Парфюмни размисли и страсти - 217

• 129 199
  • 762
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Аз се присъединявам към предложението на Deetron.Този парфюм е върховен,още като излезе го пробвах,а трайността му върху моята кожа е зверска.При мен супер много прилича на Бърбъри Брит едт,това го писах още преди време.Пробвай и това Бърбъри,за мен е уникален отвсякъде!Къде да търся Донна на Валентино,не я видях преди дни,дано вече е налична.Трябва да отида до Парадокса там е много възможно да я има.Мен това Живанши отначло ме грабна доста,но в последствие нещо започна да ме дразни в него,не ми е комфортно в компанията му.Много сложен парфюм е за мен и не пасва на всеки,трябват си проби аз в началото се подлъгах по него също.

# 556
Нуждая се от вашите мнения и съвети. Наближава Р.Д. на снаха ми и искам да и подаря парфюм. Ориентир - La Vie Est Belle Lancome for women е любимият и аромат. Миналата година и подарих Poison Girl Christian Dior, много го хареса и си го носи с удоволствие. Как смятате, Бонбонът на Виктор и Ролф дали ще и допадне? А Прада Канди? Скарана съм с тая група аромати и съм напълно безпомощна в избора. Моля, помагайте!  Hug

# 557
  • Пловдив
Снаха ти е "от моята група". Обожавам парфюмите,които си изброила и съм сигурна,че ще хареса Бонбон-а.

# 558
Снаха ти е "от моята група". Обожавам парфюмите,които си изброила и съм сигурна,че ще хареса Бонбон-а.

Предположих, защото на мен не ми хареса  Laughing
Много благодаря за мнението.  Hug Ще и пратя предварително пробичка, за да съм сигурна в избора си.

# 559
Нуждая се от вашите мнения и съвети. Наближава Р.Д. на снаха ми и искам да и подаря парфюм. Ориентир - La Vie Est Belle Lancome for women е любимият и аромат. Миналата година и подарих Poison Girl Christian Dior, много го хареса и си го носи с удоволствие. Как смятате, Бонбонът на Виктор и Ролф дали ще и допадне? А Прада Канди? Скарана съм с тая група аромати и съм напълно безпомощна в избора. Моля, помагайте!  Hug
Трудна работа, вкус приятел няма. А за парфюм, аз лично, не смея да препоръчвам смело за друг човек.
Но все пак, погледни тези, може да ѝ харесат:
Armani Code Satin Giorgio Armani for women https://www.fragrantica.com/perfume/Giorgio-Armani/Armani-Code-Satin-31664.html
La Petite Robe Noire Intense Guerlain for women https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/La-Petite-Robe-Noir … ntense-39157.html
Jimmy Choo Jimmy Choo for women https://www.fragrantica.com/perfume/Jimmy-Choo/Jimmy-Choo-10573.html
Live Irrésistible Délicieuse Givenchy for women https://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Live-Irr-sistible-D … cieuse-43336.html
Angel Muse Mugler for women https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Angel-Muse-36416.html

# 560
  • Sofia
И Black opium YSL

# 561
Бонбона и баш като за нея или Бомбата Едп или Интенз още по- добре.
Валентино Аква го търсих много, няма в Дъглас, няма в Леро. Намерих в Сефора, но постоянно няма тестер, защото като извадят на същия ден го крадат, ми казаха.

# 562
  • София
Пробвах вчера червеното Narciso. Гледайки пирамидата преди това си казах, че ето най-сетне ще се появи нещо на марката, което да харесам. Но при опит - не би. Грубо и неравно ми е като изпълнение. Кедърът боцка, розата е главозамайваща, че и главоболна в началото. Различно от всичко, което са правили до сега все пак.

Опитах обаче и прекарасно описаното от Ковачева Valentino Noir Absolu Musc Essence. Страхотно точно описание! Сапун Лукс е там и е много красив и успокояващ. Мъжът ми също много хареса как ми стои, намалението в Douglas крещеше "купи го", но устоях - този месец се раздадох отново с покупката на козметика и красоти. Знам обаче, че ще ме човърка този аромат и то все по-надълбоко Simple Smile 

# 563
Просто е невероятен този парфюм на Валентино. Наесен ще го купа задължително. Сега съм на морска вълна с обожаемия Цитрон Ноар и О де Солей плюс олиото му със златни частици.

# 564
  • СОФИЯ
Аз пък днес разносвам Dolce Garden на D&G
Много ме радва.
Само че при мен трайността е около 2,3 часа и петдесетицата ще свърши за нула време Rolling Eyes

# 565
  • Пловдив
Просто е невероятен този парфюм на Валентино. Наесен ще го купа задължително. Сега съм на морска вълна с обожаемия Цитрон Ноар и О де Солей плюс олиото му със златни частици.
Хайдеее, сега и аз ще трябва да го пробвам...зарибихте ме.
А и като направя съпоставка на парфюмите които харесваш са идентични с тези които и аз харесвам.

# 566
Недей струва 300 лв., а съм почти сигурна, че ще се зарибиш въпреки, че сега му е много топло на този парфюм. Hug

# 567
  • София
Днес бях на щанда на Ajmal и ми се иска да допълня идеите за хубави бадеми.
Става дума за този дамски: Sonnet For Female

Скрит текст:
Нотки: Амбър, Бергамот, Бадем, Сандалово дърво, Тубероза и Ванилия.
Страхотен парфюм - издръжан в европейски модерен стил, много секси, плътен, наситен, леко кремав, амбров, има и гурме нюанси, но не в сладкарска посока. Блотера мирише Божествено и луксозно! Бадема звучи сравително натурално - нито е сладък, нито пък горчив. Sonnet има много хармонична композиция и горещо го препоръчвам за тест. Цена: 65лв за 75мл.

# 568
  • Бургас
О,300 лв. ми идват прекалено и то за парфюм на Валентино,по смъртно не бих платила цената му,ще го пробвам да видя на какво толкова уникално ухае за тази цифра.

# 569
  • Варна/Лондон
О,300 лв. ми идват прекалено и то за парфюм на Валентино,по смъртно не бих платила цената му,ще го пробвам да видя на какво толкова уникално ухае за тази цифра.
Имах удоволствието да го пробвам, уникален, всичко написано за него  даже  е малко, но определено си е скъпичък за Валентино. Почти за същата сума си поднових ТF Oud Wood.

Da добавя две сполучливи попадения на ММ, пурвият е насляпо по нечие описание от темата(не мога да се сетя сега кой), а вторият му е подарък. Изненадващо секси, мъжки, присъствен е X for Him, но почти не откривам нищо за него в нета. Препоръчвам за проба.

Последна редакция: пн, 09 юли 2018, 22:08 от Джеронимо

Общи условия

Активация на акаунт