ПОМОЩ!!!УПОРИТИ БРАДАВИЦИ :(((((

• 368 043
  • 448
  •   1
Отговори
# 255
Моля даите ми някакъв савет за премахване на брадавици. Имах една преди 6 год и реших да я махна ходих по баби но нищо не помогна  най-накрая се реших да дам да ме горят с азот,но се разпраснаха сега имам и на лицето моля помогнете    спешно  е , защото нещата започват да се влушават все пове4е

# 256
Намираш растението Змийско мляко - със сока намазваш само брадавицата и до няколко дни ( седмица ) тя  пада !   да  поясня , че не остава белег - на  моя близка и беше излезнала над горната устна и  падна със змийското мляко ....  Peace
Ако брадавиците са по  гениталиите  - там  е друг въпрос и друг метод на лечение.  Peace

# 257
  • СОФИЯ, по празниците в Разлог
Копирам един мой стар пост, но понеже и до ден днешен няма следа от брадавиците искама да го споделя: "Ако щете вярвайте /вижте поста ми от21.12.2007 г./ но преди да заведа детето ми в ПИКАСО, по празниците свекърва ми го заведе при някаква баба. Аз бях твърдо против защото съм суеверна към разни баячки гледачки и др. подобни дяволски сили.   Но един месец по късно нямаме и помен от брадавичките бяха вече над 20 бр. по ръцете. Минали сме през течен азот, търкане със суров картоф, немското "ЕФАЗИТ", рязане и накарая с бабини деветини - баене - изчезнаха."

# 258
  • при морето
Включвам се и аз с една простичка рецепта:сок от смокиново дърво.Мъжа ми имаше и се оправи само с две намазвания!
Дори и кокошия трън си излекува така.Чак не можеше да повярва,милия! Peace

# 259
  • По света и у нас! Най - често у нас!
Опитай с цемент, да наистина съвсем обикновен цемент. Размесваш цемента с малко водичка и намазваш върху брадавицата. Като засъхне се рони.
Направи го няколко пъти.
От опит ти казвам, че при мен подейства.

# 260
Опитай с цемент, да наистина съвсем обикновен цемент. Размесваш цемента с малко водичка и намазваш върху брадавицата. Като засъхне се рони.
Направи го няколко пъти.
От опит ти казвам, че при мен подейства.
С цимента се гори брадавицата, може да стане рана! По-добре потърси специалистка- знам козметичка, дето се справя чудесно с тях!

# 261
На дъщеря ми и излязоха по лицето, от страни на устата и по ръцете.Гориха няколко пъти с течен азот - без ефект  Confused На морето мазах три пъти със смокиново мляко, разпукваха се и ставаха рани, а  детето търпя стоически неприятните усещания, само и само да се махнат тези гадини, но ето че пак нарастват  Confused Много искам да намеря начин да се махнат гадовете! Загрозяват хубавото и личице  Cry

# 262
  • Лондон/Пловдив
Наде и моя син имаше по лицето и то доста мазах го ама файда нямаше и с някаква киселина го гориха хайвана остана му един голям белег добре ,че му се измества към косата и не си личи . Каквото и да го правех не се махаха ами по зле стват повече . Аз също имах и като се мазах със  смокиново мляко нямаше ефект само дето много ме гореше и така ме болеше ужас  Cry.  Аз се изчистих най вероятно на психическа основа си бях внушила ,че ще се махнат мазах се с едно мазило от един лечител и след като ми се излющи кожата няколко пъти вдигнат чак температура от болка всички се махнаха изведнъж . При малкия не се получи изобщо не му подейства това мазило . Аз само като го погледнех и ми ставаше кофти все там ми бяха очите и ми казаха да не ги гледам нещо като внушение и предствете си покрай местенето ни към Англия и смяна на климата ли незнам изчезнаха всички и при него без нищо да го правя . До колкото знам организма сам може да изхвърли като се засили имунитета на някой хора им действа и имуностимулатори за да премахнат плоски брадавици .Всеки трябва да намери начин за да се пребори  Hug

# 263
Според мен не трябва да опитвате с тези коварни методи, защото след това остават белези, особено ако са по лицето .Аз се оправих с хомеопатия, съветвам ви да намерите добър хомеопат, който да определи от какво точно се нуждаете .Поне на мен това ми подейства и сега съм много щастлива, въпреки че се бях отчаяла. Пожелавам ви и на вас този успeх от все сърце!

# 264
моите брадавици изчезнаха след курс с изопринозин, предписан от кожен доктор, антивирусен препарат, който за мен се оказа фантастичен.

# 265
  • Под гъбата
Чувствително подобрение при мен настъпи след третирането на брадавицата с масло от чаено дърво. Капвах върху брадавицата на пръста и забравях за нея, по някое време пак. Единствен недостатък е малко неприятната миризма с която се свиква, но пък няма парене, болка и никакви други неприятни усещания. Сега само напипвам брадавицата ноне се вижда, което ми подсказва че не съм я излекувала , но мисля да направя курс със Изопринозин.

# 266
Моите плоски брадавици са по лицето тръгнаха от клепачите днес ходих на дерматолог и ми гориха с течен азот. Поръчах на брат ми, който жевее в Гърция да ми купи този крем Duofilm  но в аптеката са му казали че лицето въобще не трябва да се маже с него, на мен надеждата ми беше че ако не стане с течният азот да се мажа с този крем. Който го е ползвал нека сподели повече за него. Предварително благодаря

# 267
Сдобих се с този крем Дуофилм и сега въпроса ми е как се ползва. За плоски брадавици, по едната ръка. А бихте ли ми препоръчали и някакъв имуностимулатор за дете?

# 268
Да споделя моя скромен опит по отношение на плоските брадавици на лицето.След като пих няколко месеца ремасан без ефект,започнах да налагам според мен излязлата първа брадавица с пчелен клей, парченце размесено като пластелин и така го залепвам .Стоя цяла нощ,и на другия ден почиствам с лосион мястото да не жълтее,а после след около седмица леко я разчоплям и слагам лимонов сок пресен на самото място.След няколко процедури с лимоновия сок  изчезна.Разбира се първо мястото хвана коричка и след като падна нямаше и следа от брадавицата.Успех и дано съм била полезна на всички с подобен проблем!

# 269
  • до една звездичка
...леко я разчоплям и слагам лимонов сок пресен на самото място....

Това е и моят метод.

Общи условия

Активация на акаунт