Зрелостници 2018-та!!!

• 116 033
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 255
  • в полите на Балкана
Дано!
Силно вярвам,че ще сбъдне мечтите си!
 Пожелавам го от сърце и на всички младежи и девойки на прага на този нов етап от живота им! Дерзайте мили момичета и момчета, бъдете себе си и не се страхувайте от предизвикателствата на живота.

# 256
  • гр.София
Много мило ми беше  / видях и изтритите/ да видя "виновниците" за тази тема и за многото години ,в които бяхме заедно с вас!

Последна редакция: вт, 29 май 2018, 06:11 от blanc

# 257

има ли тема с абитуриентски изцепки (по отношение на тоалетите).. за учителските чух вече

Последна редакция: вт, 29 май 2018, 18:51 от gold__

# 258
# 259
Никой ли тук не тръпне днес като мен за матури Rolling Eyes
Младежа се обади преди малко, че е излязъл... само с едно притеснение и питане "Нали си видяла задачите вече, кажи ми че ... е вярно!?!" Как да съм ги видяла, има време!... ооооох!

Последна редакция: вт, 29 май 2018, 12:11 от peneva_a

# 260
  • София
Младежа се обади преди малко, че е излязъл... само с едно притеснение и питане "Нали си видяла задачите вече, кажи ми че ... е вярно!?!" Как да съм ги видяла, има време!... ооооох!

Аз ще тръпна утре, а на всичкото отгоре и балът също е утре.

# 261

Аз ще тръпна утре, а на всичкото отгоре и балът също е утре.
А, то по-добре в тази поредност, че ако беше бал утре, а матура вдругиден Rolling Eyes
Още не са обявили варианта, който се е паднал... не че ще ги решава, просто да видя двете "притеснителни" решения за които сподели, дали са верни! Той резултата щял да си го гледа в точков вид на сайта с резултати, сега ако съм искала да си ги решавам, да действам, тъкмо  да съм си поддържала ума свеж! Smiling Imp

# 262
  • София
Здравейте,може ли да споделите откъде се готвиха децата ви за матурата по английски език? Някакви помагала? Нещо ми се мерна на Понс преди време,но не знам дали става.Благодаря Hug

# 263
  • София-България, Израел - където си поискам
Здравейте,може ли да споделите откъде се готвиха децата ви за матурата по английски език? Някакви помагала? Нещо ми се мерна на Понс преди време,но не знам дали става.Благодаря Hug
Каквото е упражнявала в училище . Нищо допълнително.

# 264
  • в полите на Балкана
Нашите ги събират утре в у-ще. Според сина ми ще им дават дипломите. Не ми се вярва нещо. Матурите не са излязли. Както винаги той е недоразбрал.

днес ми сервира, че май се е издънил на матурите. Малко остана, ще видим.

# 265
Нашите ги събират утре в у-ще. Според сина ми ще им дават дипломите. Не ми се вярва нещо. Матурите не са излязли. Както винаги той е недоразбрал.

днес ми сервира, че май се е издънил на матурите. Малко остана, ще видим.

При нас дипломите ще ги дават на 22 юни, така че едва ли вашите ще ги дадат сега.
Много късно ми се вижда това 22 юни, ама какво да се прави.

# 266
  • в полите на Балкана
Преди бала каза, че на 13.06. ще им ги дават. Сега снесе друга информация. Утре ще си каже за какво ги събират.

# 267
Няма как да стане. До 13-ти излизат резултатите от ДЗИ. Чак след това се правят дипломите.

# 268
  • в полите на Балкана
Мда. Както винаги е не доразбрал. Утре не ги събират никъде. Дипломите ще ги дават на 30.06. На 13.06 ще дават само на вече приетите, които трябва да се запишат по-рано.
Джуди, "градският" ти ще бере ядове май...

# 269
Защо да бере такива неща? Я го пращай за лавандула. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт