ПОМОЩ!!!УПОРИТИ БРАДАВИЦИ :(((((

• 368 024
  • 448
  •   2
Отговори
# 270
Относно плоските брадавици имах много по лицето,но си мислех че са петънца и много ме дразнеха.Ходих на пилинг на лицето,за да ми се изчистят "петънцата",но за мой ужас станаха много повече,защото от самата киселина се разпространяват навсякъде. Ходих по мъките много време,докато зъболекарката ми не ги видя и ме прати при дерматолог ,който от нейните думи е "много добър". Гори ми лицето с азот три пъти и ме обезобрази до такава степен,че бях ужасна за гледане.И понеже работя в магазин за маркова парфюмерия и козметика,представете си как се чувствах пред клиентите.Никакъв грим не можеше да скрие петната от изгаряне на лицето. Това продължи почти година,докато не отворих в нета да търся нещо и се натъкнах на Ремасан. Искам да ви кажа,че го пих повече от шест месеца и нямам никакви белези и брадавички по лицето. Колежките ми,които ме знаеха как изглеждах и ме виждат сега са изумени от резултата,аз също. Освен грижата за брадавичките,ми подобри структурата и на кожата ,поне при мен и не се появяваха пъпчици,които всички нас много ни дразнят.

# 271
  • Под гъбата
Чувствително подобрение при мен настъпи след третирането на брадавицата с масло от чаено дърво. Капвах върху брадавицата на пръста и забравях за нея, по някое време пак. Единствен недостатък е малко неприятната миризма с която се свиква, но пък няма парене, болка и никакви други неприятни усещания. Сега само напипвам брадавицата но не се вижда, което ми подсказва че не съм я излекувала , но мисля да направя курс със Изопринозин.
Включвам се отново с мнение след поста си. Не правих курс със Изопринозин,нито пък с нещо друго. Мазах и с чаеното масло докато не свъши и един път забелязах че вече ги няма гадните брадавици. Сега има само леко кафеникава точица на мястото където беше най голямата, но на другите места нямам.

# 272
http://eruditabg.com/?pid=39&NewsID=184 Тези лепенки ми помогнаха много за една упхоритая дето ми беше излязла на крачето, но трябва постоянство Simple Smile

# 273
  • Пловдив
Незнам дали не беше съвпадение, но точно когато започна да ми излиза поредната,т.е. последната Simple Smile брадавица на палеца започнах да пия едно шишенце Цитросепт, което бях купила преди мноооого време и вече щеше да му изтече срока на годност. Брадавицата се стопи от само себе си и от тогава не са ми излизали. Пак повтарям - твърде вероятно е да е просто случайност, но ако започне да ми излиза ще пробвам първо с цитросепт. Най-вече - не вреди  Hug

# 274
Гледам, рекламират някакво лекарство Wartner - някой има ли впечатления?

# 275
http://eruditabg.com/?pid=39&NewsID=184 Тези лепенки ми помогнаха много за една упхоритая дето ми беше излязла на крачето, но трябва постоянство Simple Smile

Точно тези ми помогнаха за една брадавичка на лицето  Wink Беше започнала да расте доста, пречкаше ми се, а като започна и да ме наболява се разрових в нета и прочетох много добри отзиви за тях. За 6 дни, т.е. със 6 лепенки ми падна гадинката.  Peace

# 276
Здравейте, не съм изчела цялата тема, така, че ако повтарям, извинявам се. Скоро изпробвах този продукт и след няколко намазвания ми изчезнаха. По-скоро падат брадавиците. Условието е да са на краче брадавиците, а не плоски изцяло залепени за кожата. Ето и линк, макар да не знам дали у нас се предлага на пазара: http://www.drscholls.com/drscholls/productSearch.do?method=doPro … &searchArg=14
Дано съм била полезна Hug

Да допълня - напълно безболезнено е, само леко пощипва и сърби след намазване. Около седмица ми отне за най-упоритата.

# 277
Вярвайте ми с тези брадавици преди двайсетина години сестра ми-беше още дете-имаше големи проблеми-целите ръчички й бяха покрити.Незнайно от къде родителите ни научиха за някаква бабичка в съседно село и я заведоха.После тя ми каза,че нещо си мърморела,удряла по някакви дъски и казала на никой да не казва думите,че брадавиците отново ще се появят...Ако щете ми вярвайте с брадавиците- КРАЙ!Сестра ми вече мина трийсетте,но оттогава никаква брадавичка,дори и най-малката,жалко,че вече не сиспомняме се лото,а бабичката със сигурност е покойница...така,че стават и чудеса.Сега чувам за разни бабки и дядовци дето махали големи черни изпъкнали бенки, но дали е вярно...

# 278
А този замръзител дали е ефективен-гледам му реклама, чела съм за него но ми се иска някой пробвал да каже че моите са на лицето и не ми се рискува. А за бабичката и ман са ме водили като дете и ми се махна тогава, но сега ми излизат други изглежда мина давностния срок  Laughing

# 279
Аз имах адски много брадавици по ръцете (38 общо на двете) и на дясното стъпало (17). Започнах да ги мажа с Еликсир 484. По същото време бях на гости в Щатите и там домакинята ми демонстрира как се мият чинии с ръкавици (верно не ми беше хрумвало). Дали от Еликсира, дали от това че се научих да мия с ръкъвици или пък от тихоокеанския климат - изведнъж станаха на корички, обелиха се и край. Сега имам две латентни на десния показалец - съвсем леко се напипва релефът им, но не се виждат и не растат. Гадост е това.

# 280
Момичета, брадавиците на дъщеря ми изчезнаха напълно!  newsm44 newsm44 newsm44
Да е жива и здрава д-р Маркова! Ще сме и признателни винаги!!!

# 281
m-i малко по-нагоре писах, че се оттървах от една на лицето. Копвам го  Peace

http://eruditabg.com/?pid=39&NewsID=184
 - Точно тези ми помогнаха за една брадавичка на лицето  Wink ... За 6 дни, т.е. със 6 лепенки ми падна гадинката.  Peace

# 282
  • София
Здравейте.Преди 20 дни родих,но като бях в 9-я месец на лицето точно над едната вежда ми излезе брадавица.Първо беше пъпка ,която се превърна в брадавица.Някой има ли такъв проблем.Четох че на някои им изчезват през бременността а на мен обратно

# 283
На мен през бременността ми излязоха сякаш хиляди бемки и брадавици то вероятно е от хормоните според мен може да се махнат след бременността когато всичко си дойде на място.

# 284
И аз имах няколко по ръцете,и на мен няколко пъти ми се появяваха пак,но след няколко горенета с азот ми изчезнаха и вече 2 години нищо не ми се е появявало. Много са упорити,защото ако не са добре изгорени се самозаразяваш...

Общи условия

Активация на акаунт