СЕДМИ клас – 5 – Химикалка приготви и спокойно всичко си реши! Мами, оммм 😊 (19.05.2018–27.05.2018)

• 95 258
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 240
      Добре  де, тези квестори нали имат инструктаж, учители са, едва ли им е за първи път. Защо се получава така?

# 241
И аз на това се ядосвам, защото не е само моето дете, което споделя тази нередност. 3-4 деца от същата зала са изразили недоволство, но явно не са си прочели правата, за да ги потърсят. Детето се чу със съученици от съседни зали, които са започнали в написания час и не са ощетени откъм време. Дори да пуснем жалба, няма да променим резултатите им. Надявам се на изпита по математика да не ги лишат от време, а ако се случи, да не си замълчат.

# 242
  • София
Дайте линк, когато публикуват ключа, моля. На сайта на МОН ли го пускат? Моята щерка супер тъпи грешки си откри още преди ключа,  ядосах се. Преразказът бил труден, най-трудният, но едва й стигнали листовете- толкова дълъг (пише едро). 😩 Уморих се.

# 243
Сайта сдаде багажа.

# 244
Хайде честито, сайтът им падна на министерството, да им имам и кадрите експертни!!!!!

# 245
  • София
Сайта сдаде багажа.
Да, таман и аз това установих. 😁

# 246
Както обикновено по това време на годината.

# 247
  • Sofia
На дъщеря ми са казали, че отговорите ще излязат в 16:00 часа. Но и аз съм на стража, хаха.
При тях всичко е протекло нормално, чели са им вицове, докато чакат да им разпечатат материалите, да отпуснат малко напрежението.
Засега е доволна от себе си, затвори се в стаята си да разпуска.

# 248
Появи се, но май ще е 16 ч., а не 15 ч.

# 249
Най-после информация от източника  Flutter Преразказът писала на чернова и после го преписвала. Около страница и половина, почти две. За тезата не й стигнало времето и писала набързо 2-3 изречения, колкото да напише нещо...

# 250
111 нови отговора, разбихте ме , ей:))))

Моята се прибра, не иска утре да ходи на училище пък сега, пак никой нямало да ходи, а по История щели да изпитват.
За матурата не сподели нищо интересно, една реплика дискутирали от кое произведение, че нейна приятелка била писала друго.

Мернах проблема с времето, странна работа, не е нещо, което няма как да са недоразбрали квесторите.

Чакам сега отговорите та да сверим, не знам дали ще е ок, но ми е любопитно.

Направила си е подарък, тефтер с точици,  увлякла се е по някаква мания от видеа, та да видим дали ще се съсредоточи за срядата.

# 251
Дидева, благодаря за отговора!
Трябват ми минималните и максимални балове по паралелки от миналата година за Пловдив, от къде мога да ги видя. Темата е страхотна, но информацията е предимно за София, а мен ме интересува приема за Пловдив, много ровене и нищо не открих.

# 252
Не знам как могат да се объркат квесторите, дъщеря ми е писала до 13:20, а в стаята с проблема са ги изгонили в 12:41. Нашата стая е била последна, но все пак училището не е много голямо...Жалко за децата, не са могли да допишат ...

# 253
  • София
В нашето училище утре е спортен празник. Мога да се обзаложа колко седмокласници ще го уважат.

# 254
Не съм сигурна, че са се объркали. Просто им е все тая, че са отрязали 15 минути от времето на децата.  Фактът, че квесторите са си говорили, че нямат търпение да си тръгнат и им омръзнало да седят, ми говори достатъчно за мотива им.

Общи условия

Активация на акаунт