СЕДМИ клас – 5 – Химикалка приготви и спокойно всичко си реши! Мами, оммм 😊 (19.05.2018–27.05.2018)

• 94 989
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 885
кАжи му на твоя дребен, че тука сме само какички Sunglasses
А, дребен - метър и 83 . И го сложили моля ти се да седи последен на чина до стената ..и му дали онзи ден листа последен и първи му я взела някаква квесторка . Снощи ми се жали ...и казал "не е честно , трябва последен да ми го вземете " .."така ли стана ?" му отговорила квесторката . После се жалвал на зам директорката, че го е сложила там , за да няма досег с други и да не подсказва и да не преписват от него .
Добре че отмениха съчинение разсъждение за изпита по бел  и е само преразказ-там е гола вода ..Дай му задачи и спорт на шилето .

# 886
Хайде де, 15 ч. мина!

# 887
  • Стара Загора
Дъщеря ми е доволна, надявам се да се е представила добре.
На 17 -та 300 е получила.
Чакам теста, довечера искала да го  разгледаме.

# 888
  • София
На  зад.17 а ) дъщеря ми  е получила 300
На 24а) 45 градуса и 30градуса  ,на б) 2:1

На 17 б и в подточки  какво са получили вашите деца?

б/ 50х /но не е изцяло вярно/

в/ 12 - това е вярно

На Б е получил 50х+180
На А 300
На В 12

Това е вярното.

# 889
# 890
  • София
Моята каза, че не иска да знае нищо от ключа, каквото-такова. Че чак на 6-ти юни ще види. Все пак са сверявали със съучениците, но не може да се каже нищо от това- едни получили едно, други друго...
Ще я видя довечера дали е отворила сайта на МОН и весела ли е  Rolling Eyes

# 891
Задачите
Качеството не е много добро, но докато ги пуснат официално, това е. Simple Smile

# 892
  • София
Да бе, решили...Решавали - това е друго Joy
Моят син си намери барем по една грешна подточка кажи-речи на всички задачи във втори модул. Убавина!
И моят така...

# 893
  • София
Нямам представа Simple Smile Не е нарочно.
има множество /////////////// пред текста. може да си го оправите.

# 894
  • София
Задачите
Качеството не е много добро, но докато ги пуснат официално, това е. Simple Smile

Еми, да! Първоначалните разходи на търговеца кой да му ги брои? Joy

# 895
  • София
Дали не е добре преди публикуването на отговорите на задачите да направим тема 6?
Какво символично число, само! Wink

# 896
За втори път днес. По това време на годината темата става седмична. Видно е от заглавието.

# 897
Дали не е добре преди публикуването на отговорите на задачите да направим тема 6?
Какво символично число, само! Wink

СЕДМИ клас – 5 – Химикалка приготви и спокойно всичко си реши! Мами, оммм 😊 (19.05.2018–27.05.2018)

Поради големия наплив по това време на годината, темите са седмични.

# 898
Получих задачите, започвам да ги решавам.

Еее, давай отговорите без да решаваш, само с поглед Wink))

# 899
  • София
А защо коментирахте входа в системата на МОН? Аз не мога да вляза. Имам само вх. номер от служебната бележка. Второто поле кои цифри са? Какво се вижда там на този етап?

Общи условия

Активация на акаунт