Отговори
# 660
  • au bout du monde
Вторият фрагман е някаква мешаница, нищо не се разбира. Вече отказвам да гледам фрагмани няма смисъл.
Този път косата й стои много добре.🤗

Последна редакция: ср, 05 яну 2022, 20:34 от La Libellule

# 661
  • au bout du monde
Малък бонус ни пуснаха днес😁
😍🥰

Той се шегува, че бил като брокер на недвижими имоти😆

Дениз си държи телефона в ръката 😄

Иначе днес на снимки

Последна редакция: чт, 06 яну 2022, 17:10 от La Libellule

# 662
РАЗУЗНАВАНЕ/ Тайни служби - 28 еп. (бг.суб)
https://ok.ru/video/3429832919764РАЗУЗНАВАНЕ/ Тайни служби - 28 еп. (бг.суб)
https://ok.ru/video/3429832919764

# 663
  • au bout du monde
Днес е било много емоционално за някои хора. Две момичета са се срещнали с Дениз и Чалар. Казват са очаровани от тях, много мили и усмихнати,  успяли да си поговорят с тях.

И от тази вечер.

Последна редакция: сб, 08 яну 2022, 22:18 от La Libellule

# 664
А, как съм изпуснала, че е имало епизод, отварям и изненада. Много емоции, много нещо. И фрагман Simple Smile Захващам се.

# 665
На мен последната снощна серия ми се видя много шаблонна и нищо интересно. Иълдъръм ми е отвратителен да го гледам.

# 666
  • au bout du monde
Не съм гледала епизода, но доста хора не са го харесали. Зехра и Сердар получили сцена от 30сек 😄 За мен най-скучният епизод беше този от летището.
Пуснаха фрагман за следащия епизод, дано той да е по-добре.

Иначе си получихме неделното селфи. Май на снимки повече ще ги гледаме отколкото в сериала.

Джерен нещо ще я удари по главата 😁

# 667
  • au bout du monde
След вчерашните оплаквания в туитър, че сцената на ЗехСер била само 30сек. Още вчера следобед продуцентът отговори на феновете да бъдат спокойни, че ще има изненада.  😁 Честно казано не очаквах да има някаква реакция. Ето снимките, които пуснаха.

# 668
След вчерашните оплаквания в туитър, че сцената на ЗехСер била само 30сек. Още вчера следобед продуцентът отговори на феновете да бъдат спокойни, че ще има изненада.  😁 Честно казано не очаквах да има някаква реакция. Ето снимките, които пуснаха.

Бяха направили таг и влязоха в тренда за половин час със 65хил+ туита. Да видим ще има ли изненада или го написаха само за да успокоят страстите хаха Grinning Grinning

# 669
  • au bout du monde
Чакам и аз следващия фрагман.

Надяват се изненадата да е повече от минута иначе пак не се брояло😄

Аз съм малко скептична и очаквам пак някой да ги прекъсне или тя ще му благодари за стотен път, той също ще й благодари, ще се погледнат и минутата ще им свърши 🤣

Дениз на снимки. Според някои окото й било насинено🤔

# 670
  • au bout du monde
"Защото сега имаш мен..."

Никакви ги няма нашите герои из социалните медии, обикновено са доста активни. Disappointed Май искат да се успокоят нещата, че доста критики и подигравки започнаха. На мен чак вече ми става прекалено. Rolling Eyes
Съпругът на Дениз май е още при нея. Тя обикновено е доста тиха тогава Laughing

Не мога да повярвам, че Джерен има наглостта да се изправи пред Сердар Open Mouth
"Никога не съм била влюбена в теб..."

Ръката й изглежда странно? Thinking

# 671
Излезе трети фраг. Нещо като зарибяване ми се струва. А в епизода нищо. Поне разбират зрителя. Не харесвам военни филми. Този гледам заради двойката. В този момент и като визия възприемам най-добре. Отиват си.

Последна редакция: сб, 15 яну 2022, 23:57 от janakrasi

# 672
  • au bout du monde
Пуснаха сцената само заради мрънканиците цяла седмица😒
И пак недоволни има, вече на панаир го обърнаха. Frowning1

И аз заради тях го гледам. Страхотни са заедно. Много си отиват.

В големи снегове снимат.🥶🥶🥶

Дениз с грим и прическа от сета. Явно с перука е била.

# 673
  • au bout du monde
Фрага за 31 епизод е 🥰
Влюбен съм в теб...

# 674
Интересен ми бе този епизод, смятам, че Джерен пак ще се спаси.
Дадоха и повече време на нашите ГГ, и фраг, да видим, но не се надявам на много. А има нужда от чувство, прекалено много е драмата, все пак, колко и да са войници има и човешко у тях.
Сега е ред на втори фраг с моменти. От тях се обърквам.

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 06:43 от janakrasi

Общи условия

Активация на акаунт