СЕДМИ клас – 5 – Химикалка приготви и спокойно всичко си реши! Мами, оммм 😊 (19.05.2018–27.05.2018)

• 95 024
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Това е въпросната 17-та задача, буква а). И дъщеря ми е получила 120, но отговорът е 300. Disappointed
Дъщеря ми е получила 300, но набързо ѝ се скарах, защото видях, че в темата пишеха за 120 Flushed

Моят син каза, че я е решил без никакъв проблем.
Колко е получил на в)?
Мишо е получил 380

# 856
  • София
Да бе, решили...Решавали - това е друго Joy
Моят син си намери барем по една грешна подточка кажи-речи на всички задачи във втори модул. Убавина!

# 857
  • София
Леле, майчета, като ви слушам всички са решили всичко (почти), какви 90 точки... отчаях се. Моят каза, че една задачаса само му е сигурна от 2 модул, другите ги е започнал, но не е сигурен... Признавайте , децата ви са от МГ Simple Smile))))))))
Или моят се е отвеял, щом е било толкова лесно. Звучеше много изморен .. едва говореше.

Не си сама , спокойно!

Облачна, благодаря!
Детето не е сигурно в нищо. И сега, както след БЕЛ, се е тръшнала да реве. След това я чух да пее. Не смея да вляза в стаята и. или съвсем е изперкала, или е на път.
Обадих се на частната и учителка и тя каза, че е нужно само отговорът да се напише.

# 858
То си го пише и в учебно- изпитната програма.
Вторият модул се състои от 4 задачи, от които:
• 2 задачи с практико-приложен характер – от учениците се изисква да напишат
свободни отговори, без да привеждат своето решение;
• 2 задачи с разширен свободен отговор – учениците трябва да опишат и
аргументират изпълнението на определена математическа задача с аналитико-синтетичен
характер.

# 859
Леле, майчета, като ви слушам всички са решили всичко (почти), какви 90 точки... отчаях се. Моят каза, че една задача само му е сигурна от 2 модул, другите ги е започнал, но не е сигурен... Признавайте , децата ви са от МГ Simple Smile))))))))
Отдавна разбрах, че "реших всичко" не е равно на "всичко е вярно" Joy
Редовно я решава правилно, но бърка в сметките, а за отговорите с ограждане е решаващо. Така че докато не излязат резултатите всичко е в сферата на предположенията.
Аз повече от 50 точки не чакам, познавам си диването.

# 860
  • София
Ганис, я дай направо всички отговори, та да не се мъчим повече. Joy

# 861
  • София
Моят син беше доста лаконичен и развеселен / за разлика от онзи ден/. Каза, че не е било трудно, всичко решил, но не знаел дали е вярно...И не помнел отговорите .Отиде  да се черпи с приятели. Но довечера ще го накарам да си припомни това-онова....Simple Smile

# 862
  • Варна
Леле, майчета, като ви слушам всички са решили всичко (почти), какви 90 точки... отчаях се. Моят каза, че една задачаса само му е сигурна от 2 модул, другите ги е започнал, но не е сигурен... Признавайте , децата ви са от МГ Simple Smile))))))))
Или моят се е отвеял, щом е било толкова лесно. Звучеше много изморен .. едва говореше.

Не си сама , спокойно!

Облачна, благодаря!
Детето не е сигурно в нищо. И сега, както след БЕЛ, се е тръшнала да реве. След това я чух да пее. Не смея да вляза в стаята и. или съвсем е изперкала, или е на път.
Обадих се на частната и учителка и тя каза, че е нужно само отговорът да се напише.

Satisfied
Да се смеем ли, да плачем ли?!

# 863
Някой има ли теста?

# 864
Всички деца от групичката, които ходят на школата заедно, са се събрали след изпита и обменили мнения - никой не е успял на подточка Б на 24 задача.

Моят син каза, че я е решил без никакъв проблем. Явно децата от тези курсове не са си давали никакъв зор през годината.
Кои курсове?

От поста на SUnny Bunny link

# 865
  • София
Един мой ученик ми даде 24 зад, очаквам малко по- късно и останалите, но като цяло 24 ги е затруднила и има защо.

# 866
  • София

Хъм, да почакаме резултатите. Wink И голямата ми ддъщеря навремето беше решила 24-та задача без проблем. Провери си я, след като излезе теста, и пак беше без проблем. Ама накрая имаше само 1т. на нея - за чертеж. Joy

Подкрепям, не се поддавайте на провокации кой и как се е готвил или колко знае. Преди доста години голямата ми дъщеря изпадна  букавлно в истерия, че последната задача от 2 модул не й е вярна, понежа една такава девойка, дето всичко си е решила, й обяснявала надълго и нашироко как само отговорът й е верен , но не и пътят за достигане до него.  Дори на успокоението ми след пререшаването й вкъщи не знам доколко се довери..Е, накрая равносметката сочеше друго.

Ганис, метни условието насам Simple Smile

# 867
  • София
Един мой ученик ми даде 24 зад, очаквам малко по- късно и останалите, но като цяло 24 ги е затруднила и има защо.

Да, и моята само 24-та я е затруднила, но това не й е попречило да допусне супер тъпи грешки от недоглеждане на 9-та и 17-та. Rolling Eyes

# 868
  • София
Ганис, вчера те четох с голямо удоволствие в старата седмокласна тема /една от многото/ и се канех да те питам, като те засега из форума - какво означава подписът ти? Не мога да го схвана, три пъти го четох, като на матура Joy

# 869
  • тук-там

Да, и моята само 24-та я е затруднила, но това не й е попречило да допусне супер тъпи грешки от недоглеждане на 9-та и 17-та. Rolling Eyes
И аз това очаквам, макар че не ми вдига. Запиля се с приятелки.

Общи условия

Активация на акаунт