Всичко за косата Тема 4

• 67 893
  • 700
  •   1
Отговори
# 615
Ама аз в момента имам основно проблем с косопада, не с цъфтеж Joy

Пазарувам сега косопадни серии. Мисля да взема и Кройтерхоф, от всичко н марката съм довлна. Другата седмица ще отида до една фризьорка, ще и обясня за къната, за косопада, за кривото подстригване предишен път, да видим какво ще може да се направи.

# 616
Не съм ползвала шамоана. На всяко миене,да. Един курс с тях,после минах на Ревалид и те са хубави. Сега съм с едни растителна плацента на Флоривитал. Но аз правя превенция,не боря косопад.Беше съвсем лек при мен,почти нищожен.

# 617
Герганче,от шампоана ми излезе пърхот,но ампулите са добри.
И аз не се харесвам на етажи Simple SmileСега си я търпя така,че много ми се струпваше и се заплиташе когато беше на черта.Пак е на черта с плавно преляти етажи .
Днес си гледам тъмната  коса и тъгувам по нея.

# 618
Чаровничка, aз много те харесвам с тъмна коса със пепелив отенък Simple Smile

# 619
Чаровна,ня и сега си ти е тъмна,просто с по-топъл отенък.

# 620
Сега си ти е доста тъмна, Чаровничке.

Благодаря ви за отзивите. Ще ходя първо до аптеката да видя какво има,после ще седна да фимализирам поръчката. Тоя месец исках разни антицелулитни глупости, но явно ще го оставя за понатам, сега да се боря с косата.

# 621
  • София
Мили дами,
Бихте ли ми дали съвет за избор на протеинов и хидратиращ шампоан?  PraynigПрочетох че е хубаво да ги редувам на 3-4 седмици. Косата ми е сравнително дълга, чуплива, по- суха, скалпа го определям, като по-чувствителен. Сега в момента съм с Chi, но видях че той е дълбоко почистващ. Ползвала съм марки като Alterna, Chi, Aphogee, Korres, Apivita, Lanza, Marrocan oil, Kerastase общо взето какво ли не. Гледам да не използвам половин/едно литрови опаковки , а да сменям продуктите на 3-4 месеца. Последния месец косата ми много изсъхна и започна да пада - не знам дали е сезонно или не, започнах с домашни маски и сега проучвам хранителните добавки. Вие имате ли любими такива за коса, нокти и кожа- тук видях положителни отзиви за Women's Hair Skin Nails Formula - Program / Формула за Коса, Кожа и Нокти Програма - GNC.
Ето я косичката, след сешоар, иначе без заглаждане е много скучна, чуплива, без форма.
http://prikachi.com/images.php?images/984/9358984X.jpg
Голяма борба ми е тази коса, без сешоар е ужасна.
Много ви благодаря !  Hug

# 622
Ray of Light, божествена коса! Мечта ми е да имам такава, но уви. 😄😍😍

# 623
Мили дами,
Бихте ли ми дали съвет за избор на протеинов и хидратиращ шампоан?  PraynigПрочетох че е хубаво да ги редувам на 3-4 седмици. Косата ми е сравнително дълга, чуплива, по- суха, скалпа го определям, като по-чувствителен. Сега в момента съм с Chi, но видях че той е дълбоко почистващ. Ползвала съм марки като Alterna, Chi, Aphogee, Korres, Apivita, Lanza, Marrocan oil, Kerastase общо взето какво ли не. Гледам да не използвам половин/едно литрови опаковки , а да сменям продуктите на 3-4 месеца. Последния месец косата ми много изсъхна и започна да пада - не знам дали е сезонно или не, започнах с домашни маски и сега проучвам хранителните добавки. Вие имате ли любими такива за коса, нокти и кожа- тук видях положителни отзиви за Women's Hair Skin Nails Formula - Program / Формула за Коса, Кожа и Нокти Програма - GNC.
Ето я косичката, след сешоар, иначе без заглаждане е много скучна, чуплива, без форма.

Ти имаш ли представа дали имаш нужда от хидратация или от протеин?
Двете не са едно нещо.
Ако косъма ти се разтегля при дърпане значи ти трябва протеин,ако се къса-хидратиране.
Ако ги объркаш може да има обратния ефект.
Така майка ми със седмици ползваше маска с протеин,а косата ѝ е суха и изрусена,при сушене със сешоар на пипане все едно беше от картон,ужас просто.
Взе си хидратиращ спрей и от едно ползване започна да ѝ се съживява косата Simple Smile
Така че,прецени.

# 624
Ползвали ли сте шампоана и балсама на лореал за боядисана коса color vive и имате ли мнение за тях? Мисля, че някъде пишеше, че е за нормална коса, а мойта е суха. Чудя се дали да си го закупя понеже го има в кварталния магазин като комплект.

# 625
Мили дами,

Двете не са едно нещо.
Ако косъма ти се разтегля при дърпане значи ти трябва протеин,ако се къса-хидратиране.
Така майка ми със седмици ползваше маска с протеин,а косата ѝ е суха и изрусена,при сушене със сешоар на пипане все едно беше от картон,ужас просто.
Взе си хидратиращ спрей и от едно ползване започна да ѝ се съживява косата Simple Smile
Така че,прецени.
Извинявам,че нахлувам така между вас,но моята коса хем се разтегля,хем се къса при дърпане,дали е добре да редувам протеин и хидратация?

# 626
Намери си продукт който хем хидратира,хем има някакъв протеин вътре Simple Smile

# 627
  • София
Мили дами,

Двете не са едно нещо.
Така че,прецени.

Това което прочетох из американски блог, както и тук някъде беше, че е хубаво да се прави следната схема:
3 - 4 седмици шампоан хидратация
3-4 седмици шампоан протеин
1 седмица дълбоко почистващ
Може би не съм се изказала правилно.
И ми е интересно да опитам тази схема в съчетание с домашни маски и хранителни добавки.
Благодаря ще потърся хидратиращ спрей , вероятно тези без отмиване, нали? Simple Smile

# 628
  • Велико Търново
Герганче, ако говорим за ампули - на мен при косопад повлияват единствено тези с Аминексил на Лореал и Керастаз - винаги отличен резултат. Сега ползвам серията против косопад на Ланза - също има ефект, шампоан и балсам/който се нанася в корените/ имам. На Напура съм ползвала всички продукти против косопад, но не ми действаха.

# 629

Подходяща ли е за жени с кръгли лица?  
Косата ми е гъста и съм с кръго лице.
Искам подобна прическа, какво мислите?

Според мен е подходяща за жени с кръгло лице. Само фризьора да е читав! Много хубава прическа.

Решила съм да си потъмнявам косата, някаква идея с какво/каква боя?  Ще ми се да е някоя бюджетна марка, без амоняк. Косата не е третирана и мисля, че с каквато и боя да пробвам ще е ок. Какво мислите за гарниер олиа, палете?
ПП. Съжалявам, не успях да сложа цитата в скрит текст.

Общи условия

Активация на акаунт