Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 49

• 95 134
  • 773
  •   1
Отговори
# 525
Благодаря,имам го

# 526
  • софия
Мнго ми харесаха и на мен. Ходих до Лили да търся, но там няма.

# 527
аз съм доволна от този на Гарниер, попринцип не харесвам марката и този го купих по принуда (бях си забравила моя, а бях в друг град), но се оказа много хубав. Аромата е супер и като консистенция е дост гъст, дори прилична на маска. Много добре хидратира

# 528
Те дозичката я дават за двукратна употреба. Количеството стига. Ако сте чели упътването, маската може и да не се измива. Аз се наплесквам хубаво, изчаквам да попие колкото може ( около 20 Мин.,че и повече) и ако има останало, си напръскам лицето с розова вода и обирам с тампон.

Може, но съм видяла. То пишеше, че тази маска се маха с мека кърпа. С тампончета я махнахме.
Пяната за лице много ми хареса и мисля да си взема още една.
Пробвах крем-гела с алое, но на места ми запари и залютя. Постепенно изчезна това усещане, но това нормална реакция ли е? Така ми действаше една хидратираща sheet маска от ДМ. Околоочният крем с алое за сега бива.

# 529
Имате ли впечатления от сухото олио на Лили, за какво служи?

# 530
  • Бургас
mims3,парене и лютене не е нормална реакция.
Аз и към очите слагам,не пари,не люти.
От гел-крема Аква веднъж така ми стана,но беше много суха и зачервена кожата ми тогава и на всичкото отгоре бях търкала с памук с мицеларна вода преди крема,уж да почистя.
Ако нямаш пресушени/зачервени участъци,не е на добре такава реакция.

# 531
Ходих до Лили да хвърля едно око на новите неща, които са пуснали и в крайна сметка си тръгнах с тези. Има някакви нови серии за лице на Фармона(или аз сега ги забелязвам).
1.Антицелулитно масло на Делиа с кофеин и л-карнитин(хубав аромат, попива бързо и второ по състав е маслото от карите) 5-6лв.
2.Двуфазен лосион на Биотен(мноого ми харесва, не щипе) около 3лв.
3.Тампончета за почистване на грим с Алое!?!(любопитство) 2лв.
4.Оцветен балсам за устни Велнеа(придава хубав цвят, мирише на диня и се усеща приятно върху устните) 2-3лв.
5.Разделители за пръсти за педикюр. 2лв.

# 532
Уважих и аз намалението на Балеа. Влязох за 1 - 2 неща само. Нямаше шампоана с кокосова вода, взех само балсама. Не съм пробвала нищо за сега.

# 533
Уважих и аз намалението на Балеа. Влязох за 1 - 2 неща само. Нямаше шампоана с кокосова вода, взех само балсама. Не съм пробвала нищо за сега.
Кърпичките ухаят страхотно. Малко трудно, но се справят и с очен грим. Балсама съм го хвалила май и преди, а кремчето за крака също не е лошо, имам го от миналото лято.

# 534
Ей лоша работа сте Grinning след работа отивам и аз към ДМ ... гледах новия каталог на Лили - нищо интересно

# 535
А мнение за шампоана и балсама с кокосова вода?
И мен ме зарибихте Grinning

# 536
  • Бургас
Аз пък вчера си купих шампоана с алое на Гарние. От първото измиване имам много добри впечатления. Неочаквано доволна съм.

# 537
А мнение за шампоана и балсама с кокосова вода?
И мен ме зарибихте Grinning

Хидратират добре косата, но лично за мен, като много голям любител на кокосовите аромати, този ми стана натрапчив с времето, но си струва да се пробват.

# 538
  • София
+1 за шампоана с кокосовата вода. Доста ми допадна на мен, не очаквах. Ароматът също ми харесва.

# 539
Ей лоша работа сте Grinning след работа отивам и аз към ДМ ... гледах новия каталог на Лили - нищо интересно

Къде го гледаш тоя нов каталог на Лили? ДМ го изкупихме,ей голема работа са тия наналения!

Общи условия

Активация на акаунт