СЕДМИ клас – 5 – Химикалка приготви и спокойно всичко си реши! Мами, оммм 😊 (19.05.2018–27.05.2018)

• 95 068
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 795
  • тук-там
Свършили са. Коментарът: само подточка Б на 24-та задача беше трудна.

# 796
  • Sofia
Последната задача била с триъгълник - да се намерят някакви ъгли и Б подточка - отношения между ъгли (или страни, забравих).

# 797
  • тук-там
Сега някой по на ти може да пусне решението на подточка Б на 24-та.

# 798
  • София
Кажете условието...

# 799
И моята се обади току що.
17-та е била текстова, за някаква борса за зеленчуци.
21-ва стълбчеста диаграма, другото не разбрах
23-та уравнения/многочлени??? пак недоразбрах точно
24- да се намерят ъгли, съотношение между страни и да се сравнят лицата на два вътрешни /май/ триъгълника.
това успях да изкопча

# 800
  • Варна
И Симона е свършила, каза, че вторият модул й се е сторил сложен, първия бил ОК. Но на нея математиката й беше по-трудния изпит от двата. Ще видим какво е решила, като излязат задачите и отговорите по-късно днес.

# 801
  • София
Синът ми е много доволен, задачите били лесни, само на 24та не бил сигурен за решението на В подточка. Пък да видиме, като публикуват ключа в МОН.

# 802
  • тук-там
Кажете условието...
за втората подточка на 24 задача каза, че е получила отговор, ама да питам бг мафията, за да си го сравни ..

# 803
  • sofia
Днес е деня на момчетата.
Дано всички са се справили отлично.
Аз моята мома я чакам да се обади

# 804
  • София
И моят се обади,м стоял до последно този път. КАза, че 24 се решавала с допълнителни построения..???!! Той направил А и Б, за В се бил омотам тотално и не му стигнало времето. Нищо, то другото да е вярно, че той "се дави" на най-лесните...
Госпожата по математика ги чакала пред стълбите на училището, събрала ги да коментират..каквото им се коментира Simple Smile Отиваше при нея и не задълба в разгорова, теста бил лесен...

# 805
И моето си дойде. Каза, че тестът не бил толкова труден, а втория модул почти всичко е решила, освен края на последната задача. Не е чертала геометричната фигура, защото си била начертана?!?!?! - и други около нея не са я чертали, което според мен си е грешка. В заключение ми каза, че математиката ѝ била по-лесна от българския, а на нея определено ѝ е доста трудна математиката...

# 806
Моя син се прибра . Каза че задачите са били лесни, но единствено не му е достигнало
времето да дообясни докрай В точка от задача 24 . Очаква минус -1, 2, 3 точки
не от незнание а времето му е било малко . Неговата преценка и математическа логика
досега винаги е показвала че е прав . Аз съм малко разочарована , защото знам къде му е слабостта -във флегматичността . Но пък за дете, което никога не е ходило по школи и предварителни изпити -ми е златен

# 807
  • София
И моят се обади,м стоял до последно този път. КАза, че 24 се решавала с допълнителни построения..???!! Той направил А и Б, за В се бил омотам тотално и не му стигнало времето. Нищо, то другото да е вярно, че той "се дави" на най-лесните...
Да сме си сменяли децата напоследък Thinking

# 808
  • Резерват "Северозапад"
Щерката се е препънала само на прословутата Б подточка - намерила отговора без построение, а с "да предположим, че ъгълът е 90 градуса"...ще идадат точки, надявам се за верен отговор Praynig. Всичко друго е решила и сравнила със съучениците...за втори модул говоря.

# 809
И дъщеря ми каза, че е било нито лесно, нито трудно.
Геометричните били по-лесни от алгебричните, което ме учуди, тя не е голям фен на геометрията.
24 задача в) и тя не е могла да реши, но е писала доста, защото учителката им по математика им е казала в такива случаи да пишат всичко, което се сетят, все нещо може да даде точка Joy
Излязла само 5 мин. преди края. Нетипично за нея.

КОЙ КАЗА:

У-ВОЛ-НЕ-НИ-ЕЕЕЕЕЕЕ!!!

Hug Joy

Свърши се!!!

newsm44

Общи условия

Активация на акаунт