Кралски работи и клюки - 12

• 52 768
  • 765
  •   1
Отговори
# 360
Сериозно ли вярвяте че кралицата можи да е поръчала убийството на Лейди Даяна? Това на мен ми се струва несериозно и невъзможно.
Абсолютно сериозно. Елизабет се слави с непоколебим характер и е много твърда дама. Даяна сгреши, че е забременяла от Доди, това за мен и подписа присъдата.

# 361
  • в сърцето на един мъж...
От къде пък реши, че е забременяла от Доди? И с каква сигурност го казваш, все едно си й светила...

# 362
Аз го вярвам, да. Прекалено добре им се наредиха нещата с нейната смърт. Но това се знае от службите, просто никой, никога няма да започне разследване срещу короната. Има тонове изписани неща по темата, всеки може да си формира мнение.
Много, много грехове имат те и най-вече към тези две момчета, които лишиха от майка.

# 363
Не съм чела много по темата и не ми е известно наистина. Смъртта на Даяна е голяма мистерия. Но за такава версия чувам за първи път, че някой от сем.може да е замесен. Хич не вярвам.
И с какво точно Даяна им пречеше? Че са им се наредили нещата 🤔

# 364
  • NE
Знаете ли кои са другите дечица на общата снимка? Освен тези на Кейт?
Сигурно са някакви братовчедчета. Но ме интересува кои са точно. Ако нясой знае.

Момчетата близнаци са деца на нейна близка приятелка - Джесика Мълрон, както и едното момиченце от шаферките и също така внуци на бившия канадски премиер.
Хари и Мегън са кръстници на част от децата като шаферчета.
http://people.com/royals/royal-wedding-meghan-markle-bridesmaids-page-boys/

# 365
  • Вестерос
https://www.boredpanda.com/prince-harry-meghan-markle-royal-wedd … mpaign=BPFacebook

Разни колажи, има добри попадения

За Даяна съм чела/ гледала, че е била жива след катастрофата и умира в болницата, по поръчка най-вероятно на кралицата.

# 366
Сериозно ли вярвяте че кралицата можи да е поръчала убийството на Лейди Даяна? Това на мен ми се струва несериозно и невъзможно.
Абсолютно сериозно. Елизабет се слави с непоколебим характер и е много твърда дама. Даяна сгреши, че е забременяла от Доди, това за мен и подписа присъдата.
Хайде да не е кралицата,но някои служби,нещо такова,които отговарят за устоите на монархията.Ще ти цитирам британец,който беше тук точно по време на убийството на лейди Ди.Каза:''Тя искаше да го сложи на кралицата.Никой не може да го сложи на кралицата''.Поне за момента е така,после ще видим,мисля аз.По онова време бащата на Доди египтянин все още нямаше британски паспорт и беше много възмутен,че е вложил милиони,а те не го признават.Не знам как е към днешна дата.Вече куцо,кьораво,сакато,неграмотно,агресивно от Африка и БИ получава документи и ляга форевър на британският социал.В същото време мечтаят за шериат и твърдят,че това е тяхната страна и това ще стане.Пет пари не давам нито за монархията им,нито за държавата им.

# 367
Прекрасни снимки. Особено черно-бялата.

Относно Даяна и смъртта... Толкова е неаристократично и простолюдно да загинеш в катастрофа, че се появиха стотици конспирации... Даяна беше поставена до ниво Богиня, а Богините не умират смачкани в купчина желязо, нали?
Но смъртта не подбира по статут. Прибира наред. Ще прибере и тях и нас и всички след нас.

Елизабет II може да е всякаква, но тя също така е човешко същество, майка и баба и в никакъв случай не е изрод, какъвто много пъти се опитват да я изкарат.

# 368
  • София
За евентуална бременност на Даяна само се говори. Доказателства за това няма. Кралицата не знам, дали е с чак такъв характер, че да ликвидира майката на внуците си, а те да ѝ се кланят в деня на сватбите си.

Тя по-скоро трябва да се сърди на себе си и на сина си. Даяна встъпва в този брак влюбена и с нагласата да е съпругата до принца. Чарлз не е могъл да забрави Камила, а кралицата изобщо не е трябвало да се намесва м/у тях. В крайна сметка преди години се възпротиви на разведена снаха, а сега взе разведена снаха от афроамерикански произход т.е. все пак дойде такъв човек в сем-то, какъвто тя не е искала преди години.

# 369
Не знам каква е кралицата,но е факт,че цели три дни след кончината на Дайяна от нея нямаше ни вопъл,ни стон.Британците пред двореца,а и не само се възмущаваха защо мълчи.Тогава тя си дойде ,беше в друг град.Дръпна слово и я реабилитираха.На церемонията направи жест,който  само тя не е длъжна да прави.Наведе глава,когато катафалката мина покрай нея.Поданиците одобриха този жест.И да е била бременна Дайяна естествено,че ще го запазят в тайна.Иначе бг врачка веднага каза,че бебето е момиченце. Rolling Eyes

# 370
  • София
Аз не го помня жеста с наведената глава, но помня Уилям и Хари. По-късно в интервю Хари казва, че такова нещо не трябва да се причинява на дете. Определено, не знам чия идея е било, сгрешиха с това, че накараха децата да вървят пеш сред тълпата с наведени глави и да изживяват този стрес.

# 371
Аз ако съм на кралицата ще се сърдя на фамилията Файед, че взеха Хародс, а не бившата и без това снаха.

Не знам кой какво е поръчвал, но преди по-малко от три години бях в ступор почти като видях мерките за сигурност около кралицата, част от семейството й и една купчина дами с големи шапки и кавалерите им. Все съм гледала филми, чела съм, но това мина всички граници на фантазията ми. Бях в една от фирмите, които организираха среща на Комънуелт в един хотел, а кралицата спеше отсреща в бивш дворец. Абе страшни дивотии бяха около сигурността, така и не разбрах това обичайно ли е. Ей за такива работи не им завиждам, но те май всичките удрят по един джин на закуска и после всичко е наред. Виж за сладкаря им завиждам.😂
Между другото, Чарлз е неочаквано симпатичен наживо.

# 372
  • София
На мен Чарлз ми стана симпатичен в събота. Държа се като истински джентълмен с майката на Мегън.

Според мен Даяна промени изцяло монархията и представата за нея. Донякъде промени и баба Бети. Сега промените продължават чрез синовете ѝ. Да, плати скъпо, но имаше куража.

# 373
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Много спекулации има околко смърта на Даяна,която за мен си е просто една обикновена,нещастна смърт.
Висока скорост,тесен тунел,губиш контрол над колата и след това е ясно..
Катастрофи заради превишена скорост за ежедневие навсякъде по света,но нали не са свързани с известни личности,никой не говори за тях.А хиляди хора си заминаха по този начин.

И каква е конспирацията? Баба ви Елизабет е наредила на шофьора на колата да се блъсне,трансферирала един милион паунда и той,от вярност към кралицата,е дал живота си за тази "кауза".
Или другата конспирация - Кралския род бил платил пари на папараците да предизвикат катастрофата..И как ще стане това?Цял Холивуд ги преследват по сходен начин,ама не съм чула за трагичен случай.
Толкова е несериозно.

Много им е скучно на хората,без драми не могат и се чудят какви измислици да сътворят,че току виж живота им станал по-интересен. Rolling Eyes

# 374
Да разведрим малко диалога за конспирациите Simple Smile Нещо сладко, приказно...

Общи условия

Активация на акаунт