Кралски работи и клюки - 12

• 52 738
  • 765
  •   1
Отговори
# 420
Само на мен ли ми прави впечатление, че независимо за колко ще се продадат (а то ще е голяма сума заради събитието), подаръците са... скромни? Код за 20% намаление, водичка, шоколадче, магнитче, чанта с плюшени дръжки, бисквити? Някак не ми се връзва точно така да си уважиш гостите за кралската сватба, още повече, че част от гостите, с които си направиха доста добър ПР е трябвало сами да си носят храната.

# 421
  • София
Предвид, че Хари няма да е крал не виждам никаква причина децата му да не носят гените на жена му.
Наистина генът на Уилям е много силен засега при децата му, но това Кейт да не ги е раждала ми звучи невероятно, най-малкото от съображения за сигурност нямаше да й проличава към 8-9 месец Simple Smile

Защо пък гости е трябвало да си носят сами храната? Да не го е закъсала финансово монархията Stuck Out Tongue

# 422
Естествено, че ги ражда Кейт. Тя дори излиза от болницата с корем още, както си е нормално след прясно раждане.
Просто написах за теориите, за да се посмеем. Около кралското семейство е пълно с конспирации. Някои са вероятни, други - не. За Хари се говореше, че пък не бил от Чарлс, даже намериха някакъв военен, на който прилича. Това пък обяснява защо баба му му дава повече свобода. Ами той не е от семейството просто....JoyJoy

Това, че гостите си носели сами храната на приема и аз не го разбрах? Може ли пояснение?

Последна редакция: пн, 21 май 2018, 23:59 от Анонимен

# 423
Ами той не е от семейството просто....JoyJoy
Хах, това беше добро! Joy

# 424
  • На топло
Хиля се с глас на някои от теориите ви 😂.
Забелязахте ли "усмивката" на Кейт на новите официални снимки?

Малко на сила 😂

# 425
За Хари се говореше, че пък не бил от Чарлс, даже намериха някакъв военен, на който прилича. Това пък обяснява защо баба му му дава повече свобода. Ами той не е от семейството просто....JoyJoy
Цитат
-
Ха ха
Тя сигурно и Кейт затова ражда толкова - да е съвсем сигурно, че само истински принцове ще управляват Joy
Да не се стигне до Хари при никакви обстоятелства, нали не носи кралска кръв.

# 426
Децата ще са мъничко кафе с мнооого мляко.Или направо английски чай с мляко. Simple Smile
Тя е доста светла мулатка(прилича на латино,особено с изправена коса),а децата им ще са още по-светли- квартерони(една четвърт).Може и някое да е с рижава косица. Споко...Simple Smile

И да, в предвид на това,че няма да е крал може скоро да изпаднат и в девета глуха.
Ще ни занимават само със семейството на Уилям и децата му.

Последна редакция: вт, 22 май 2018, 00:17 от Zhani

# 427
Аз понеже съм от скоро в кралските среди,пардон в кралската тема ме глождят някои въпроси.Има ли гей,транссексуални в кралското семейство?Също така има ли между тях с автоимунни заболявания?Мерси!

# 428

Малко на сила 😂
Какво има пък тя насила да се смее, или пък иронично...трябва да се радва, че изобщо се стигна до нейната сватба с Уилям, че по едно време не беше сигурна работата, нищо, че уж си беше изпекла нещата.

# 429
Аз понеже съм от скоро в кралските среди,пардон в кралската тема ме глождят някои въпроси.Има ли гей,транссексуални в кралското семейство?Също така има ли между тях с автоимунни заболявания?Мерси!
Хм, нещо общо ли има между нестандартната сексуалност и автоимунните заболявания?

# 430

Малко на сила 😂
Какво има пък тя насила да се смее, или пък иронично...трябва да се радва, че изобщо се стигна до нейната сватба с Уилям, че по едно време не беше сигурна работата, нищо, че уж си беше изпекла нещата.

Ами как да е-няма и месец откак роди бебето...тя си знае как е.Ние само може да си представим.И цялата хамалогия около сватбата.

Аз знам как бях на два месеца родилка на сватбата на девер ми....не ми беше лесно.

# 431
Даяна се беше разделила току що  с пакистанския хирург и по-скоро ги е дразнела всички с Доди,отколкото да забременява.То,ако ги питаш таблоидите,всичко знаят.Също и по това време Чарлс е домакин на купона за 50 годишнина на Камила.Общо взето,са се замеряли с мизерии.

Така де, пакистанския доктор никой не го слага в сметката Simple Smile А навсякъде се говори, че тя е ползвала Доди за параван.

Отделно, доста й е харесвало да се изкарва жертва и излъгана. Непредвиденият момент е, че накрая точно така и загива- по кофти начин, прецаквайки синовете си да растат без майка, заобиколени от клюки и теории относно смъртта й, всички да ги съжаляват и шушукат.

Радвам се, че са го превъзмогнали. Само те си знаят как и какво им е коствало.

Направи ми впечатление, обаче как гледат баба си. С любов и закачлива искра в погледа. Имаше един момент в църквата, докато Кралицата заемаше мястото си за сядане- и двамата я погледнаха по много мил и сантиментален начин. За мен това е най- красноречивото доказателство, че те поне не са се поддали на конспиративните теории, за които няма начин да не знаят.

Последна редакция: вт, 22 май 2018, 01:07 от Анонимен

# 432
  • Bristol
Прекалено добре им се наредиха нещата с нейната смърт.
Въобще не им се подредиха добре нещата след смъртта. То не бяха обвинения и теории как кралското семейство нарочно са убили снахата и до ден днешен продължават. Чудя се, как издържат на тази гавра и успешно се въздържат от всякакви коментари.

# 433
  • Майничка

Официално се е обявил само един - лорд Айвър Маунтбатън, трети братовчед на кралицата и нещо като племенник на съпруга й.

# 434
  • София
Само на мен ли ми прави впечатление, че независимо за колко ще се продадат (а то ще е голяма сума заради събитието), подаръците са... скромни? Код за 20% намаление, водичка, шоколадче, магнитче, чанта с плюшени дръжки, бисквити? Някак не ми се връзва точно така да си уважиш гостите за кралската сватба, още повече, че част от гостите, с които си направиха доста добър ПР е трябвало сами да си носят храната.
Подаръците не са за 600те гости поканени вътре в църквата и на обеден прием след това, а за 1200 гости, поканени в двора на замъка - представители на благотворителни дружества, които Хари и Меган подкрепят, служители в замъка, включително и младежи, преживели атентата в Манчестър.
https://www.thesun.co.uk/news/6338110/royal-wedding-guests-flogging-goody-bags/
 https://metro.co.uk/2018/04/10/meet-11-lucky-2640-members-public … -wedding-7455439/

Общи условия

Активация на акаунт