СЕДМИ клас – 5 – Химикалка приготви и спокойно всичко си реши! Мами, оммм 😊 (19.05.2018–27.05.2018)

• 95 077
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 705
Добро утро на всички! Желая спокойствие на децата и на майките днес! Много щастливи усмивки да има след 14 ч.Simple Smile

# 706
Късмет! Нека  НВО по математиката да компенсира "византийския"  тест по БЕЛ!

# 707
  • София
Айде бе, не се ли наспахте?!
Умрях от скука тука...Grin
Наспахме се, посрещнахме изгрева (беше прекрасен) и си пожелахме чудесен ден. Flowers Four Leaf Clover

# 708
  • София
Ето и още едно мнение по темата с БЕЛ 4-та задача, според което при липса на верен отговор се избира "най-малко грешния" (лично аз не го приемам, но ...):
https://bel7blog.wordpress.com/2018/05/22/%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0% … ge-1/#comment-157

# 709
  • София
От чудене какво да правя взех, та попрехвърлих миналогодишните седмокласни теми от този период, до класирането съм стигнала Grinning Ако знаете само още колко нервация ни чака Joy

Дидева, желязо си, просто нямам думи!

С 4-ти въпрос и синът ми е действал по метода на изключването. Сподели, че не е за първи път. Но стига с тоя бел! Да се настроим за математиката, оммммммм!  Expressionless

# 710
  • Резерват "Северозапад"
Добро утро!!! Късмет и коректни задачи си пожелавам днес Praynig!!!
Успех на децата ни!

# 711
  • Пловдив
Добро утро! Късмет и успех на децата, дано са съсредоточени и дадат всичко от себе си!

# 712
По вода да мине днешната математика! Повечето хлапета май предпочитат математика пред бел.

# 713
  • София
Добро утро! То, че всички ще се появят усмихнати след математиката, е ясно. Ще им свърши големият зор на децата. Дано след 16:00 да няма въздишки и сълзи ( и на деца, и на майки). Пазете си нервите, момичета! Ще станат хора децата ни, независимо от гимназията! ( това най- вече на себе си го повтарям, защото коремът ми е на топка вече 2 дни...)
Лиснете им по една чаша вода и да ходят да се борят !

# 714
Успех и късмет на децата днес! Нека са щастливи след края, а също и след като видят ключа!
Е, щях всичко това да напиша в едно изречение, а за съюз да използвам и, но много се притесних, че може да изпусна запетая.
Стана тя "глава на тротоара"
Това последното е цитат от виц  Joy

# 715
Успех на децата!Пожелавам да са спокойни, уверени и да увенчаят с "лаврови венци"/със сигурност- цитат! Laughing/края на седмокласната одисея!

# 716
  • София
Айде бе, не се ли наспахте?!
Умрях от скука тука...Grin

JoyJoyJoy Не и се публикува търкалящият се емотикон.

Дборо утро! Успех на децата! Днес всички сме матеатика! Laughing

Девойката още спи.

# 717
  • sofia
Пожелавам успех на децата ни!
Дано имат късмет!

# 718
  • Варна
Доброоо! Успех днес на децата ни! ☘
Мойто се разсънва в банята . Като се излюпи измрънка, че не му се ходело на матура. 😂

# 719
  • 1st floor
И от мен успех!  Peace Дано задачите са ясни и коректни, дано децата четат внимателно и решават вярно! Hug Моят синковец е супер спокоен и на двете матури, чак да му завиди човек! Laughing Кака му е 12-ти клас и двете задължителни матури не са й от значение за кандидатстването, но ги преживява много тежко.  Simple Smile Колко различни са човечетата! Hug

Общи условия

Активация на акаунт