Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №63

• 57 864
  • 741
  •   1
Отговори
# 675

И от мен розови сънища на всички Heart Eyes 1countingsheep

# 676
Добро утро, прекрасни!

Благодарна съм на това "осеммесечно приключение" - ЧБЛ , както е казала Бирдже. Заемаше много място в живота ми, запълваше, допълваше, тушираше, предизвикваше емоциите ми. Намерих Вас, четох Ви, писах, опознавах Ви...Благодаря! Благодаря, че споделихте личните си емоции с мен - една непозната, карате ме да се чувствам щастлива.
Желая заслужена почивка на Ибрахим и Бирдже. Сигурна съм, че ще продължат да се развиват в  професионален и личен план, ще превземат свои върхове, ще се спускат по стръмни надолнища и после пак нагоре. Да са здрави и с късмет, а аз просто за в бъдеще ще следя и ще съприживявам тяхното развитие като човеци.

Добре ли поспахте? Отворени ли са Ви сърцата към доброто, виждате ли чудесата на любовта, готови ли сте да приемете многоликия живот, промените?
Обичам Ви!

# 677
Цитат
Това истинска снимка ли е, не смея да попитам! Толкова е хубаво!
Мисля е стара, но може сега да я е качила, защото на тела си имам.още от началните серии ето тази

# 678
добро утро
луиза  Hug

http://great-tv.ru/turetskie-serialy/cherno-belaya-lyubovq-siyah-beyaz-ask
  32 серия със   субтитри на руски

мерси на екипа

# 679
Привет, сладурки  Hug

Хубаво, че си получихме щастливия финал, че да мога спокойно към него да си добавя и представя това, което не ми показаха в снощната серия. Оставиха на моето въображение всичко, което исках да видя. Дано за вас да е различно и да сте получили във финала всичко, което искахте.

Беше наистина чудесно преживяване, вълнение не само с историята, но и с вас. Благодаря ви от сърце наистина. Hug

Бирдже благодари в Инстаграма на целия екип с текст към снимката, която Попи сложи в предния пост, на първите сценаристки и "на първо място и най-големи благодарности  на скъпия за мен Ибо, защото когато ми станеше тежко, когато в мен се пречупваше нещо (на турски е използвала друга метафора, за да изрази тази идея), той пръв ми подаваше ръка. Всеки един наш миг до самия край беше изпълнен с настроение. Радвам се, че те има @ibrahimcelikkol41".

Хубав ден, мили момичета!  Hug

Последна редакция: вт, 29 май 2018, 09:11 от Дданни

# 680
благодаря за руския превод, забележете ферхат пред болницата - излиза от колата, още преди да е отворил вратата отвътре движение, явно за да може по-удобно да я хване, аслъ се намества предварително, а после уж е в безсъзнание аххах

# 681
Привет,момичета! Simple Smile
Радвам се,че сценаристите ни подариха тези снощни моменти между АсФер и този красив финал!
Прекрасни Ибо и Бирдже .. каква химия, какво чудо Heart
Благодаря ви за страхотните постове, защото да ви чета беше истинско удоволствие!

И нещо, което туко-що видях, но много ме трогна ... Бирдже е дарила косата си (поне така се пише из социалните мрежи)  Heart

https://www.instagram.com/p/BjWn-Z9hmvk/?taken-by=cengiz_erdogann

# 682
Привет и от мен Hug

Луиза Hug, започвайки от твоя прекрасен пост, днес всички постове ме изпълват с радост и умиление. Като прибавя и красивата снимка на кмароо Hug, настроението ми е отлично Heart Eyes

Финалната серия е повишила рейтинга:

1. TOTAL - 11 място 3.22% ⬆
2. АВ -       10 място 3.30%⬆
3. АВС -       8 място 3.54%⬆

Somera- 4 място
Kimola - 2 място

За мен имаше още хляб в сериала, но някой трябваше да се потруди по-сериозно, да помисли, да запретне ръкави  да пише....при това не една, а цели три жени пишеха Wink Ако съжалявам за нещо, това е, че не използваха докрай тази невероятна спойка в играта на Бирдже и Ибо Sad

Продължават да се публикуват снимки зад кадър Simple Smile

А тази снимка на Бирдже от кое събитие е?

https://vk.com/video-111132277_456241144

Дани Hug, Попай Hug, Пеперудке Hug

Последна редакция: вт, 29 май 2018, 11:57 от lia-martin

# 683
Здравейте, момичета!
Аз лично харесах финалния епизод главно заради прекрасния емоционален заряд, с който беше наситена всяка сцена! Много обрани изразни средства, но за сметка на това - много красива игра и истинска химия, която прехвърчаше през екрана!
Имам чувството, че самите актьори страшно се забавляват точно в тази серия!

Благодаря на всички ви за прекрасните емоции, които споделихме заедно покрай този сериал!

Привет, сладурки  Hug

Хубаво, че си получихме щастливия финал, че да мога спокойно към него да си добавя и представя това, което не ми показаха в снощната серия. Оставиха на моето въображение всичко, което исках да видя. Дано за вас да е различно и да сте получили във финала всичко, което искахте.

Беше наистина чудесно преживяване, вълнение не само с историята, но и с вас. Благодаря ви от сърце наистина. Hug

Ддани Kissing Heart, би ли споделила какво остана на въображението? Любопитно ми е наистина..
Аз също имам такива моменти - например исках да видя какво ще стане с Йозге, защото тази история ми остана недоразвита...също исках да видя Ферхат да проявява бащински емоции, малко да се порадвам! Представях с го гушнал бебето им и с този разнежен поглед....

# 684
Да добавя още една снимка от финала Heart Eyes

Радвам се, че ми предстои да гледам финала - може би и на руски и на български newsm78

https://www.youtube.com/watch?v=UqX0hX8acs4
Not Alone

Поли Hug

Последна редакция: вт, 29 май 2018, 12:10 от lia-martin

# 685
Прическата й е ужасна  #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out

# 686
Привет Ви. Simple Smile
Казах Ви аз, че финала ще е хепи, Party нали?
Не ми харесва Бирдже с къса коса, но браво за постъпката й.
И в реала когато беше с дълга коса и къдрав бретон на челото също не ми се нравеше, но като Аслъ ми харесваше как и правят косата.
Не гледах епизода, нооооо разбрах за финала и имам намерение да изгледам финалната серия от-до.

# 687
Тери Hug, Наде Hug

С къса коса Бирдже ми прилича на Хали Бери newsm78

Скрит текст:

# 688
Поли, ще нахвърлям разбъркано какво исках да видя различно по-скоро. Първо, не харесвам сцени с хора, които боядисват в хубавите си дрехи, без да имат и едно петно от боя в края на процеса. Собственоръчно съм боядисвала много стени и знам, че такава бояджийска идилия няма. А като няма такава бояджийска идилия, цялата сцена губи реалистичността си за мен.

Масата със свещите - вместо нея предпочитам гушнати в леглото, като след тази сцена, да говорят дълго и хубаво какво си обещават, какво е било. Все пак Ферхат Аслан и свещи в рамките на един епизод - от съсипания мъж от истините, които научи, до измисления романтик, не ми допаднаха.

Сцената в булчинския салон, двамата в стаята, когато си казват, че са красиви - ето ви удобна възможност да усетим повече от страстта, но не, килърът, мъжагата стана романтик, който целува бързо и нежно, през другото време си представя розови балони и прочие. Убиха мъжествеността на Ферхат за един епизод. Добре, че издърпа косите на Жюлка, че да усетя, че в този мъж ври и кипи.

Не исках да прощава на Йетер Аслан така мелодраматично, но е хубаво, че все пак не сложиха директно думата "майко" в устата му. Индиректно й каза, че трябва да заслужи да бъде наричана така занапред.

Не ми хареса и как изведнъж намери сили да погали Гюлсюм. Беше изкуствено някак.

Не исках Жюлиде да умира. Със сигурност нейното изчезване е предизвикало огромно безпокойство в Аслъ, мъка, която ще я преследва цял живот, ако Жюлка не се намери или се намери убита.

Исках Ферхат Аслан да покаже любов на дъщеря си. Че ще се разберат с Вилдан стана ясно, но Йозге - знае ли кой е баща й, обикна ли го, исках да знам това.

Може да се сетя и за още, но такава насапунисана идилия не ми допадна. Въпреки всичко в насапунисаните сцени, под мелодраматичната розова пяна има Ибо и Бирдже и тяхната невероятна химия. Та с тяхна помощ си написах още сцени - с любов, с разговори, със страст.

Мъчно ми е за косата на Бирдже. Не харесвам къси коси за жените, губят от женствеността си (в моите очи), но пък заради каузата ще я харесвам и такава.

# 689
О, Дани Hug, като те чета, май и аз няма да харесам всичко в серията, мразя напудрените неща. Надето Hug също позна за хепи енда Heart Eyes Peace, но явно е избило в сладникаво представянето!  newsm78

Аз пък харесвам жени с къса коса, даже предпочитам стилна къса прическа, отколкото проскубани дълги коси newsm78 Май тук съм единствената..... Laughing

Последна редакция: вт, 29 май 2018, 13:00 от lia-martin

Общи условия

Активация на акаунт