Кралски работи и клюки - 12

• 52 740
  • 765
  •   1
Отговори
# 390
  • в сърцето на един мъж...
Даяна се беше разделила току що  с пакистанския хирург и по-скоро ги е дразнела всички с Доди,отколкото да забременява.То,ако ги питаш таблоидите,всичко знаят.Също и по това време Чарлс е домакин на купона за 50 годишнина на Камила.Общо взето,са се замеряли с мизерии.

Така де, пакистанския доктор никой не го слага в сметката Simple Smile А навсякъде се говори, че тя е ползвала Доди за параван.

# 391
  • София
Е, добре, де, полубрат арабин не може, а племенници мулати може, така ли? Къде е логиката?

# 392
21 години разлика Wink

# 393
  • в сърцето на един мъж...
Няма логика Simple Smile Има конспирация Simple Smile

За тия години кралицата е пораснала и поумняла Simple Smile

# 394
  • София
Работата стана, че за едни може, а за други не може. За Чарлз не може разведената Камила, а за Хари може. За Даяна не може дете от арабски произход, а за Хари може дете мулатче.

Явно кралицата наистина се променя. Simple Smile

# 395
Нали Хари й е слабост ...

Аз пък друго се чудя - ако Е|| не беше разрешила този брарк, всъщност какво им пречи да идат в държавата Х и да се оженят? Или да си направят бебе без брак?
Представяте ли Joy

# 396
  • София
Аз пък малко й се чудя на Даяна - арабин-милиардер, пакистански лекар (сега чух за него), свършили ли са се англичаните или поне европейците? Особено за тогавашната консервативна Англия, а и би трябвало за самата нея като усещане, изглежда доста странно.
Въобразявам ли си, че на сватбата на Хари няколко пъти споменаха, че тя имала рожден ден на този ден? Защото това не е вярно.

# 397
За тия години кралицата е пораснала и поумняла Simple Smile

Няколко стотици литра джин в повече това правят.

# 398
  • София
Едно много сладко интервю, за тези като мен, които не са го гледали  Simple Smile
Тези хора наистина са влюбени..

# 399
Не отричаме,че са влюбени.Да видим до кога?И двамата са доста палави.И на мен като на врачката ми прилича на силно сексуално привличане.То също минава за любов. Crazy

# 400
Работата стана, че за едни може, а за други не може. За Чарлз не може разведената Камила, а за Хари може. За Даяна не може дете от арабски произход, а за Хари може дете мулатче.

Абсурд е кралицата да се промени. Тя е институция, а тази институция ако се промени, трябва Англия да стане република. Точно традициите и стриктното им спазване държат короната, иначе ще се срути.

За Чарлс не може разведената Камила, защото той трябва да седне на трона. Той ще представлява короната, ще бъде институцията, дори църквата ще му е подчинена, никакви залитания за него не са позволени. Сега се ожени за Камила, едва ли ще седне на трона, най-вероятно ще се откаже сам в полза на сина си, той е вече на 70, за кога.
За Даяна не може дете от арабски произход, защото ще бъде полубрат на краля и това нямаше да могат да го контролират по никакъв начин. За Хари може, защото ако някога имат дете с тази Меган съм абсолютно сигурна, че няма да има нищо африканско в него. Съмнявам се да се допусне мулатка да роди дете в кралското семейство, има хиляди начини да се осигури наследник без участието на черните гени на Меган. По-вероятно е обаче изобщо да не се стигне до там. Едва ли ще изкарат толкова дълго като семейство.

# 401
  • Вестерос
Eдното е цвят на кожата, другото религия.

# 402
  • София
Какво е имало в торбичките? Вече в Ибей Simple Smile
Голямо наддаване върви.....

Още една:

https://m.ebay.co.uk/itm/Royal-Wedding-2018-Official-Limi … SwQFNbAtrL  

https://m.ebay.co.uk/itm/The-Official-Royal-Weddin … :zokAAOSwDrVbArL5

Луди!!!!
    https://m.ebay.co.uk/itm/Royal-Wedding-2018-Offici … :PAcAAOSwhTBbAZqB

Последна редакция: пн, 21 май 2018, 22:43 от Rima

# 403
  • София
Скрит текст:

Абсурд е кралицата да се промени. Тя е институция, а тази институция ако се промени, трябва Англия да стане република. Точно традициите и стриктното им спазване държат короната, иначе ще се срути.

За Чарлс не може разведената Камила, защото той трябва да седне на трона. Той ще представлява короната, ще бъде институцията, дори църквата ще му е подчинена, никакви залитания за него не са позволени. Сега се ожени за Камила, едва ли ще седне на трона, най-вероятно ще се откаже сам в полза на сина си, той е вече на 70, за кога.
За Даяна не може дете от арабски произход, защото ще бъде полубрат на краля и това нямаше да могат да го контролират по никакъв начин. За Хари може, защото ако някога имат дете с тази Меган съм абсолютно сигурна, че няма да има нищо африканско в него.
Съмнявам се да се допусне мулатка да роди дете в кралското семейство, има хиляди начини да се осигури наследник без участието на черните гени на Меган. По-вероятно е обаче изобщо да не се стигне до там. Едва ли ще изкарат толкова дълго като семейство.

Ти ме разби. И Мегън би трябвало да се съгласила с това, Хари също?

# 404
Мегън все още прясна херцогиня на всичко ще се съгласи,само и само да е в дворец.

Общи условия

Активация на акаунт