Бързи здравословни въпроси и отговори – 14

• 62 989
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
О при теб вероятно е от варицелата. Аз писах за друга дама, която питаше, или ти питаше, объркала съм се май. Вероятно някъде навътре имаш ранички от варицелата и от там секрет. Би трябвало да премине. Аз имах и болки от вътрешните органи, мисля че просто и по лигавицата навсякъде имах пъпки- рани.

# 631
О при теб вероятно е от варицелата. Аз писах за друга дама, която питаше, или ти питаше, объркала съм се май. Вероятно някъде навътре имаш ранички от варицелата и от там секрет. Би трябвало да премине. Аз имах и болки от вътрешните органи, мисля че просто и по лигавицата навсякъде имах пъпки- рани.

ДА и аз имам пъпки на всякъде даже и по дланите и езика,а там са много болезнени,да може и от това да е,знам че всички вътрешни органи са възпалени.Ще изчакам още да мине карантината,да видим дали ще премине,ако не ще се консултирам с докторката.Благодаря!

# 632
От какво друго може да е освен възпаление на пикочните пътища? В смисъл ало проблема ме е урологичен, толкова често пишкаме от какво може да е?

# 633
Има цистит без болки..само с чести позиви. Ако има бактерии в урината, това значи възпаление накъде по пикочните пътища..мехур или горе бъбреци. Може и песъчинки да са...

# 634
Здравейте!!! Не знам дали не задавам тъп въпрос,но има ли цикъл след премахнати яйчници,а матката си е на мястото?!? Малко съм объркана и имам нужда от пояснение!!! Нямам възможност да говоря  сега с лекар и ще съм благодарна ако някой ми даде отговор!!! Благодаря!!!

# 635
Ако са ти премахнати яйчниците и имаш кървене, трябва веднага да се обърнеш към лекар. Това не е менструация. Може проблемът да е сериозен.

# 636
  • БГ
Здравейте, за съжаление личния лекар на съпруга ми почина. След проверка е сайта НЗОК установих, че е записан при никого. В този случай може ли да бъде записан при лекар по избор или трябва да се изчака декември месец? Благодаря Ви предварително 😊

# 637
Юли също може да се смени ЛЛ. Но не мисля че във вашия случай е нужно да чакате някакъв срок.

# 638
Моя личен лекар почина след инцидент преди няколко години. Същия месец направих избор на нов, носи се само синята здравноосигурителна книжка.

# 639
Юли също може да се смени ЛЛ. Но не мисля че във вашия случай е нужно да чакате някакъв срок.

Юни и декември се сменят ЛЛ по желание на пациента.

# 640
Моя грешка...да.

# 641
Ако са ти премахнати яйчниците и имаш кървене, трябва веднага да се обърнеш към лекар. Това не е менструация. Може проблемът да е сериозен.
Благодаря за бързият отговор!Сега нямам кървене!Операцията беше по друг повод,но са видели,че яйчника е с киста и усукан около матката и са го отсранили!Другият яйчник е махнат преди 18 години.След операцията ми дойде цикъла на датата с нормалните за това болки и кървене!Казах на хирурга и той отговори ,че е нормално и добре ,че е изчакал операцията,за да не отлагаме !Сега се замислям като няма хормони от яйчниците,матката как ще овулира и въобще да очаквам ли цикъл!Моля за отговор,аконякой е минал по този път!!!!

# 642
След операцията е нормално да си имала менструално кървене. От тук нататък няма да се случва. За съжаление, с два премахнати яйчника ще влезеш рязко в менопауза с всичките неприятни симптоми от това.

# 643
След операцията е нормално да си имала менструално кървене. От тук нататък няма да се случва. За съжаление, с два премахнати яйчника ще влезеш рязко в менопауза с всичките неприятни симптоми от това.

Огромно благодаря,tonynette!!!Сега вече спокойно мога да запиша час за цитонамазка,че излезе трета група предният път!!! Благодаря,благодаря,благодаря.....А за менопаузата  съм готова,имам вече симптоми.....

# 644
Здравейте! Пак съм с въпрос за ВАРИЦЕЛАТА....Днес ми е 7-ми ден от карантината,а пъпките си стоят,смисъл не се пукат,не съхнат. само 3-4 на лицето.Температура нямам,ама все едно ми се гади.Нормално ли е?Кога ще започнат да завяхват тези пъпки.?Даже и първата която излезе не е завяхнала/спукала. .?

Общи условия

Активация на акаунт