Отговори
# 270
  • au bout du monde
И аз го чакам, дано някой го превежда.

# 271
  • Свети Влас
От доста време не съм гледала турски сериали, но този като почне ще му хвърля един поглед. Ще се радвам да го коментираме, а аз ще помагам с турският или руският.
❥ Описание на героите от поредицата
#Teşkılat / Организация; Разузнаване
 🔹Сердар (#ЧааларЕртугрул): един от най-добрите разузнавачи.  Когато е на 10 години, в Германия, той губи семейството си по време на неонацистка атака.  След това той е отведен в сиропиталище и израства под наблюдението на г-н Мете.  От детството харизматикът на целия екип е израснал като бъдещ и истински разузнавач.  Той е мелист и специалист по оръжия.
🔸 Зехра (#Дениз Байсал): Зехра е логиката на екипа.  Известна е със своята хладнокръвност и интелигентност.  Дори в най-лошите моменти Зехра може да запази спокойствие и да взема рационални решения.

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 18:29 от Габриела Радева

# 272
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
От доста време не съм гледала турски сериали, но този като почне ще му хвърля един поглед. Ще се радвам да го коментираме, а аз ще помагам с турският или руският.
❥ Описание на героите от поредицата
#Teşkılat / Организация; Разузнаване
 🔹Сердар (#ЧааларЕртугрул): един от най-добрите разузнавачи.  Когато е на 10 години, в Германия, той губи семейството си по време на неонацистка атака.  След това той е отведен в сиропиталище и израства под наблюдението на г-н Мете.  От детството харизматикът на целия екип е израснал като бъдещ и истински разузнавач.  Той е мелист и специалист по оръжия.
🔸 Зехра (#Дениз Байсал): Зехра е логиката на екипа.  Известна е със своята хладнокръвност и интелигентност.  Дори в най-лошите моменти Зехра може да запази спокойствие и да взема рационални решения.

Габи, какво е "мелист"?

Сега разбирам, че пак ще играят Чаалар и Дениз заедно. Аз ги харесвах като двойка във Фазилет, надявам се и тук да ги харесам.
Комшиите взеха да повтарят двойките.

# 273
  • Свети Влас
Не знам, какво е. Взех го от фейсбук озета.

# 274
Последвах Организацията в ИГ и сега ще търся какво е това нещо "мелист". 😀 😀 😀

И малко герои:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 20:08 от pepel_ot_rozi

# 275
Много малко артисти познах аз.Единият ми прилича на Нихат Алтънкая ли беше, севгилито на Ферхунде от Листопад

# 276
  • Свети Влас
Има вече озет на руски
Скрит текст:
✅📝«Разведка» 1 Серия. ОЗЕТ👇🏻

▪Друзья, уже в это воскресенье состоится премьера нового сериала «Разведка» / «Teşkilat» на телеканале TPT1!😍 Надеемся, что у нас получится взять данный проект на онлайн-перевод!💪🏻 Следите за новостями сообщества!🙃

🔻 ОЗЕТ: ЖИЗНЬ СЕМИ НЕОБЫЧНЫХ ГЕРОЕВ СКОРО ПОЯВИТСЯ НА ЭКРАНАХ!📺🍿

С помощью темных действий некие личности настроены против Турции⚡ Они пытаются внедрить свои планы и тем самым хотят привлечь международное внимание, поэтому нацеливаются на две программы IHA и SIHA 🎯 После этого неожиданного шага, было решено создать секретную команду под эгидой Национальной Разведывательной Организации👥😎

«Я ВАМ ПРЕДЛАГАЮ УМЕРЕТЬ!»😳

В то время, как эта группа, создаётся под руководством опытного разведчика Мете (#МесутАкуста), планируется проведение множества секретных операций внутри страны и за рубежом 🌍💪🏻 Чтобы эти операции достигли своих целей и были эффективными, члены команды должны быть документально засекречены и официально «мертвы»🤫

Мете Бей встретится с Зехрой (#Дениз Байсал), с дядей Хакки (#ТунджерСалман), Пынар (#ЭзгиШенлер), Хулки (#НихатАлтынкая), Узаем (#СердарЕгин) и Гюрджаном (#АхметУгурСай), которых он отобрал в команду👥 Он сообщит им, что каждый, кто их знает, а также их семьи, должны знать их «мертвыми» и предлагает им обдумать это и понять, готовы ли они на такое...⚡

ОНИ В НАЧАЛЕ ПУТИ ИЗ КОТОРОГО НЕТ ВЫХОДА!🔥

Собрав лучшую команду из офицеров разведки организации, главным отряда назначают лучшего из лучших среди всех офицеров-разведчиков - Сердара Кылычаслана (#ЧагларЭртугрул)
Сердар зажат в угол и должен принять решение - любовь к родине, или любовь к Джерен (#ЭзгиЭюбоглу)🤯🤦🏻‍♂ Джерен, как и все, будет считать Сердара мертвым😭
А тем временем, все остальные понимают, что они лучшие в своём роде и, если они пойдут по этому пути, то назад дороги не будет🔥🔥🔥
В руският превод за описание на геройте за Сердар пише, че е майстор на ръкопашният бои... а това мелист хич не знам, какво е !

# 277
Много малко артисти познах аз.Единият ми прилича на Нихат Алтънкая ли беше, севгилито на Ферхунде от Листопад

Той е.

# 278
Знаейки каква химия направиха ЧааДен не съм шаш въобще от онлайна чакаме 7-ми с десет очи!
Чаалар хубавее обаче все повече много му ходи и брадясал.

# 279
https://youtu.be/LJzq8_IMZtU

Серията с руски субтитри. 😀
https://turkru.tv/razvedka-1-seriya.html

Последна редакция: пн, 08 мар 2021, 08:51 от pepel_ot_rozi

# 280
Пепелче, много ме "хваща" Последно лято. Паснаха си много Хафсанурчето и Алперенчо. Той не е много хубав тука с това "гребенче" над челото, ама играе момчето, харесва ми. И много хубаво се гледат двамата, вярваш им, че се влюбват. А отношениеята мужду савджъ и нашто момче са много интересни и вълнуващи. Въобще харесвам го този сериал засега.
И много ме кефи как се карат савджъ и жена му - точно както в живота се карат хората - не се изслушват, говорят един през друг. Линията на семейните отношения също ми е много интересна.
Очаквам и отношенията Сонер-Акгюн да тръгнат в по-нестандартна посока.

Каролина, в руския превод името на Акгюн прозвуча като "ясен ден". Това ли означава наистина?

# 281
Светълче, постът ти май е за другата тема. 😀
Обаче и аз мисля като тебе на 💯 %.
И Последно лято ми стана най- приятният за гледане напоследък.
Въпреки мафията, не ме натоварва, защото има много топлина във взаимоотношенията между главните герои.

Акгюн, според мене, ти е нещо като адаш. 😀
Може би е Светлин на бг 😀 и името му е избрано подобаващо.

# 282
  • au bout du monde
Някой гледал ли е епизода? Как ви се струва?
Аз ще чакам бг или английски субтитри, иначе само картинки да гледам няма смисъл.

# 283
Светълче, постът ти май е за другата тема. 😀
Обаче и аз мисля като тебе на 💯 %.
И Последно лято ми стана най- приятният за гледане напоследък.
Въпреки мафията, не ме натоварва, защото има много топлина във взаимоотношенията между главните герои.

Акгюн, според мене, ти е нещо като адаш. 😀
Може би е Светлин на бг 😀 и името му е избрано подобаващо.
Дааа, объркАла съм рейса май.Simple Smile
Местя го в другата, да не сменям пейзажа тук.Simple Smile

Извиням се на всички мили Фазилетки за объркването.
Опитах се да го изтрия, ама съм закъсняла, мандалото хлопнало.

# 284
Някой гледал ли е епизода? Как ви се струва?
Аз ще чакам бг или английски субтитри, иначе само картинки да гледам няма смисъл.
Гледам го в момента.
Не съм усетила как съм го преполовила.
Чаалар много сръчно ги трепе терористите, направо е супергерой. 😀
Ще коментирам след финала.

Допълвам рейтинга, много висок. 😀

Последна редакция: пн, 08 мар 2021, 16:39 от pepel_ot_rozi

Общи условия

Активация на акаунт