Кралски работи и клюки - 12

• 52 728
  • 765
  •   1
Отговори
# 435
Даяна беше много глупава да хапе ръката,която я храни.Без титлите си,тя е никоя.Един ден има ли работен,умее ли нещо,може ли да се обслужи сама....Като не те кефи монархията,ок,върни титли,наследство и почвай да си вадиш хляба,заминавай при майка си в Австралия,бъди обикновен гражданин..Да,ама не,тя искаше всичко и реално го получи единствено срещу дискретност.Помъкна се със съмнителни араби,търговци на оръжие,заедно със снаха си от село,Фърги,дето посред бял ден на двора любовникът й осмукваше пръстите на краката й-не,че се съмнявам в хигиената й,ама спрете се малко бе,"лейдис".Поне заради децата си.Няма спирка!Даяна вилнееше по всички тв да цапа родата на синовете си.Е,нямаше такова падение.Самият факт,че вместо с 19-годишна моделка,мъжът й я замени,и то официално,с 50+ годишна жена.говори много.Единственото,с което си я спомням,са кравешкия поглед и огромния инат.Но не вярвам да е била убита.Факт е,че след катастрофата,рижавото Фърги си седна на задника и ни се чу,ни се видя.

# 436
Не видяхме никъде Барак и Мишел Обама!
Нали бяха поканени?

# 437
Явно не са били поканени.
Аз видях само близки приятели на фамилията и така и казаха питали Баба и тя отвърнала "първо приятелите и дотам".

# 438
Не са били поканени Обама, дори Тереза Мей не беше, имаше списък на политици, които няма да бъдат поканени и те бяха сред тях.
Харесвах много Даяна, не мисля, че е топила семейството, а относно мъжете в живота и, и тя има право да бъде обичана и да обича, който си иска, развела се е, свободна е, при този брак и най-малкото внимание и подкрепа от мъж я е завладявало.
Това са лични неща, ние не зваем м действителност как стоят нещата, само знам, че много хора я предадоха - иконома и, секретаря и, и тн.

# 439
  • София
Някой знае ли дали при техните сватби го има това, че младоженецът не вижда булката с роклята преди сватбата? Интересно ми стана, понеже видях, че той като й каза You look amazing, I am so lucky и си прехапа долната устна, горкичкият. 😛

# 440
Да, разбира се. Има го навсякъде това, че булката се вижда в църквта от младоженеца.

# 441
  • София
Нямаше политици, нито представители на другите кралски фамилии, защото сватбата не е политическа, а по скоро частна. Вероятността Хари да седне на трона клони към 0 и затова и сватбата му не е важна от политическа гледна точка.

# 442
Малко са жените, които биха си кротували  при положение, че мъжете им се виждат с други жени! Нали!?
От къде на къде Даяна ще е потърпевша, била Принцеса, макар и тъжна принцеса! Евала, показа на всички жени по света, че не са длъжни да търпят унижение! Затова повечето я обичаме!
Работила е като детегледачка, не е стояла да чака принца на бял кон! Той я харесва за негова жена и тя се е съгласила! Е, бързо се опомнила за какво иде реч, но е дала голям шанс на този брак с предизвестен край!
Синовете и са супер пичове и не вярвам да унижават съпругите си, имайки в предвид живота на майка им!

# 443
  • Пловдив
Е, навсякъде ....  Whistling
Друго си е да не те пускат в къщата на булката, да я откупваш с пари, после да и търсиш обувката из цялата стая, тя да се окаже голяма и да се направи нормален размер отново с пари ... Mr. Green

# 444
Така ,както Камила е била в църквата при сватбата на Даяна,така и любовниците на Хара бяха сега.Така,че аналогии вече има.

# 445
Спомням си преди години, че Даяна се канеше да приема исляма. Тогава обърнах внимание на нейна реплика, че исляма не е това, което се пропагандира, усетила го е много близо до своята същност. Нещо в този смисъл беше. Не е цитат. Отделно се говореше за бременността й. Не много след това стана катастрофата. Не правя връзка - само фактология. Това помня от онези смутни времена.

# 446
А за мен е достатъчно, че беше лишена от цялата охрана, съпътстваща кралските особи. Както се видя- след това до нелеп инцидент е само въпрос на време. Ако ли не, някой фен, или "фен", щеше да се прояви

# 447
Даяна има “работни дни”, освен това си има титли и от преди да се омъжи за Чарлз, така че не е случайна гражданка докопала се до принца. Освен това изказванията и за семейството никога не са били в грозен и махленски стил. От изказвания тук оставам с впечатлението, че понеже се омъжила за принц трябва да стои и да търпи, че иначе кой и го давал. Много грозни за мен изказвания от жени.

# 448
Скрит текст:
Работата стана, че за едни може, а за други не може. За Чарлз не може разведената Камила, а за Хари може. За Даяна не може дете от арабски произход, а за Хари може дете мулатче.

Явно кралицата наистина се променя. Simple Smile

Абсурд е кралицата да се промени. Тя е институция, а тази институция ако се промени, трябва Англия да стане република. Точно традициите и стриктното им спазване държат короната, иначе ще се срути.

За Чарлс не може разведената Камила, защото той трябва да седне на трона. Той ще представлява короната, ще бъде институцията, дори църквата ще му е подчинена, никакви залитания за него не са позволени. Сега се ожени за Камила, едва ли ще седне на трона, най-вероятно ще се откаже сам в полза на сина си, той е вече на 70, за кога.
За Даяна не може дете от арабски произход, защото ще бъде полубрат на краля и това нямаше да могат да го контролират по никакъв начин. За Хари може, защото ако някога имат дете с тази Меган съм абсолютно сигурна, че няма да има нищо африканско в него.
Съмнявам се да се допусне мулатка да роди дете в кралското семейство, има хиляди начини да се осигури наследник без участието на черните гени на Меган. По-вероятно е обаче изобщо да не се стигне до там. Едва ли ще изкарат толкова дълго като семейство.

Ти ме разби. И Мегън би трябвало да се съгласила с това, Хари също?

Ще обясня какво имам предвид, защото видях, че и други съм " разбила".
Меган е американка, при това актриса от Холивуд. Там направо се е почти норма друг да им ражда децата. Дори да нямат никакъв проблем, просто оставят тази работа на друг, до първото най-много и после сурогатна майка. Примери бол: Сара Джесика Паркър роди само първото си дете, близначките са от сурогатна майка и не го скри даже, Бионсе също ползва такива услуги, макар да го отричаше, има и още доста примери. Не вярвам Меган чак толкова да се възпротиви на подобна практика, за нея не звучи чудовищно, тя скоро ще стане на 37, едва ли да бъде майка й е било цел №1 в живота. Ще бъде дукеса, ще се води майка на кралски наследник, друг ще гледа детето....всичките й желания ще бъдат задоволени. Що се отнася до Хари...детето ще е негово със сигурност. Ако се стигне изобщо до там. Защото този брак ми се вижда доста сложен с оглед различията между двамата. Те са от различни светове и това няма как да не се открои като поутихне началната еуфория от влюбването.

# 449
Съмнява ме Бъкингам да допуснат толкова много Холивуд на територията си.

Общи условия

Активация на акаунт