Парфюмни размисли и страсти - 217

• 129 195
  • 762
  •   1
Отговори
# 570
  • На черешатааа
Днес бях на щанда на Ajmal и ми се иска да допълня идеите за хубави бадеми.
Става дума за този дамски: Sonnet For Female

Скрит текст:
Нотки: Амбър, Бергамот, Бадем, Сандалово дърво, Тубероза и Ванилия.
Страхотен парфюм - издръжан в европейски модерен стил, много секси, плътен, наситен, леко кремав, амбров, има и гурме нюанси, но не в сладкарска посока. Блотера мирише Божествено и луксозно! Бадема звучи сравително натурално - нито е сладък, нито пък горчив. Sonnet има много хармонична композиция и горещо го препоръчвам за тест. Цена: 65лв за 75мл.

Може  ли да се поръча онлайн някъде? И щанда му в Сф ли е?

# 571
О,300 лв. ми идват прекалено и то за парфюм на Валентино,по смъртно не бих платила цената му,ще го пробвам да видя на какво толкова уникално ухае за тази цифра.
И двете лимитки на Валентино са по толкова. Уда си е уд, а муска е много сложен парфюм, който по нищо не отстъпва на много нишови аромати.

# 572
И на мен 300 лв. ми се струват твърде много за Валентино. Но определено описанията ме заинтригуваха и ще го тествам.

Аз пък все чакам някой да сподели нещо за Néroli Amara на Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire. След моя ентусиазиран отзив с търсачката намерих само едно разочаровано мнение: че е обикновен. Аз го пробвах веднъж и така лятно, положително ме настрои, толкова ми хареса лимонът в този парфюм, че бях на крачка да го купя; само мисълта, че е възможно в сайтовете да се появи на по-изгодна цена, ме възпря. Пробвахте ли го?

# 573
Да, пробвах го няколко пъти. Бях супер настроена, защото обожавам нероли, но никак не ми хареса. После отново и се отказах.

# 574
  • Варна/Лондон

Между другото, дами, дали сте чували за този парфюм на Том Форд Nerd Stuck Out Tongue Closed Eyes
Скрит текст:

Само за £170  Simple Smile

# 575
densi, знаех си аз, че щом няма суперлативи в темата, трябва по-рационално да подходя към този парфюм: може първоначално да ми е харесал, но най-малкото - трябват още проби преди да се убедя окончателно, че ще го купувам.

# 576
  • София
Днес пък беше денят за проба на Guerlain Musc Noble. Малко старомоден (ама като out of date, а не готина бабичка) ми се стори - уж ориенталец, ама беззъб. Розата е вехта и прашна. Но може и да не съм го усетила напълно, защото доволно се бях обляла сутринта с любимата ми роза напоследък - Senora на Ajmal. От тази серия на Guerlain Santal Royal продължава да ми е любимец.

# 577
Излязъл ли е муска на Герлен? Нямам търпиние да го пробвам.

# 578
  • София
Излязъл ли е муска на Герлен? Нямам търпиние да го пробвам.

Зареден е в Дъглас. Драсни после как го намираш.

# 579
Благодаря. Hug
Ще пиша. Бутилката му е феноменална. Приятелка, която обаче харесва леки парфюми го хареса много, но ние имаме напълно различен вкус. Очаквам нещо прекрасно.

# 580
  • Germany
О,300 лв. ми идват прекалено и то за парфюм на Валентино,по смъртно не бих платила цената му,ще го пробвам да видя на какво толкова уникално ухае за тази цифра.
Аз не виждам защо трябва да се отписва един парфюм, само защото бил скъп, и то на Валентино?! Да не би да има правило, че Валентино изкарва лоши неща на пазара? Актуалните цени на много от мейнстрийм парфюмите са много близки до цената на коментирания парфюм и 150 евро не са вече толкова стресиращи. Цената на Габриел на Шанел е 137 евро в Дъглас, по същата логика трябва и от него да очакваме чудеса за тези пари, а нищо такова не предлага,освен името Шанел. Това не пречи на хората, които го харесват да си го купуват обаче. Поне пробвайте даден парфюм, преди да коментирате и съдите, струва ли си или не, бихте ли платили цената му или не. Решението е индивидуално и не виждам, как фактът, че аз мога/не мога да платя цената му, ще се отрази на характеристиката на парфюма. От години пишем вече в тази тема и е редно да проявяваме малко повече усет и толерантност.

Последна редакция: вт, 10 юли 2018, 00:26 от kovatcheva

# 581
Момичета и момчета, как процедирате когато избирате парфюмен гардероб за морето?

Според нотите?

Някои аромати се развиват особено добре на морския бряг, писали сме за Лютите чушки, Innocent, Angel Violette, Womanity...Кои са любимците ви?

Чудя се как да процедирам тази година. Смокиня, кокос, лятна лимитка, нероли? Нещо ново? Нещо старо?
Засега планирам Аура и Аква Дивина, Noble Fig, Bright Neroli, Womanity (Eau pour Elles, Le Gout, EdP, Liquieur, за да ги сравня).

# 582
  • Бургас
Ковачева,не съм отписала парфюма,ще го пробвам бъди сигурна.Но наистина ми идват много 300лв, за парфюм на Валентино и като гледам не само на мен,никога не е провокирал с ароматите си покупка,далеч са от вкуса ми.Както и да е просто споделих моите размишления относно цената,няма повод за драми. Simple Smile

Последна редакция: вт, 10 юли 2018, 09:30 от Bright Crystal

# 583
  • София
Скрит текст:
Днес бях на щанда на Ajmal и ми се иска да допълня идеите за хубави бадеми.
Става дума за този дамски: Sonnet For Female

Скрит текст:
Нотки: Амбър, Бергамот, Бадем, Сандалово дърво, Тубероза и Ванилия.
Страхотен парфюм - издръжан в европейски модерен стил, много секси, плътен, наситен, леко кремав, амбров, има и гурме нюанси, но не в сладкарска посока. Блотера мирише Божествено и луксозно! Бадема звучи сравително натурално - нито е сладък, нито пък горчив. Sonnet има много хармонична композиция и горещо го препоръчвам за тест. Цена: 65лв за 75мл.

Може  ли да се поръча онлайн някъде? И щанда му в Сф ли е?

gold laydi - да, Ajmal имат щанд в София - МОЛ Парадайз.
Мисля, че въпреки липсата на он-лайн сайт, ако си пишете с любезните момичета през фейсбука на магазина Ajmal Bulgaria, те ще могат да ти пратят парфюм. Не знам дали е добре да рискуваш на сляпо - по-добре тествай, ако можеш, но като цяло смятам, че Sonnet не е рисков, ако харесваш посоката, която описах - амбров, объл, леко кремав, с намеци за гурме. Но пък от друга страна знаем тук какви дискусии сме имали по въпроса за слепите поръчки, така че най-добре пробвай лично за да няма после ненужни разочарования.

# 584
  • Germany
Bright Crystal, за мен няма абсолютно никакво значение, какво ще пробваш, и какво ще е мнението ти за него, нямам никаква "драма" с това. Дразнещото е друго, че се говори пренебрежително и осмиващо за парфюми и цели марки, които даже не се познават. Просто споделянето на всяка мисъл, която ни хрумне ми идва прекалено,особено от потребител с претенции.

Общи условия

Активация на акаунт