Кралски работи и клюки - 12

• 52 807
  • 765
  •   1
Отговори
# 375
Супер колаж, само дето цветовете на косите са обърнати!

# 376
Аз също вярвам в теорията, че е била убита.
Все пак Мохамед Ал Файед посвети доста ресурси, за да докаже тази си теория и въпреки че не успя, вярва в убийството на Даяна и Доди.

Ако не се лъжа в един от филмите за смъртта й се казваше, че тя е споделила
 страхът си да не бъде убита.

Ето, на който му се чете конспирация, тук има доста систематизирани несъответствия:

http://eva.bg/article/879-Ispanskata-zhurnalistka-Koncha-Kai-ekha

# 377
Психоложката и експерт по карти таро и астология Мариана Абравитова отговори на тези и още много други загадки, свързани със съюза на влюбените.
Позабавлавайте се! Laughing
По пътя на логиката също може да се стигне до подобни изводи.Двамата са от различни планети и  ми се струва,че в тънкия момент между сватбената еуфория и затворническото ежедневие,връзката ще се пропука.От което Мегън само ще спечели,защото след една раздяла ще има наистина всичко.Изобщо,прибързано решение за Хари,еми ще му се повисят на ръкава,което той като Дева няма как да обича.Но нищо,освен случилото се с Даяна,не е фатално.

Добре де,Мегън няма ли някоя друга физиономия и емоция в резерв,и в сериала все такава еднообразна ли е?

Хах, и аз си го помислих, след като преди малко в ФБ ми изскочи пред погледа същото "астрологично прозрение" на Алена. Не е трудно да се досети човек и без да е астролог, но специално в тази тема има толкова непораснали още момиченца, които сляпо  вярват в приказката за Пепеляшка, че как да го напишеш в прав текст? Laughing

# 378
Сериозно ли вярвяте че кралицата можи да е поръчала убийството на Лейди Даяна? Това на мен ми се струва несериозно и невъзможно.

Бих заложила на Чарлз, а не на кралицата Peace . Мохамед Ал Файед също твърди, че принц Филип и Чарлз са замесени.

# 379
От това ,което съм чела и гледала казват, че принц Филип(съпруга на кралицата) разпоредил на тайните служби (МИ6 мисля се казваха) да извършат това покушение....Някои свидетели разказват,че е била все още жива,но са се постарали да не е докато дойдат да ги вадят. После пък са забавили много идването линейката, нарочно, за да нямат шанс и т.н....И накрая са извъртяли,че понеже ги преследвали папараци станала белята.Но е факт,че бялата кола и моториста които са ги заслепили и блъснали никога не бяха открити.Направили са така,че да изглежда злополука и после са ги покрили....
Има доста филми в нета за гледане....Каквото и да е си остава горчилката от всичко това.
А кралицата май си взе поука,че насила можеш да ожениш някой,но не можеш да го задържиш при него завинаги....Визирам Чарлс,който си е имал връзка с Камила отпреди да се появи Даяна,но не са му позволили да я вземе и са му наложили втората,та провали и нейния живот....и после той женен пак си ходеше при Камила и почнаха скандалите.Но както се видя и до  ден днешен той не се отказа от нея.
А след непрекъснатите скандали и разводите на двамата си сина кралицата беше доста посърнала и си беше загубила лицето пред света,както казват англичаните...Може би за това сега към внуците си е по-мека и благосклонна,които останаха без майка от малки,а Хари им беше галеник.

Иначе от много време на Хари му бягаше "сляпата неделя".За купони имаше много мераклийки,но за женитба все му се дърпаха....а времето си минаваше.И а тая,а оная....Чалси Дейви седем години го въртя. И какво ли си казват сега за последната звезда Меган:"Каква ще да е -по-възрастна,разведена,половин черна,американка,актриса,ала-бала....да я взима щом като я иска толкова,пък и тя е навита...,само мир и спокойствие да има."
https://www.youtube.com/watch?v=diuDuRBd9AQ

Последна редакция: пн, 21 май 2018, 23:29 от Zhani

# 380
Сериозно ли вярвяте че кралицата можи да е поръчала убийството на Лейди Даяна? Това на мен ми се струва несериозно и невъзможно.

Бих заложила на Чарлз, а не на кралицата Peace . Мохамед Ал Файед също твърди, че принц Филип и Чарлз са замесени.

Дали е възможно да стане без нейво звание Thinking
Не съм мвого наясно, но това е доста голяма конспирация със замесени много хора. Все ми се струва, че тя е единствената, имаща власт да гоо направи....

# 381

И каква е конспирацията? Баба ви Елизабет е наредила на шофьора на колата да се блъсне,трансферирала един милион паунда и той,от вярност към кралицата,е дал живота си за тази "кауза".

Разбира се, че не. Не знам как се поръчва убийство, което да изглежда като нещастен случай и не искам да знам. Но със сигурност може да се уреди от висококвалифицирани "специалисти", на които да се платят много пари. И които да гарантират, че няма да има следи от намеса. Както и да е, тежка тема. Едно една сравнително нова статия, която доста сурово анализира монархията и нездравата й същност: https://clubz.bg/56887-20_g_ot_smyrtta_na_daqna_zashto_monarhiqt … a_byde_premahnata
Но пък ако я нямаше тази монархия, щяхме ли да гледаме тези приказни сватби?

За Чарлс - не знам на живо какъв е, но мнението ми е, че остарява добре, има нещо достолепно в него. За разлика от сестра си Ан.

Последна редакция: пн, 21 май 2018, 21:23 от Анонимен

# 382
  • Пловдив
Мохамед Ал Файед изгуби сина си и търси навсякъде причина, дори и там, където изобщо я няма.

На мен принц Чарлз ми е симпатичен от посещението си в Пловдив, след като с Петър Стоянов пяха заедно в Балабановата къща песен на Бийтълс. Никой не го очакваше и всички бяха много приятно изненадани.

# 383
  • До сърцето...
Ужасна горчилка ми оставят думите на Хари:
Цитат
Майка ми току-що беше починала и аз трябваше да вървя зад ковчега й, заобиколен от хиляди хора, които ме гледаха, както и още милиони по телевизията. Смятам, че нито едно дете не трябва да бъде карано да прави това при никакви обстоятелства.

Последна редакция: вт, 22 май 2018, 10:20 от Радика

# 384
Бременността на Даяна беше в медиите и преди катастрофата и след аутопсията писаха, че я била бременна в 3 месец май.
Няма да забравя едни думи тогава "английският крал няма как да има брат от арабски произход, не е възможно". Малко след това дойде новината за катастрофата.

# 385
  • София
Е не е ли имало по-цивилизовано решение, ако не се разберат с разговор и предупреждение, да се предизвика аборт, а не смърт. Аз съм от споделящите заговора.

# 386
..."английският крал няма как да има брат от арабски произход, не е възможно".
М...да

# 387
Абе то са си мислели,че кралицата няма да има внуче мулат,ама на традициите не са това,което бяха. Mr. GreenМоже пък и да и се размине.Нали врачка казала,че няма да имат деца Х и М?

# 388
А ето, в едната дадена тук статия пише:

Цитат
Бащата на Доди няма съмнение, че Даяна е била бременна. Така ли е?
Има едно писмо на бланка с печат на болницата Сен Петри, в което един от дежурните лекари в нощта на инцидента твърди, че от кръвните проби, взети на Даяна още в линейката, е установено, че е бременна в девета седмица. Това ми каза и Ал Файед. Според него бъдещата му снаха е била бременна между 9-a и 12-a седмица. В деня след публикуването на писмото полицията и болницата заявяват, че нямат нищо общо с него. Същата седмица обаче доста медии пишат, че Даяна им казвала, че в понеделник ще ги изненада.

# 389
Даяна се беше разделила току що  с пакистанския хирург и по-скоро ги е дразнела всички с Доди,отколкото да забременява.То,ако ги питаш таблоидите,всичко знаят.Също и по това време Чарлс е домакин на купона за 50 годишнина на Камила.Общо взето,са се замеряли с мизерии.

Общи условия

Активация на акаунт