ПОМОЩ!!!УПОРИТИ БРАДАВИЦИ :(((((

• 368 249
  • 448
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте аз 18 съм и имам една единствена брадавица на лакътя на дясната ръка. Имам я от години и никога не ми е правила проблеми. Обаче една приятелка е имала на ръцете и са и ги горили та сега има петна и се притеснява, че мога да я заразя   Shocked Възможно ли е това?

Иначе миналия месец ми се разрани беше на половина отчупена но и сложих една лепенка и си зарасна за 1 седмица. Сега нито ме боли нищо, но ме дразни като я гледам пък и чат пат я закачам. та ще пробвам и аз кремчето на Шол Simple Smile

# 166
  • София
Заразни са , да . Самоцитирам се :

Цитат
Брадавиците са вроговени израствания на кожата, които могат да се появят на всички места по тялото, но най-вече по ръцете, стъпалата и лицето. Те се предизвикват от вируси, от които са познати повече от 50 различни вида.Брадавиците възникват след заразяване с различните видове вируси. Това може да стане при директен контакт със засегнат човек или в плувни басейни, сауна, хотелски стаи и др.
   При малки наранявания на кожата или при влажна, омекнала кожа вирусите могат да проникнат в нея. Те карат кожата усилено да расте и така се появяват брадавиците. При психически натоварвания, напр. стрес, се благоприятства появата на брадавици. Също и хора, които страдат от кожни болести, напр. невродерматити, както и тези, които имат студени, лошо оросени, влажни ръце, са по-често засегнати от брадавици.В повечето случаи брадавиците са оптически проблем, така че лечението им не е абсолютно задължително. Понякога те сами изчезват така внезапно, както са се появили.

Четете бе хора , по назад в темата го пише....

# 167
Здравейте ,

Да ви кажа как аз преди години си махнах ужасните брадавици от ръцете...  в 1 чиния запалете парче от вестник , след като изгори вестника остава жълтеникава течност (мастилото) и с нея си мажете брадавиците .... не помня колко пъти си ги мазах и те се махнаха ( пробвайте всеки ден) ... процедурата не е болезнена и евтина относно азота.... неееее това е най-ужасното и не сполучливо нещо
Успех

# 168
запис,темата ме интересува,ще пробвам някои от нещата които сте писали и ще пиша ако има резултат,не ми се иска процедурата с горенето но ако нищо друго не помогне няма да имам друг избор

# 169
Мое лично мнение е,че с това шега не бива и не трябва да се правят процедури в домашно условия,без да има консултация с лекар преди това.

# 170
Az sashto imah uporiti bradavici.Po prastite-okolo noktite.Mnogo bolezneno.No se okaza che se raznasqli ot samata voda.Moite bqha takav sort.Opitah kakvo li ne,no v kraina smetka mi pomogna dermatologkata -s techen azot.I ostanah dovolna.

# 171
Аз имах няколко под мишниците, малки и отзад на врата също малки.
Махнах ги с лепенките на д-р Шол за брадавици.
Много съм доволна  Peace

# 172
Аз имам (може би вече имаХ) брадавица на левия крак, малко под големия пръст. Появи ми се миналата година към края на лятото - беше много малка (в интерес на истината идея нямах, че е брадавица) и не ми пречеше. Обаче това лято започна да се уголемява и аз се попритесних. Ходих на кожен лекар и вече 2 пъти ме мазаха с течен азот. Сега е като раничка - няма подуто, само е хванала коричка. В четвъртък съм пак на лекар и ще видим това ли е края. Надявам се да нямам повече проблеми. Но за мен решението все пак си е лекар. Не бих пробвала с нищо в домашни условия.  Peace

# 173
Ходих при един лечител в Бургас, който ми намаза брадавиците и те паднаха за 3 дни. Сега имам много малки светли точици там където са били. Маза ми и няколко бенки. Двете вече паднаха. Разполагам с домашен телефон на лечителя - 056/846603, търсете го след 19 часа. Баща му лекува в Пловдив - 0889699623 Каменови

# 174
В Стара Загора в Болницата патоанатома Иван се казва ми премахна около 40 папиломи и плоски брадавици някои от които големи колкото бобено зърно за около 2 месеца и 3-4 намазвания с химия известна само на него им разказа играта махна ми и 2 бенки на лицето под мишниците на слабините бях ги горил с ток и лазери и кво ли не изсъхнаха и се разкараха за отрицателно време ако се интересува некой моя да дам телефон .Махнал е поне на около 20 мои познати още и на съпругата ми включително.Ако искате обадете с имам телефон

# 175
Ако са брадавици , а не бенки е много лесно!Купувате Шведска Горчивка от аптеката , вечер преди да легнете напоявате памуче и го закрепяте върху брадавицата с лепенка.А и не е скъпо!!! Peace Peace Peace

# 176
 Hug има спасение за брадавиците аз имах една на единия пръст носих си я 2 години мазах се с кви ли не глупости
и накрая една баба ми каза да я вържа с конец здраво такаче да неможе в нея да влиза достатъчно кръв и след 1 седмица брадавицата изчезна сега нямам и белег даже Party Party Party

# 177
Аз имах преди години две малки ,близо до подмишниците и ги махнах много лесно и безболезнено,сама в домашни условия /е ,трябва ти само още един човек ,за да ти помогне/.Направих следното:Откъснах два дълги косъма от косата си и накарах майка ми да ми завърже с тях брадавиците ,като ги пристегне леко.Усеща се нещо,като щипане през първите 20-тина минути и това е.На четвъртият ден вече няма помен от тях и до ден днешен не са ми излизали нови...Баба ми наскоро и ги махаха в болницата...незнам по какъв точно метод-спомена за лазер...ужас...едно ,че ходи две седмици все едно имаше едра шарка-цялата на червени големи петна,друго,че след като и ги махнаха след един месец,започнаха да се обновяват...Казах и ,че метода ми е безотказен,но тя вярва на докторите повече и това си е.А и на майка ми съм махала така цели 4 брадавици преди 6-7 години...не са се появили пак и белег дори няма.
ПП- косъма трябва да се завърже на възел и да се стегне!  Peace

# 178
Zdraveite momicheta,sina mi imashe bradavici na racete,vodih go na dermatolog(tova e nai dobria variant) goriha gi s azot i izcheznaha! Hug

Последна редакция: сб, 23 май 2009, 13:03 от domosharkata

# 179
Някой пробвал ли е това : http://www.lechitel.bg/newspaper.php?s=5&b=128
Случайно го открих в Нет-а. Чудя се дали да го пробвам. Има ли отзиви?

Общи условия

Активация на акаунт