Кралски работи и клюки - 12

• 52 619
  • 765
  •   1
Отговори
# 750
Наистина ли някой вярва, че Хари и тази Меган са далечни роднини? :
Имаше някаква теория според която всеки има роднински връзки с всеки.Не дадох много ухо на обосновката....
Може би и аз имам родствени връзки с Хари,макар че ми е все тая.В косата,например,определено съзирам прилика Simple Smile
Що се отнася до Хари,ако не беше се родил в дворец,най го виждам пиянде в някоя ирландска кръчма и да пощипва сервитьорката .Тогава Меган едва ли би се занимавала с него,но ако й е карма и е неизбежно,щеше да стои до него,да врещи като отчето и с право да го тупа по рамото,когато успее да го подкара към къщи Simple Smile

# 751
Обаче сега като се замислих...нашето си родно кралско семейство направо претърпя пълно фиаско и вече никой не може да се трогне от идеята за монархия...

# 752
Аз не вярвам, че са братовчеди по-малки от 1548 линия. Обаче що не четете преди да напишете чаршафа? Бащата на булката е бял и става дума за връзка по негова линия.

# 753
Аз не вярвам, че са братовчеди по-малки от 1548 линия. Обаче що не четете преди да напишете чаршафа? Бащата на булката е бял и става дума за връзка по негова линия.
15-ти братовчеди са, кейт и уилиям са 12-ти...

# 754
Сирен, ако почне да му се люлее престола заради нароилата се бяла емиграция, може и да му се наложи Joy Joy

Навремето моят професор по езикознание викаше на циганите и на африканците "нашите мургави братовчеди" Mr. Green  В този смисъл Хари и Меган са братовчеди, да.  Joy И не само те, всички сме 'амнайсти братовчеди.

Последна редакция: чт, 24 май 2018, 10:37 от Ън

# 755
Някой питаше за Челси. Доколкото знам с Хари са имали дълга връзка, прекъсната от една раздяла. Момичето е богата южноафриканка. Много е грозна и недодялана, има грубо лице. Добре, че и тя е преценила да се оттегли, защото двамата щяха да са трагична двойка. Бозави келтски физиономии. Хари сега стои добре до Меган, имат приятен контраст двамата.

# 756
На мен ми харесва, изглежда 100 пъти по - естествева от Мегън!

# 757
Сирен, ако почне да му се люлее престола заради нароилата се бяла емиграция, може и да му се наложи Joy Joy

Навремето моят професор по езикознание викаше на циганите и на африканците "нашите мургави братовчеди" Mr. Green  В този смисъл Хари и Меган са братовчеди, да.  Joy И не само те, всички сме 'амнайсти братовчеди.

Аз не разбирам защо някой ще пренебрегне такъв важен факт, като това, че са роднини, далечни, но роднини и ще си обяснява жеста на чарлз като нещо кавалерско. Едва ли ще ти задържи вратата на теб просто защото е кавалер.
Направил го е от много по-дълбоки причини, и това е от уважение на собствената си кръвна линия. Меган не е коя да е и чарлз не е добрия самаритянин...

# 758
Здравейте. Simple Smile Тъй като стана въпрос за родствената връзка между Меган и Хари, изнамерих родословното дърво, според което се падат братовчеди (слагала съм го и преди в друга тема):

# 759
# 760
Една по-различна снимка и поглед отгоре:
Скрит текст:

# 761
И малкото копие на баба Бети

Скрит текст:

# 762
И малкото копие на баба Бети

Скрит текст:

Ми те направо са я клонирали Anguished

# 763
Аз не разбирам защо някой ще пренебрегне такъв важен факт, като това, че са роднини, далечни, но роднини и ще си обяснява жеста на чарлз като нещо кавалерско. Едва ли ще ти задържи вратата на теб просто защото е кавалер.

Би си плюл на възпитанието,културата и положението,ако не го направи.
А не изглежда като мъж,който ще си плюе на човешкото и мъжко достойнство,като ми хлопне вратата в лицето,примерно.
Роднини друг път.Хвърлиха малко ребуси на населението за съспенз.Ако е така,нямаше само майката да присъства на сватбата,ами сичкото братчед от САЩ,тъкмо да наваксат пропуснатите години...
Съпроводи булката,щото очевидно нямаше кой.Уилям зает да е кум,баща му е стар...кой друг.Пък и много важно,да идва и да минава...

# 764

Скоро имаше филм по темата. Не знам колко е достоверен, но е същата история
https://www.imdb.com/title/tt5816682/

Общи условия

Активация на акаунт