Парфюмни размисли и страсти - 217

• 129 270
  • 762
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ковачева, след това и предишното ти описание на Роза Верде, чакам този парфюм с огромно желание и любопитство! (Даже мисля, че и на сляпо, ако си го взема, пак по-вероятно е да го харесам! Wink )

# 181
  • София
След невероятното описание на Ковачева, днес бързах да пробвам Noir Absolu Musc Essence, много хубав наистина, но на мен ми е много сходен като усещане и емоция с Градската кралица( да не се разбира, че са еднакви аромати), а пък от Кралицата си имам много, така че няма да го мисля за сега. Уда не ми хареса изобщо, горчив и киселеещ ми дойде, може би заради високите температури.

# 182
  • Пловдив
Къде мога да видя и тествам Nichane и кой бихте ми препоръчали като отличаващ се за марката?

Скрит текст:
Може би не съм успяла да публикувам предишния пост, макар че го написах. Явно нещо се е случило. Извинявам се за недоразумението.

Последна редакция: чт, 07 юни 2018, 17:57 от lili_78

# 183
  • Sofia
Дами, има ли къде в София да тествам Original Vetiver на Creed? Hug

Интересно ми е, наистина ли е толкова сходен на Mugler Cologne?

P.S.: Сега му видях цената и май ще си остана само с подушването на тестера в магазина. Mr. Green

Последна редакция: чт, 07 юни 2018, 18:15 от Blаck Cat

# 184
Момичета,може ли мнение за Creed Aventus Eau de Parfum,искам да го взема за подарък..?
Да опитам ли първо с мостра,или направо да поръчвам?

# 185
Момичета,може ли мнение за Creed Aventus Eau de Parfum,искам да го взема за подарък..?
За мен е страхотен, но за подарък не знам. Толкова скъп парфюм и да не се хареса? Опитай с мостра задължително.

# 186
PELLI, не познавам някой, който да не го харесва😀.

# 187
  • София

Поръчвай Hands Ok Hand  Гарантирано новият собственик ще бъде възхитен!

# 188
Невероятни сте,благодаря много!
Гледах един клип с момче,който прави ревюта на аромати и това му бил най-хваленият за всички времена,впечатлих се направо.
Кой произвежда този парфюм?

# 189
PELLI, не познавам някой, който да не го харесва😀.
Мъжът ми. Peace Освен, че не го харесва има сериозна алергия от него и става на огромни червени сърбящи обриви.

# 190
Aventus за мен е еталон за мъжки парфюм. Харесва ми, но от друга страна не смятам, че е нещо велико и според мен е твърде надценен, почти колкото One Million на Пако Рабан. Не бих си го купил, но ако го получа като подарък, бих му се зарадвал.

# 191
  • Бургас
Aventus е страхотен парфюм и за мен и мисля,че ще се хареса.Дали някой вече е пробвал новите ексклузиви на Шанел? Надявам се да се включи Йоан Владимир и да ги опише както тя си може.Two Hearts

# 192
Да споделя впечатления от новите си придобивки. Купих малък флакон (10 мл) от Calvin Klein Obsessed и две мостри с него. Obsessed първоначално ме удари в носа. Буквално. Като одеколон. Даже направо като лавандулов спирт (добре, че харесвам аромата на лавандула). Но след време се превърна в доста по-приятен лек аромат, който ми се струва добър за лятото. Едната мостра е D&G Light Blue. Всъщност го взех за майка ми и се надявам да го хареса, но реших и аз да пробвам все пак. Е, не е за мен. Първоначалният аромат на цитрус горе-долу ми допада, но след това се променя по начин, който не ми харесва особено. Четох, че съдържа нотки на кедрово дърво. Е, това ще да е онова, което не ми допада, някакъв наистина дървесен аромат, който аз не мога да определя съвсем точно. И накрая, Mugler Alien. О, да! Ето това вече е моят аромат!

# 193
  • София
Сред тези приказно ухаещи цъвтящи липи дава ли ви сърце да носите силен парфюм?
Последните дни носих лекички флорални повеи, но днес петъчното настроение е много добро и съм с Orchid Soleil. Не съжалявам, че го взех - усещам го по всяко време и ми създава чудесно настроение. Царевичката или ориза отлита бързо, но пък кестеновия крем е с мен за дълго. Туберозата е отчетлива, но обрана и слава богу върху кожата ми е не-сексуална. Чувствам се като дете по време на ваканция. Мъжът ми веднага ме улови, че съм с нова придобивка, но сподели, че много ми отива този аромат.

# 194
  • София
Здравейте, купих си Cartier Baiser du dragon от парфимо и проверката на нбач кода ми върна че е произведен 2017. Мислех че е спрян от производство, и бях решила да се запасявам. Някой знае ли дали наистина е спрян или сайта е неверен? Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт