох палачинки,полегнала пред лаптопа.Петната се мацнаха около ръкава,ахахахахах.

# 582
Joy

Ще казваш че си правила тест на праха....демек целенасочено си нанесла петното там Wink

# 583
При толкова отлични продукти за цветно в България, да отидеш в Гърция и да си донесеш продукт за бели дрехи, за да си переш цветните с него е твърде неразумно, но вие си знаете.

# 584
Много пъти сме се шегували тук, че всички марки прахове, чието име завършва на "х" (екс) , не стават за нищо. Като гледам, си ги изредил всичките. Simple Smile
Чудя се за този капацитет на пералнята... 4-5 кг, ако реално напълниш пералнята с толкова сухи дрехи, тя ще се претъпче и прането няма да е ефективно. Дали нямат предвид, че това е максимума, който може да се поеме, например някое тежко одеяло...  А пък перилните препарати да са разчетени за дадения вид пералня, а не за конкретното тегло дрехи...

Уредите с го-голям капацитет, също са и с по-широк барабан, но обема на барабана и максималното тегло са 2 отделни неща.
В моята примерно съм прал пълноценен юрган без никакъв проблем. Той със сигурност тежи доста, а като поеме вода става още по-тежък. 9-кг в моите разбирания е максималното тегло на пране в барабана, което машината може да върти, центрофугира, като цяло да функционира без проблем. Тези перални обикновено са и доста по-тежки, с по масивни тежести, защото 9кг. пране при центрофугиране създава значително по-големи центробежни сили, които се гасят с масивни тежести в уреда. По тази причина и пералните предназначени за 6кг пране тежат около 60кг, а тези за 9кг пране тежат над 80кг.

Общи условия

Активация на акаунт