Кралски работи и клюки - 12

• 52 753
  • 765
  •   1
Отговори
# 405
Не знаех, че Меган е била момиче на късмета. В това видео доста време са й отделили

https://www.youtube.com/watch?v=7evf93RWu70

# 406
  • София
Мегън все още прясна херцогиня на всичко ще се съгласи,само и само да е в дворец.
Дори детето на Хари да не носи нейните гени? При любовта, която демонстрират, как ще се съгласят на подобно нещо?

# 407
  • в сърцето на един мъж...
По-любопитният въпрос е как точно ще й го направят Simple Smile Щото то филми, филми, ама реализацията е трудна Simple Smile

# 408
  • Вестерос
Тя не е и херцогиня, а дукеса

# 409
  • София
По-любопитният въпрос е как точно ще й го направят Simple Smile Щото то филми, филми, ама реализацията е трудна Simple Smile
Това е следващият въпрос. Предполагам се намеква за донорска яйциклетка или аз греша?

Стана много конспиративно. Хари няма да го позволи (според мен).

# 410

Което е едно и също, но на два езика. Wink

Вие сериозно ли си мислите, че ще разпънат Мегън на гинекологичния стол и ще ѝ набутат клетки от Хари и... Кресида, може би? Joy

# 411
  • Вестерос
Глупости са това.

# 412
  • София
И за мен е невъзможно.

# 413
  • Бургас
И аз не вярвам в тези теории. Жената вчера се ожени, днес вече е заплодена с донорска яйцеклетка, утре ще я разведем и към сряда предлагам да я бастисвам, що то това нейното не живот!

# 414

Вие сериозно ли си мислите, че ще разпънат Мегън на гинекологичния стол и ще ѝ набутат клетки от Хари и... Кресида, може би? Joy

Ти съмняваш ли се в сериозността им?

# 415
  • в сърцето на един мъж...
Аз съм много любопитна как ще я забременят с други бебета и ще роди нещо от някой друг Simple Smile Просто вече с глас се хиля. Някои хора много фантастики гледат. Ама е време да се пообразоват Simple Smile

# 416

И аз вярвам в конспирации чат-пат, но това уби ламята с лопата. Grin
Ако някой посмее да предложи това нещо на влюбения Хари, не знам дали няма да си отнесе я счупена челюст, я комоцио.
Имаше такива теории и за Кейт и Уилям, помните ли? Че раждала бързо и веднага излизала свежа с бебето, защото всъщност въобще не раждала, а някаква сурогатка изнася децата. Кейт само носи изкуствен корем 9 месеца. Причините били, че не може да ражда, а на короната й трябват деца. И те така....
Сега се замислих, дали пък не могат и до там да стигнат тези династии.... Ами те всички деца приличат само на Уили и на Кралицата. Грам от майка си не са взели.
Не, полудявам нещо, лягам си. Утре ще видя докъде сте стигнали във фикциите.

# 417
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не мисля,че детето ще е много черно,по-скоро бяло и рижо като Хари.Самата Меган е бяла за мулатка,ако не бях видяла майка й,никога не бих казала,че е със смесени бои.
Най много да наследи кърдевата коса на Меган,която тя така умело изправя,за да не се загатва произхода й.

# 418
Ох, чета ви от предната тема и си мълча, ама вече стана ту мач Simple Smile. Западноевропейските общества са вече много по-толерантни и отворени, и е абсурдно дори да се намекне за подобно нещо. Никой не би си позволил. Мисля, че подобни идеи показван колко е тесногърдо българското общество, и в частност някои пишещи в тази тема.

# 419
Отговорих си защо са се сближили със световно признатата адвокатка по човешки права - Амал Клуни. Ще седи до гинеколога и ще казва "Възразявам!". Joy

Но не си отговорих... Нали вчера Меган беше хитрата лисица, която е с принца за пари и положение. А днес е сурогатка на детето му... Така няма ли да изпусне парчето от пая? Grin

Ами те всички деца приличат само на Уили и на Кралицата. Грам от майка си не са взели.

Пуснах снимка на Кейт като малка. Първородния ѝ син и бъдещ крал на Великобритания е одрал кожата й. Wink

Общи условия

Активация на акаунт