Кралски работи и клюки - 12

• 52 688
  • 765
  •   1
Отговори
# 540
На моменти изпитвам чисто женско съчувствие към Даяна. Предполагам колко и е било кофти да я пренебрегва мъжа й, колко е било унизително открито да си има любиовница и т. н. Повечето хора биха рухнали също в подобна ситуация. Понякога и парите не помагат и не утешават като се насадиш  така.
Тоя тоалет на Мегън не ми харесва. Кройката е кофти, дължината и тя и ръкавите. Шапката се ядва. Обувките не ми харесват, изглеждат някак да са плитки. Цвета е бозав.

# 541
  • Варна
Нищо друго не ме дразни така, както подгъва на тази рокля. Ужасен е!

# 542
  • София
Ето една интересна статия: 10 неща, които не знаем за двете сватбени рокли на Меган Маркъл
https://www.goodhousekeeping.com/beauty/fashion/g20266460/meghan … -wedding-dresses/

Аз понеже не съм много добре с английския, няма да превеждам статията. Просто по смисъл разбирам, но е интересно.
Но най-интересно е едно клипче в края на статията. На него е показано как са били облечени членовете на кралското семейство сега на сватбата на Хари и преди на сватбата на Уилям. Всички мъже от кралското семейство, вкл. принц Филип, на сватбата на Уилям са с униформи. А на сватбата на Хари, само Уилям и Хари са с униформи, а всички други мъже от семейството са цивилни.

# 543
Няколко ангажимента ги спират да тръгнат на меден месец. Май до седмица ще заминат за Африка.

https://people.com/royals/prince-harry-meghan-markle-official-ou … g-married-couple/

Ейййй, ама Харито какво конте е тук!

# 544
  • в сърцето на един мъж...
И тази рокля не ми харесва. От време на време не е лошо да подчертаят, че има талия тая жена. И тия крака са като клечки, ще се счупят Shocked

# 545
  • На топло
Никога не съм виждала членовете на кралското семейство снимани да си ровят в телефоните. Май е забранено на официални събития ?
Живи да ги ожалиш Хари и Меган, вместо да отидат на меден месец, са задължени да разхождат маркови дрешки и шапки 😂

# 546
Меган най-накрая пусна ръката на Хари и започна да застава, както трябва. Има желание и се учи момичето - не може да се отрече. Шапката и прическата и на мен ми харесват, но тоалета определено не. И той стои широк, като чувал, особено на ръкавите. Не знам защо се получава това при нея. Има перфектно тяло, но нещо с тези рокли не е както трябва. Но и това ще се коригира с времето
И пак казвам - хубава ми е, спор няма, но определено има нещо в излъчването й, което ми е неприятно и ме спира да я харесам. Но още не мога да разбера какво
Предполагам,че е от фалша в излъчването й.Все още не е показала истинското си лице.Епизодът с висенето на ръката на годеника й приключи,сега снима "аз съм по-аристократ и от кралицата".
На мен ми е старателно миловидна,нищо повече.
Широкият тоалет изглежда нелепо над краката й като клечки.

# 547
На мен Меган ми е красива, има изящно лице и тънки крайници.Според мен просто я обличат неподходящо, като не подчертават хубавото и тяло.Знам какво ме дразни у нея и дано го превъзмогне.Крайно време е да спре да покровителства Хари и да го потупва окуражително.

# 548
  • София
На мен ми харесват косата и грима, но има много какво да учи за body language. Това кривене на тялото на една страна, свиване на торса при смях, слагане на ръката пред устата или попипване на ухо, нос и т.н. разкриват, че не е сигурна в себе си, притеснена е и е нервна, което дава възможност на фотографите да я хващат в неподходящи пози. Не, че е нещо важно, но мисля, че с времето хората, които отговарят за тези неща, ще го изчистят. Вероятно и затова изглежда, че все едно има нещо фалшиво в усмивката и държанието.

# 549
Племенникът на холивудската актриса Меган Маркъл получил полицейско предупреждение. До това се е стигнало, след като той се е опитал да влезе в лондонски клуб с нож, предава Sky news.

https://fakti.bg/life/304771-grandiozen-skandal-v-semeistvoto-na-megan-markal-

Явно скоро родата на Меган няма да се спре

# 550
  • На топло
На сватбата Мегън беше желязна, изглеждаше много спокойна и уверена в себе си...за разлика от Хари, който постоянно си пипаше лицето, дрехите и други неща.

# 551
Ами специално на последната снимка, която беше качена тук усмивката й наистина изглежда фалшива. Все едно се усмихва просто защото свекър й е казал нещо, а не защото това нещо е забавно. Като насила.

А това да е притеснена е повече от нормално. Все пак доста бързо се развиха нещата при тях. Може да е започнала с обучението, но те нещата са толкова много, че най-вероятно й трябва първо да се замисли, преди да направи някой жест или нещо друго. В момента просто няма как да се сравнява с останалите членове и особено с Кейт, защото при нея всичко вече е, като рефлекс - толкова добре е заучено

# 552
Мисля си, че предстои скрита война и маалко женска злоба между двете дукеси/принцеси. Меган има много красиво лице, цялостният й стайлинг като цяло е  по свеж и модерен. Превърна живота си в част от приказка на Андерсен.  Кейт изглежда по-възрастна, има повече опит в кралския маниер и задължения, тя е със съвсем друга позиция в кралското общество и винаги ще гледа на нещата с леко превъзходство. Никоя от двете (според мен) няма да обяви гласно това пред половинката си. И така трябва! Момчетата не заслужават след всичко преживяно да се поддават на женската суета.

# 553
Благодаря за отговора на Гаргамела,но не разбрах въпросният човек гей ли е или неизлечимо болен?Зададох два отделни въпроса,не съм търсила връзка м/у хомосексуалност и автоимунни заболявания.Просто наистина ми е интересно.Не съм се интересувала до момента от кралски особи,а знаем,че има кръвосмешения при тях назад във времето и ми беше интересно има ли тежко,неизлечимо болни във фамилията.Предполагам,че по време на бременност ако хванат нещо непоправимо,бебето няма да се роди.До момента съм симпатизирала само на Дайяна и я харесвах като външност,чар.Бях мн.малка,за да я анализирам като жена и майка.Спомням си,че често присъстваше в новините с благотворителни каузи.По-късно,когато започнаха скандалите ми дойде в повече и не съм следила всичко,както го е правила новоизлюпената херцогиня. Mr. GreenДнес коментираха доходите на Хари и споменаха,че от майка си е наследил 17млн.Така,че не е била бедната,амбициозна девойка,атакувала кралският син.Едва ли ги е взела от кралицата и ги е спестявала от джобните пари.Мегън изобщо не е за жалене.И през ум не ми минава,че не очаква лишения и т.н.Тя отдавна е в час,проучила е и знае всичко.Направила си е сметката,че тези ''лишения'' ще и понесат и позитивите ще са повече.Чорапогащника и е най-малкият проблем,нито ще закусва и вечеря всеки ден с кралицата.То пък и това ако са лишения да станеш от масата,ако баба е приключила храненето си. ooooh!Смехотворно е.Сигурно ще си крие храничка в пазвата като концлагеристка,горката.Клюкарките в едно тв предаване говореха,че от 6м.американките си преправят носовете,за да приличат на мегановият клюн. ShockedАз пък точно него намирам за грозен и дълъг.За тялото нямам забележки и нямам нищо против да имам такова.
За обучението предполагам,че преди всеки повод има опреснителен курс и специфични неща.Кейт е класи над нея и като британка,и като семеен произход,добри у-ще и университет.Другата е просто американка с половин африкански произход и един от много университети средна хубост.

# 554
И в руските сайтове пишат, че имало запитвания към хирурзи за устни и нос като на Меган, както и за непоносимостта между двете "етърви" Joy

http://kr24.com.ua/news/smi-zajavili-chto-megan-markl-i-kejt-mid … vidjat-drug-druga

Общи условия

Активация на акаунт