Бързи здравословни въпроси и отговори – 14

• 62 983
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Падат, да. Нещо обезпокоително има ли

Зацапване то може да е от овулацията, и аз съм имала. Казаха ако продължава, да отида за хормонален препарат.

# 616
  • На брега на реката
Падат, целите са в белези. Тя и тяхната майка е с няколко белега на главата. Баща им също. Стела, вие дете била ли сте? Падате, ставате, поизтупвате се и продължавате с игрите.

Могат ли коликообразни болки да се проявят ниско долу в дясно. Не мога да си обясня болката, но определено имам газове и ми е подут корема, периодично ме реже пълзяща болка, която чак ми пречи да съм изправена.

# 617
Падат, да. Нещо обезпокоително има ли

Зацапване то може да е от овулацията, и аз съм имала. Казаха ако продължава, да отида за хормонален препарат.

Може,но до сега не ми се беше случвало и се притесних,иначе да по календар съм в ОВ.Ако продължи и след това ще се консултирам с доктор.Благодаря ви!Хубав ден и бъдете здрави! 😊😊😊

# 618
Падат, целите са в белези. Тя и тяхната майка е с няколко белега на главата. Баща им също. Стела, вие дете била ли сте? Падате, ставате, поизтупвате се и продължавате с игрите.

Могат ли коликообразни болки да се проявят ниско долу в дясно. Не мога да си обясня болката, но определено имам газове и ми е подут корема, периодично ме реже пълзяща болка, която чак ми пречи да съм изправена.

Да не апандисит?Аз имах подобни болки,но не толкова силни.Изпих един Нексиум и ми минаха.От тогава не помня да съм имала.

# 619
До какво може да доведе много ниска стойност на хемоглобин? Към какъв специалист да се насоча-хематолог? Препоръчайте ми клиника?

# 620
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
бледен и отпуснат вид, слабост, световъртеж, обща отпадналост, рязко отслабване - това са видимите симптоми.

# 621
  • Под сянката на разлистените кактуси
До какво може да доведе много ниска стойност на хемоглобин? Към какъв специалист да се насоча-хематолог? Препоръчайте ми клиника?

Проверете си желязото също. Защо е нисък хемоглобина?

# 622

Новородените трябва да имат хемоглобин: 17-22 гр./дл.; бебета на едноседмична възраст: 15- 20 гр./дл.; бебета на едномесечна възраст: от 11 до 15 гр./дл.; деца: 11 до 13 гр./дл.; мъже: 14-18 гр./дл.; жени: 12-16 гр./дл.; мъже над средната възраст: от 12, 4 до 14, 9 гр./дл.; жени над средната възраст: от 11, 7 до 13, 8 гр./дл
Обърнете се към мнение на доктор,ако стойността е много ниска.

# 623
  • На брега на реката
Бих добавила главоболие, суха кожа, болнавост. Хематолог ти трябва, да! Те си знаят какви други изследвания да назначат, за да установят причината и вида анемия или дефицита.
Като начало помисли дали имаш хемороиди, проблеми със стомаха, обилен цикъл.

# 624

Новородените трябва да имат хемоглобин: 17-22 гр./дл.; бебета на едноседмична възраст: 15- 20 гр./дл.; бебета на едномесечна възраст: от 11 до 15 гр./дл.; деца: 11 до 13 гр./дл.; мъже: 14-18 гр./дл.; жени: 12-16 гр./дл.; мъже над средната възраст: от 12, 4 до 14, 9 гр./дл.; жени над средната възраст: от 11, 7 до 13, 8 гр./дл

newsm78 newsm78 newsm78

# 625

newsm78 newsm78 newsm78

# 626
Момичета, вчера и днес пишкам буквално през половин един час. Няма никакъв друг дискомфорт преди по време и след ходене. Нормално количество урина и ми се дохожда изведнъж ....
Корема ми също е доста подут, но прекалявам напоследък с храната....на няколко пъти преядох...
Вярно пия повече вода ...ядох и мноооого диня но това преди няколко дни, а проблема е от вчера. Ужасно е. Почти цял ден съм в тоалетната....
На какво може да се дължи ?

# 627
Пусни си една урина....седимент и белтък, за да видиш има ли възпаление.

# 628
Аз днес съм по-добре,Температура 35.8 мисля че е от изтощение.Обаче още има кървене.Ако е от Овулацията ще изчакам да мине този период и ако не спре отивам на доктор.Притеснявам се много.....Да не е майтап,може ли да е  от ВАРИЦЕЛАТА?Нямам болки за сега,не мога и не знам как да си обясня причината.....?

# 629
Варицелата си е гадно и тежко заболяване. Атакува навред...изтощава на макс.
Според мен е някакъв хормонален дисбаланс...

Общи условия

Активация на акаунт