СЕДМИ клас – 5 – Химикалка приготви и спокойно всичко си реши! Мами, оммм 😊 (19.05.2018–27.05.2018)

• 95 018
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 825
Щерката се е препънала само на прословутата Б подточка - намерила отговора без построение, а с "да предположим, че ъгълът е 90 градуса"...ще идадат точки, надявам се за верен отговор Praynig. Всичко друго е решила и сравнила със съучениците...за втори модул говоря.
И моята същото!

И моята девойка така.

# 826
  • София
Щерката се е препънала само на прословутата Б подточка - намерила отговора без построение, а с "да предположим, че ъгълът е 90 градуса"...ще идадат точки, надявам се за верен отговор Praynig. Всичко друго е решила и сравнила със съучениците...за втори модул говоря.
И моята същото!

И моята девойка така.

Същата работа - единият ъгъл 90 градуса, другия 30, но не го е доказала. Да се надяваме на точки.

А на 17-та едно вярно подусловие и едно - само половината /каквото и да означава това/

# 827
  • Резерват "Северозапад"
При нас- Б - 2/1, В - 3/2

# 828
Моята пак реве.  Нещо й става като отиде на изпит. Мозъкът й блокира.

Въпрос на психика. Моята е същата - блестяща при подготовката, а на изпит - провал. Преди да се яви на ОМТ (ІV клас) цяла нощ не мигна. По едно време светна лампата, седна в леглото и поиска да си говорим. Е какво да се иска от трескаво мозъче, непривикнало на безсъние - блокада. И това е най-трудното - знания се попълват, но психика се преработва мъчно. Но дай Боже просто да е максималестка и да е силно самокритична. Преценката й на този етап не е адекватна. Стискам палци за добър краен резултат.

# 829
  • Вече на светло в София
На задачата за зеленчуците децата споделили са колко са получили?

# 830
Ох, няма ли да публикуват по-рано теста, нали всички вече са свършили...

# 831
  • София
Сина ми и още 5 деца са получили 120 - на задачата със зеленчуците.

# 832
Моето също е получило 120.

# 833
Най-добрата приятелка на дъщеря ми е стигнала до отговор на 24 задача в) 1:2
Като го качат ще видим...

# 834
  • София
Ох, няма ли да публикуват по-рано теста, нали всички вече са свършили...

И аз това чакам и дано се окаже, че пак драматизира. По БЕЛ си мислеше, че има много повече грешки преди да публикуват теста.

# 835
Всички деца от групичката, които ходят на школата заедно, са се събрали след изпита и обменили мнения - никой не е успял на подточка Б на 24 задача.

Моят син каза, че я е решил без никакъв проблем. Явно децата от тези курсове не са си давали никакъв зор през годината.

# 836
  • тук-там
Проблемът на Б на 24-та не е отговора, а построението. Повечето са получили отговор без построение, докллкото схванах аз.

# 837
  • София
Сина ми и още 5 деца са получили 120 - на задачата със зеленчуците.

Това е въпросната 17-та задача, буква а). И дъщеря ми е получила 120, но отговорът е 300. Disappointed

Трябвало да се добави първоначалното нещо си, пък тя не го е добавила.

# 838
Моят отиде за риба!

# 839
Всички деца от групичката, които ходят на школата заедно, са се събрали след изпита и обменили мнения - никой не е успял на подточка Б на 24 задача.

Моят син каза, че я е решил без никакъв проблем. Явно децата от тези курсове не са си давали никакъв зор през годината.

"Чудесно изказване". В пряк смисъл, нищо, че е в кавички.

Общи условия

Активация на акаунт