Отговори
# 300
Привет, дами!
Видях в "Любими сериали", че започват превод на нов сериал, прочетох и добри отзиви за него.
Гледах първа серия . Много ми хареса, много! Нямам търпение за втората серия, ще чакам бг превода.
Всичко ми беше интересно. Очаквах и Сердар да е в групата. Ще гледаме отделно как работи Сердар и отделно групата ли? Колко невинна изглеждаше приятелката му. Шефът на Сердар излезе прав- да няма вяра на никого.

Благодаря за избора на преводаческият екип! Flowers Bouquet

# 301
Да ви попитам актьора който играе шефа им не е ли Беяз от Беяз шоу? Много е сериозен тука.

# 302
Месут Акуста се казва актьорът - шеф на групата.

# 303
Досега се чудех на коя филмова история ми прилича и се сетих- един американски сериял отпреди години "Никита" - и там набираха бивши престъпници и затворници.

# 304
# 305
  • Плевен / София
Пепелче и ти си с нова аватарче...Честито... Kissing Heart

# 306
  • София
Пепелче, честито и от мен!

# 307
Хайде и тук да се срещнем ♥️.
Не съм си мислила, че след приключване на Фазилет, ще се върна в тази тема, но тук е моя човек и не мога да му изневеря 😊.
Хубав ден!

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 10:53 от mery_poppins1

# 308
Чаалар отново е различен и много му е паснала тази роля.Много ми хареса спойката му и с Дениз и с Езги
Труден избор го чака Сердар в любовен план

# 309
Блекче, той с едната ще играе влюбен, в другата ще се влюби, така че дилемата му ще е как да се прави на влюбен и как да скрие, че е влюбен! Grinning

Обаче Зехра как пита във фрага "А Сердар ще дойде ли с нас?" Не ще да пътува за Германия без него.

Привет на девойките, с които нищим други герои в други теми в момента! Flowers Hibiscus

# 310
Блекче, той с едната ще играе влюбен, в другата ще се влюби, така че дилемата му ще е как да се прави на влюбен и как да скрие, че е влюбен! Grinning

Обаче Зехра как пита във фрага "А Сердар ще дойде ли с нас?" Не ще да пътува за Германия без него.

Привет на девойките, с които нищим други герои в други теми в момента! Flowers Hibiscus

Дданни, къде гледаш епизодите с бг превод? Първия го намерих, но втория не мога да го открия, само някакви откъси от него.

# 311
Мери, още се превежда, но четвъртък-петък ще е готов. Тя и Алекс писа в коментар малко по-горе, тя координира превода на прекрасния екип от момичета. Щом е готов, веднага ще ти кажа, може и в другата тема - хаха.

# 312
Момичета, много ме мъчи името на Чаалар, а съкращението Чачо вече е заето. 😀
Дани, ти като спец по турски, как може да му казвам на галено? 😘😜
Като имам предвид, че се пише Çağlar, дали да не го прекръстя на Чаги?😀

# 313
Чаги e идеално Simple Smile И сериала е супер. Следя ви Wink

# 314
Чаги e идеално Simple Smile И сериала е супер. Следя ви Wink
И аз гласувам за Чаги, ама да питаме дългогодишните му фенки и тях. Друга възможност е Чал - аз давам по глас и за двата варианта.

Нямам търпение за новата серия. Особено за изненадата, че киберспецът е син на началника. Колоритен образ е, хареса ми излъчването му ала Джони Деп от Карибските пирати.

Общи условия

Активация на акаунт