Кралски работи и клюки - 12

• 52 760
  • 765
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
И на мен много тъмни ми изглеждат снимките. На сватбата на Кейт и Уилям Уили беше с червена униформа, шаферите също бяха в червено и всички снимки изглеждат много весели и свежи. А тук са с тъмни униформи и много, много тъмно.

# 346
Сватбата спази важните традиции, наруши някои, на ръба да е пошла и скандална, но се получи по-скоро свежа
Като за комбо между Холивуд и аристокрация с многовековни традиции дори как да влезеш в помещението за вечеря- добре беше
И двете сватби ми бяха като от анимация на Дисни Simple Smile  Много приказни. Прекрасен спектакъл

# 347
# 348
Снимките са много хубави. Воала е прекрасен, но роклята продължава все така да не ми харесва, освен на последната снимка, там изглежда като излята.

# 349
  • София
Все пак се женят в UK, не се женят в Америка и едва ли отзивите са супер маловажни, при положение, че Брекзит им диша във врата. Монархията в UK отдавна се мъчи да възвърне позиции сред поданиците и изобщо не им е все едно какво мислят за тях. Не случайно взеха "момичета от народа", станаха по-пестеливи от всякога и искат да покажат, че се променят.

И на мен много тъмни ми изглеждат снимките. На сватбата на Кейт и Уилям Уили беше с червена униформа, шаферите също бяха в червено и всички снимки изглеждат много весели и свежи. А тук са с тъмни униформи и много, много тъмно.
Същото си помислих и аз.

# 350
Черно-бялата снимка е страхотна!
Хари е много усмихнат и Меган е хубава.
Обожавам черно-бели фотографии.
Знаете ли кои са другите дечица на общата снимка? Освен тези на Кейт?
Сигурно са някакви братовчедчета. Но ме интересува кои са точно. Ако нясой знае.

# 351
Психоложката и експерт по карти таро и астология Мариана Абравитова отговори на тези и още много други загадки, свързани със съюза на влюбените.
Позабавлавайте се! Laughing
По пътя на логиката също може да се стигне до подобни изводи.Двамата са от различни планети и  ми се струва,че в тънкия момент между сватбената еуфория и затворническото ежедневие,връзката ще се пропука.От което Мегън само ще спечели,защото след една раздяла ще има наистина всичко.Изобщо,прибързано решение за Хари,еми ще му се повисят на ръкава,което той като Дева няма как да обича.Но нищо,освен случилото се с Даяна,не е фатално.

Добре де,Мегън няма ли някоя друга физиономия и емоция в резерв,и в сериала все такава еднообразна ли е?

# 352
Цитат на: Check Please

Между другото, гледам, гледам, пак гледам и в крайна сметка си мисля, че по-хубава булка не съм виждала в т.ч. и рокли и въобще цялостен стайлинг. За излъчването да не говорим. А английската преса могат да се хванат за ръчички и да ходят в Сибир, ако искат и по-голямата част от двора да вземат със себе си.
И аз така.
Черно бялата снимка е страхотна, много непринудена, а роклята й стои там като излята. Много стилно е всичко, браво. Прекрасна Меган!
Хари е сладур, не е красив (то никой от кралското семейство не е) но има една енергия в него, нещо непокорно, много чаровен.

# 353
На мен ми "бодат очите" отрязаната ръка на Хари и отсечената рокля на Меган на последната снимка и другите имат забележки

# 354
  • град-държава
+100 към мнението на Чек.
Стара изглеждала, лукава, хитра и пр.... а според мен жената изглежда прекрасно. На някои снимки от деня на сватбата е направо като момиче. Замисълът на роклята ми харесва, но изпълнението не. Най-вероятно е отслабнала последните дни, но предвид бранда е недопустим техен гаф.(на мен ми се случи същото, но не беше чак в такава степен, да прави такова впечатление) Въпреки това я намирам за много сладка. За сега са ми любимата кралска двойка и дано не губят това, което видимо гори между тях.

# 355
  • София
Аз си признавам, че оцених Кейт като булка чак след тази събота, но пък определено харесвам повече Хари от Уилям. Иначе не желая на нито едно от децата на Даяна нейната съдба- разводи, скандали, нови бракове и т.н.

# 356
А, съдбите им и аз не ги желая. Да загубиш майка си на 12, да си постоянно на показ и обсъждан от бебе. Ако пък и доброжелатели са те запознали с писанията в пресата и конспиративните теории, че баба ти кралицата е поръчала убийството на майка ти (което като нищо е така), то това е някакъв кошмар, от който се радвам, че и двамата с Уилям са се отърсили.

Последна редакция: пн, 21 май 2018, 21:19 от Анонимен

# 357
  • София
Да. И не желая нито един от двамата да повтаря грешките на родители си. Каквито ще да са жените им, важното е да имат стабилни сем-ва, да се обичат и да дадат на децата си това, което Даяна даде на тях (по-точно) им извоюва- по-голяма свобода, отколкото се полага на положението им.

# 358
Сериозно ли вярвяте че кралицата можи да е поръчала убийството на Лейди Даяна? Това на мен ми се струва несериозно и невъзможно.

# 359
  • София
Каквото и да е станало, няма никога да се разбере. Аз по-скоро съм склонна да вярвам на версията за нещастен сучай.
Животът на Даяна в кралското сем-во не беше лесен, затова е хубаво Кейт и Мегън да изживеят това, което Даяна не можа.

Общи условия

Активация на акаунт