Парфюмни размисли и страсти - 217

• 129 168
  • 762
  •   1
Отговори
# 645
Арамис предлага ли се в България и ако да, къде?
никога не съм обръщала внимание Flushed

днес във фрагрантика видях това - бих го пробвала и с удоволствие ще прочета впечатления за него:
Tobacco Reserve Aramis

Скрит текст:

имам страхотен сантимент към марката и бутилката, кутийката изглежда много вълнуващо /глупаво определение, но точно така я чувствам Wink /, а нотките са интригуващи ...

# 646
  • София
Вчера се сетих за марката, понеже ми се стори, че мернах техни аромати в една аптека. После гледах във фрагрантика и опаковките са различни. Вече почти 24 ч. се чудя дали аз съм се объркала, дали имат нови опаковки или е била някаква имитация.

# 647
  • София
kovatcheva, прекрасни ревюта! Напълно споделям мнението ти за новия Guerlain.

Аз пък ще ви разкажа за любимата ми напоследък роза, която е вплетена в Senora на Ajmal. Цялостно доста прилича на Midnight Poison и който има сантимент към този аромат и му липсва, може да опита този, който може да се намери в щанда на марката в Парадайс мол.

Интересно е да се следи превъплъщението на розата в парфюма. В началото тя е по-скоро пикантна и подправкова, без да бъде остра или нахална обаче. В средата се олекотява и става въздушна, все едно вятър повява аромата на букет, в който има рози, но и други цветя. А в базата е великолепно смолиста и се слива с кожата, благодарение на бензоина. Другото, което ме изненадва, че освен ароматът на роза, парфюмът пресъздава много успешно текстура и цвят - аха и може да докоснеш деликатните кадифени листенца. Червените рози не ухаят така, но цветът на тази е тъмно червен като внушение.

Не бих казала, че парфюмът е ориенталец, но пресъздава жената, която мъж от Ориента би обожавал - ароматът е фин, нюансиран, дълготраен, вълнуващ. Люлее те между желанието да съзерцаваш, а друг път да докоснеш. Много моя е тази Senora, много!

# 648
Арамис предлага ли се в България и ако да, къде?
никога не съм обръщала внимание Flushed
Предлага се тук:
Скрит текст:
Но този, който си показала, не го виждам.
Аз съм набелязала марката, въпреки тоталната забрана на половинът да му купувам парфюми, но все още не съм решила кой да избера. Simple Smile

# 649
Bright Crystal,  дай още един шанс на Love in White. Ако трябва да взема не десет, а само един, единствен парфюм, много вероятно това да е парфюмът.
Love in White е безусловно женствен, елегантен, изящен, вдъхновяващо ухание от магнолия, перфектно съчетана с оризовата пудра. И на работа колегите ме преследват с: Парфюмът ти е разкошен! Simple Smile

# 650
Ох, аз станах разногледа момичета!   #Crazy
Едната ръка ми е полята с Musc Noble Guerlain, а другата с Valentino Noir Absolu Musc Essence, душа се непрекъснато и не мога да повярвам в какво ги превръща моята кожа.

Musc Noble Guerlain - при мен няма нищо от изброените ноти в пирамидата.  newsm09
Започва с комбинация от ууд и сантал и страшно ми харесва,  съвсем за кратко  усещам ууда леко натрис с шафран, по-остър и пиперлив върху подложка от сантал!?, да отчетливо усещам сантал и още нещо което не мога да определя newsm78, омеква бързо, утихва и остава една санталена сладост, до момента в който цъфва розата. Тя е розов трендафил, имахме в градината под прозореца огромен храст трендафил и миришеше точно така, леко накиселява, има лека зеленина и свежест. Розата за късмет върху мен се задържа съвсем за кратко и се сля с мускус. Върху мен мускусът е мек, пухкав и лек и пак в съчетание със сантал и щипка розов пипер, който придава една лекота и игривост на цялата композиция, сякаш кехлибарни искрици подскачат и не позволяват на аромата да утихне и слегне.
В базата си е ненормален просто, сладостта и мускуса постепенно се оттеглят и след около 4 - 5 ч. започна да изсъхва и отчетливо вече се усещат Лабданума, амбрата и кедара в една толкова притегателна и сексуална комбинация, че ми иде си цуна ръката. Simple Smile
Разкош е, точно това е думата. Изобилие от разкош, сладка нега и неустома сексуалност. Втасах я - Харесва ми! И то много!

Valentino Noir Absolu Musc Essence на моята кожа ми хареса до момента със сапунената част, тя за съжаление беше за не повече от десетина минути. От този момент до сега върху ръката ми има леко сапунена версия на Narciso Rodriguez For Her EDT, няма нищо общо това което усещам от блотера. И не разбирам само защо този аромат е класифициран като мъжки, та той от началото до края ухае на Жена!
Поне няма да го мисля повече и отпада като желание.

Последна редакция: пт, 13 юли 2018, 16:05 от Sysly

# 651
Унисекс е Валентиното. Пробвах го и аз днес, по едно време на кожа много ми приличаше на ароматизатор, който ползват в магазини Скандал. Сега улегна и доста ми харесва. Сапуните Факс не си ги спомням с добро, някак на немотията по това време ми напомнят.
287 лв е в Сефора, при едно намаление цената му ще стане 230 за 100мл, което за мен си заслужава, класен е парфюмът. Аз ме съм от феновете на Валентино и не съм имала нищо негово, но този си личи, че е скъп парфюм.

# 652
Някакви отзиви за Michael Kors Glam jasmine?
Преди месец привърших едно флаконче, бях го купила без тест по препоръка на моя позната, която беше очарована от него. На мен също ми хареса. Моноаромат на жасмин, омекотен и леко освежен. Много нежен, ухае чудесно в късна пролет, но не е много траен, поне аз го усещам само половин час, може би след 4 или 5 часа ароматът напълно изчезва. Получавала съм доста комплименти за него.

Последна редакция: пт, 13 юли 2018, 19:08 от Ваня Ставрева

# 653
По ваши мнения и описания се реших и поръчах Смокинята на Ферари, от Енцо поръчах много пробички от темите назад, които сте похвалили и още два парфюма малко насляпо добре, че не са много скъпи  Armaf Club de Nuit Woman и
Dsquared2 Potion сега ще чакам с нетърпение Flowers Four Leaf Clover

astravera, само да уточня, че аз визирах интенз версията на Club de Nuit,  досега не съм я виждала в енцо.

# 654
  • Пловдив
По ваши мнения и описания се реших и поръчах Смокинята на Ферари, от Енцо поръчах много пробички от темите назад, които сте похвалили и още два парфюма малко насляпо добре, че не са много скъпи  Armaf Club de Nuit Woman и
Dsquared2 Potion сега ще чакам с нетърпение Flowers Four Leaf Clover

astravera, само да уточня, че аз визирах интенз версията на Club de Nuit,  досега не съм я виждала в енцо.

Днес ги получих тази версия много ми хареса може да потърся вбъдеще и интенз Club de Nuit. В еуфорията съм поръчала от някои мострички по 2-3броя и сега с 15-16 мостри плюс другите два парфюма съм тотално объркана какво съм помирисала обаче съм в рая на ароматите и ще си дам време всяка мостра да я пробвам индивидуално и да си съставя мнение. Много държах да душна Нинфео мио и първо него помирисах, обаче нещо не се впечатлих и наистина може след време върху кожа да развие по-харесвани от мен нотки. Благодаря още веднъж за помощта. Heart

Последна редакция: сб, 14 юли 2018, 13:36 от astravera

# 655
  • Враца
Здравейте, десетте ми аромата са:

1. L'Instant Magic Guerlain
2. Alien Liqueur de Parfum 2009 Mugler
3. Angel Garden Of Stars - La Rose Angel Mugler
4. Allure Sensuelle Chanel
5. Dior Addict Christian Dior
6. Womanity Mugler
7. Elixir des Merveilles Hermès
8. Eau des Merveilles Hermès
9. The One Dolce&Gabbana
10. Mugler Cologne Mugler

Това са любимите ми аромати и мога да използвам само тях, но не трябва да се запознавам с други! Simple Smile))

Имам питане,
предложете ми мъжки аромат с голям шлейф и сияж , от порядъка на 100-150 лв. bouquet

# 656
  • Пловдив
Аз бих предложила два:

Avant Garde Lanvin
Hermes Terre d'Hermes Eau Tres Fraiche

# 657
  • Враца
Fraiche ? newsm78
Защо Fraiche?

И аз се сетих за хермеса, ама не знам след реформулации и промени,
същия ли си е като преди?

# 658
  • Пловдив
Ами мъжът ми има тази версия и много ми харесва, надушвам го отдалече  Simple Smile. Пробвала съм и останалите, но в момента нямам спомен за сиаж и шлейф и затова препоръчах този.

# 659
  • Враца
Благодаря ти,  lili_78 !  Hug

Ще изчакам и други съвети.

Общи условия

Активация на акаунт