Кралски работи и клюки - 12

• 52 735
  • 765
  •   2
Отговори
# 450
Съмнява ме Бъкингам да допуснат толкова много Холивуд на територията си.

Допуснаха не само Холивуд, но и американското гето на територията си и това се видя много ясно на сватбата.

# 451
Добро утро Simple Smile

Аз също съм от групата на тези, които вярват, че Даяна е била убита, защото е била бременна. И да, вярвам, че е поръчано именно от кралицата. До тогава тя беше доста стриктна в спазването на всякакви протоколи и изисквания на етикета, също така да не забравяме, че тя е от старата генерация и въпреки, че не се е очаквало от нея, че ще бъде кралица, преди абдикирането на чичо й, тя е от тези, които живеят в по-старите времена, когато нещата са се спазвали стриктно и не е било чуждо краля или кралицата да поръчват убийства, след като вече не могат да осъждат на смърт

А относно това защо за Чарлз не е могло да се ожени за разведена жена, а за Хари може - ами Чралз все пак е престолонаследника - следващия крал на Англия. За него такива неща са недопустими. За Уилям също. Хари няма да наследи трона, така че при него всичко може. Я да видим, ако Уили беше скочил да се жени за Меган, дали баба Бети щеше да е толкова толерантна. Нямаше да даде дума да се каже - в това съм убедена.
А че след развода, на Чарлз му е било разрешено да се ожени за Камила - ами разрешено му е, защото той си е свършил работата вече /оженил се е за Даяна, осигурил е наследниците/ и вече може да се ожени за която иска, при положение, че няма да имат общи наследници.

# 452
Совите не са вече, това което са!
И за Камила да се беше оженил Чарлз, друга любовница щеше да намери! Нали е казвал пред Даяна,  че отказва да е крал без любовница!
Ама, то така трябваше да стане, да си вземеше Камила, тя като каквато е грозна с грозен смях, та цял свят щеше да се отврати от тези селяни, облечени в кралски одежди!

# 453
Докато сме на вълна деца и сурогатни майки:

According to the tabloid, before Diana married her ex-husband, Prince Charles, back in July 1981, Queen Elizabeth made the then-19-year-old test out her fertility! What?! Once she proved she was able to bear a child with Charles' sperm, the fertilized eggs were ordered to be destroyed and the couple was then allowed to announce their royal engagement to the world.

https://www.google.com/amp/s/www.closerweekly.com/posts/princess … ughter-140351.amp

# 454
Аз пък се възхищавам на любовта на Чарлз към Камила. През каква ли не преминаха. И за Чарлз не се чуха други любовни афери. Любов, започнала многа преди Даяна, продължаваща и до днес. За мен Чарлз излезе много верен мъж към жената, която обича.

# 455
  • София
Е колко да й е стара генерацията на Даяна, като се е помъкнала с араби след развода си... По това време Англия хич не беше толерантна към подобни, за съжаление вече е.
Иначе за мен Меган е човекът в този брак с повече компромиси. Аз лично не мога да си представя да се лиша от професионалните ми ангажименти, които ми носят радост. Предполагам, че и за нея няма да е лесно. Общо взето за да водиш луксозен затворнически живот, в който всяка стъпка ще ти се следи под лупа. А тя луксозния живот си го е имала и преди, защото има достатъчно средства. Така че любов е това.

# 456
Чарлз е имал доста афери, включително с по-голямата сестра на Даяна - Сара, така че не е ангелче вярно на Камила и насила заставен да се ожени за Даяна.
А за титлите и рода на Даяна може да се прочете също в интернет. А и как казвате помъкнала се с някакви араби, все едно с някой радикален ислямист е била.

# 457
Аз пък се възхищавам на любовта на Чарлз към Камила. През каква ли не преминаха. И за Чарлз не се чуха други любовни афери. Любов, започнала многа преди Даяна, продължаваща и до днес. За мен Чарлз излезе много верен мъж към жената, която обича.

Това е абсолютно вярно! Вече дърти и двамата, за на къде любовници! Трябваше да се съберат на по - млади години, а не да убиват духовно и физически  Даяна!

# 458
Доколкото знам, Камила е един вид потомствена любовница на короната. Не е била преценена като подходяща за брак, но доста се е гордеела и с ролята си на любовница Simple Smile Не е била нещастна. Също така сега са женени точно за да се затворят устите заради скандалите в миналото, а не защото той припада от любов по нея. Имал е много любовници през годините.
Разбира се, няма как да знаем всичко...

# 459
E,колко да й носят радост-не изкарва толкова,колкото ще разполага като член на кралското семейсто,няма да е толкова известна ,на 36 все още несемейна и без деца.Тя е направила този компромис,така е преценила.
Чарлс си имаше доста любовници и въобще бяха доста измесени любовните истории по това време  и в тези среди..Дори соц.преса и телевизия се занимаваше с любовния живот на Чарлс с големите уши.Смяташе се ,че на 31 му е крайно време да се ожени.
На Хари му разрешиха да се ожени,защото времената се промениха дори и за кралицата:
Чарлс забърка 30 годишна каша ,защото не му разрешиха да се ожени за Камила.Тя не беше все още женена и разведена.
Почти всичките й деца се разведоха.Сестра й -също ,и там имаше една любовна драма.После се ожени за фотограф.
И на края ,из цяла Европа кралските бракове бяха с партньори от кол и въже,според техните кралски стандарти -разведени, с извънбрачни деца,реалити звезди ,фитнес инструктори,бодигардове  и т.н
Предполагам ,че и баща му го е подкрепил заради това,което на него му причиниха ,а и защото мулатка е мечта на всеки мъж,па бил той и расист.

Последна редакция: вт, 22 май 2018, 10:44 от liola

# 460
  • на пистата
Кралицата!
https://www.instagram.com/p/BjDPwoLBnsS/

# 461
Ох моля ви, не канонизирайте Даяна. Да не мислите, че тя пък е била влюбена в него?  Всичко е било жажда за короната. Накрая тя ги разнасяше и оплюваше по медиите, а от тях дума не излезе против нея. За мен Даяна излезе доста глупава жена. Втурна се в какви ли не връзки., като обезумяла. Имаше 2 деца. Как пък за тях не помисли, как ще им се отрази. Колко мъже станаха известни с връзката си с нея. Та книги написаха, та какво ли не изговориха. Тия момчета, как ли им е било да разберат за любовите на майка си.  Трябваше да бъде по-дискретна и предпазлива. Все пак едно от децата е бъдещия крал на Англия. Пази му репутацията, поне от твоя страна.

# 462
# 463
Чела съм, че в Двора не било разрешено да се оженят двама разведени с ЖИВИ бивши съпрузи. Елизабет е променила закона специално за случая на Чарлз и Камила.
И винаги ми е било чудно... горкият Андрю Паркър Боулс... сигурно от '97 до 2005 му е минавало през главата, че може да го очистят за да освободят пътя на младите влюбени. Grin

Ох моля ви, не канонизирайте Даяна.
Смятам, че Даяна през целия си живот е била просто една объркана личност.
Чела съм книгата за нея, написана от Барбара Картланд (Б.Картланд е известна англ.писателка и доведена баба на Даяна. Майка на втората съпруга на баща й - Лорд Спенсър)
Та в книгата се описва колко нежелано дете е била Даяна. Тя е 3то дете, а Лорда е искал най-сетне момче наследник. Когато се е родила, тържествата са били отменени, защото Лорда останал разочарован, че не е момче.
Когато се развеждат с майка й, Даяна остава при баща си, а по-късно е изпратена в училище-интернат, което колкото и да е луксозно, си е жестоко отделяне на едно дете от родителите. Даяна станала изключително близка с учителките си. През цялото време е мразила мащехата си и не е била близка с родната си майка. На по-късен етап се сближава с тях, дори с мащехата стават близки.
После е пробутана, като добитък за продан, на мъж, който не познава, па макар и принц. Без силна семейна подкрепа зад гърба си, е хвърлена в друго семейство и най-вече на обществото и папараците.
В началото наистина е била подплашена кошута, но с времето е успяла да обърне нещата в своя полза и да се превърне в любимката на народа.

Интересна книга, от човек, познаващ ги отвътре. Трябва пак да я прочета.

Последна редакция: вт, 22 май 2018, 11:08 от Ice Queen

# 464
Милият той, колко е притеснен за Мегън! Е, влюбен си е човекът!

Общи условия

Активация на акаунт