Проблеми със семейството на половинката ми

• 16 008
  • 182
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Имотът така или иначе е негов. Майка му и да скрие нотариалния акт, няма как да го лиши от собственост. Отделен е въпросът защо той не се грижи за документите си.

# 31
Е, как защо? Защото мама знае най-добре.

# 32
Имотът така или иначе е негов. Майка му и да скрие нотариалния акт, няма как да го лиши от собственост. Отделен е въпросът защо той не се грижи за документите си.

Не само защо не се грижи за документите, ами и защо позволява на маминка да му диктува къде ще живее, с кого ще спи и т.н.

# 33
  • Варна
Аз пък мога да си го представя. Точно защото е финансово обезпечена. Това я прави независима от тях, както и способна да изкара синчето извън тяхното влияние. Някои хора са маниаци на тема контрол. Това искат. И ако синът е възпитаван цял живот, че като създаде семейство ще заживее в наследеното жилище за да е близо до маминка, а сега снахата ще го дръпне не само в друг дом ами и в друг град...

# 34
Аз пък мога да си го представя. Точно защото е финансово обезпечена. Това я прави независима от тях, както и способна да изкара синчето извън тяхното влияние. Някои хора са маниаци на тема контрол. Това искат. И ако синът е възпитаван цял живот, че като създаде семейство ще заживее в наследеното жилище за да е близо до маминка, а сега снахата ще го дръпне не само в друг дом ами и в друг град...
Много вярно- те ми казаха че няма да позволят да 'отвлека' сина им в друг град. Майка му специално определено има проблеми с контрола-свикнала е всички да й козируват. Ако не стане с добро, тогава почват изнудванията и лъжите и заплахите. След като направи големия скандал отишла при брат му и припаднала пред него, защото съм се държала отвратително с нея... имала съм мутренско държание! Open Mouth

# 35
майка му се обиди жестоко, до такава степен че се обади на баба ми да ѝ благодари, че 'на този двоен празник стола до нея бил празен.'

А какво общо има твоята баба, и откъде накъде 32-годишни самостоятелни, финансово независими и т.н. хора запознават майки и баби с пресните си гаджета, че и координати разменят, че и обсъждат бъдещето им? От турски етнически произход ли сте, или поне единият от вас?

# 36
  • Варна
А синът има ли желание да бъде отвличан в другия град или ще клекне на техните изисквания?

# 37
майка му се обиди жестоко, до такава степен че се обади на баба ми да ѝ благодари, че 'на този двоен празник стола до нея бил празен.'

А какво общо има твоята баба, и откъде накъде 32-годишни самостоятелни, финансово независими и т.н. хора запознават майки и баби с пресните си гаджета, че и координати разменят, че и обсъждат бъдещето им? От турски етнически произход ли сте, или поне единият от вас?

Защо анонимно? Nerd

# 38

Не сме от турски произход, баба ми живее в техния град и се познава с майка му отпреди аз да се запозная с него.

# 39
  • Варна
Дано баба ти да я е навряла в миша дупка.

# 40
Хора-дебили има, не че няма, но че и тук няма нещо недоизповядано...
Баби, 8март, апартаменти....на по 32години сте, казваш....

# 41
Дано баба ти да я е навряла в миша дупка.
Wink Баба ми не си поплюва много. Майка му я нарекла мръсница, и тя й казала че ще я съди до дупка ако й звънне още веднъж.

# 42
Така като чета ... нещо на латино сериал ми бие. Сигурни ли сте, че двете семейства отпреди да се залюбят младежа и девойката  не са имали търкане помежду си ?

# 43
  • София

Не сме от турски произход, баба ми живее в техния град и се познава с майка му отпреди аз да се запозная с него.

В такъв случай, си наясно какво представлява майка му, но пък си наясно, че ако той може да прекрати всякакви отношения с нея, ще може да го направи и с теб, и с всеки друг близък човек, без много да му пука.

Тук винаги съветват да бягаш с 200, защото е най- лесно.
И винаги мъжът е муньо, ако не е способен да нарита майка си заради жена си.

Не мисля, че си толкова елементарна и без самочувствие, за да се сравняваш с нея, да я чувстваш като заплаха и да подвиеш опашка, щото не те била харесвала и се заканвала, че няма да го пусне в друг град.

Всъщност, вие и сега живеете в другия град, не сте по на 20 години и едва ли сте с по една- две връзки само зад гърбовете си.
Свестни хора не се намират под път и над път, затова гледай той как се държи с теб, а не тя как се държи с него.

# 44
Така като чета ... нещо на латино сериал ми бие. Сигурни ли сте, че двете семейства отпреди да се залюбят младежа и девойката  не са имали търкане помежду си ?

Монтеки и Капулети?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт